Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета
Публикувано: 13 June 2008 - 08:17 AM
КК,много точен си в обосновката,крайности не трябва да има,толерантността е важна.Имала съм куче с родословие и без но никога не съм нападала,и налагала мнения.Радваме се че сте добре ,бъдете здрави!!
Публикувано: 13 June 2008 - 08:47 AM
Цитат
kkk радвам се,че мислиш така и си осъзнала всичко това.Нали знае по-добре късно отколкото никога. ;) Ние тук нямаме за цел да делим породноста на кучетата ни.Ама някои потребители като чуят истината за кучетата си и скачат като ощипани моми и света им е крив :blink: ....
Моите кучета също са без родословие,обичай го и не се притеснявай от някакви си черни косми ;) това да ти е най-малкия проблем.

Публикувано: 13 June 2008 - 09:25 AM
Човек си търси всякакви оправдания, за да скрие неграмотността си. Всеки може да намери за себе си куче с добър произход, екстериор и породен темперамент, стига да иска. Има милиони варианти, дори да нямаш половин стотинка в джоба. Приблема е обаче за тези, които мислят, че знаят всичко и рушат породата, създавана с толкова труд и усилия.
Публикувано: 13 June 2008 - 09:31 AM
Обясни ми,че тя поема разходите по транспорта на кучето до България като го изпраща с абсолютно всички нужни документи и малък подарък от нея,крайната цена на синьото кученце което предлагаше заедно с разходите по транспорта беше 1000евро,което е кажи речи 2000лв,като се има напредвид,че тук в Б-я предлагат неродсолвни кучета цвят крем и синьо на цени от 1600лв приблизително ... разликата според мен не е фрапираща в цената,стига човек да има силно желание и средства разбира се,знае се кое е по-добрия вариант от двете ...

Публикувано: 13 June 2008 - 03:15 PM
Дори ако двора ви не е достатъчно обезопасен и мислиш,че може да се промъкне друго куче и там я пускай само когато има човек който да я наглежда.
Мъжките кучета когато надушат разгонена женска стават неконтролируеми и са способни на всичко.Пазете я.

Публикувано: 13 June 2008 - 03:25 PM
здравейте и от нас не сме писали отдавна защото нещата за съжаление в нашият форум доста загрубяха.Искам просто да кажа ,че от доста време много потребители се оттеглиха защото явно не им е приятно да се включват в такива неприятни спорове.Като чели няма друг форум,в който потребителите постоянно спорят/ меко казано/,поучават се и все нещо не са се разбрали.Искрено се надявам нещата да си тръгнат по старому,атмосферата да се успокои и да е удоволствие да се включи всеки.Нали затова има толкова теми,който иска да спори да си пише в тези теми , другите да пишем в останалите.
По въпроса на iron_lady -опасно е най-вече за вас,защото всички мъжки кучета ще ви следват и вие ще съберете погледите на околните и ще е мъчение за теб и кучето ти.По добре изчакай да и премине ,защото и тя ще е неспокойна при разходката,стават и по-своенравни.
Публикувано: 14 June 2008 - 09:15 AM
Цитат
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=16144.0;attach=152525;image
е котка, не чау ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 June 2008 - 10:00 AM
Цитат
Цитат
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=16144.0;attach=152525;image
е котка, не чау ;D

Публикувано: 14 June 2008 - 10:15 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 June 2008 - 10:38 PM
Публикувано: 15 June 2008 - 07:55 AM
А след нея споделете някоя пакост,смешка или просто щуротия,която вашите своенравни мечки са направили.нека се посмеем всички :drugarche:
Публикувано: 15 June 2008 - 10:08 AM
Sara , при Линда млякото се дръпна постепенно вече съвсем не и личи,че е раждала.Когато започнахме да махаме малките мляко си имаше и последните доста се трудеха докато е изсучат.Сега Макс редовно я проверява дали още има мляко ;D интересното е че тя стои и го приема,той цока ,ей така за удоволствие ,то няма нищо ,но той има носталгия .Сигурно си спомня за мама Сара.От друга страна Макс много помогна на Линда,защото при всяко отделяне на малко ,а те небяха малко въпреки това тя си го търсише.Като взехме Макс,нищо ,че е доста по- различен от нейните тя много му се зарадва.Сега е преобразена,беше тъжна кокерка,а сега е толкова весела,двамата играят неуморно по цял ден.Налага се да ги делим понякога,защото им са много буйни игрите. ;D при нас нещата да чукам на дърво са идеални ,различните породи се приемат без никакъв проблем,живеят си прекрасно.

Вход

Горе
Цитиране +