Dog.bg Форуми : Чау-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (140 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чау-Говорилня говорим за нашите любими мечета

#981 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 May 2009 - 09:45 PM

Показване на мнениетоsara92, в May 14 2009, 08:10 PM, написа:

Показване на мнението**БИЖУ**, в May 14 2009, 01:26 PM, написа:

Показване на мнениетоpetyabg26, в May 14 2009, 12:19 PM, написа:

да аз имам забележки, ако е възможно да си изтриеш заядливите коментраи, за да не будиш възмущение в останалите потребители :ba_025:

Съжалявам,не става :ba_025:

Ами да, вече си мод. във форума честито!!! Всичко е подредено. Прекрасно.Мод.се избира, но уважение се печели! Нямам забележки засега, нека форума се разраства.

Не съм мод,Сара :xc_049:
Админа на сайта просто няма време за нашия форум точно в момента и подредихме нещата с моя помощ,защото честно казано наистина всичко се беше пообъркало.
На мен така ми харесва,надявам се и на вас също. :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#982 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 14 May 2009 - 11:06 PM

Най-важно е да пишат потребители които отдавна рядко влизат....Всеки да намира нужната информация и помощ.Винаги има какво да се научи.... :re_037:

#983 Потребителят е офлайн   MIla@ Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2009 - 09:09 PM

Здравейте
Отвчера си имаме бебе чаучау.Каазва се Хера и е родена на 21 март .
Намерих доста полезна информация,но все още има какво да чета.Скоро ще пусна снимки на нашата красавица.
Видях прекрасно поддържани кучета за което поздравявам всички ви .
User's Signature

Когато положението стане наПЕЧЕНО, ПЕЧЕНИТЕ мацки хукват на пазар!!!

#984 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2009 - 09:38 PM

Показване на мнениетоMIla@, в May 18 2009, 07:09 PM, написа:

Здравейте
Отвчера си имаме бебе чаучау.Каазва се Хера и е родена на 21 март .
Намерих доста полезна информация,но все още има какво да чета.Скоро ще пусна снимки на нашата красавица.
Видях прекрасно поддържани кучета за което поздравявам всички ви .

Добре дошли :re_037:

Ще се радваме да покажете снимки на малката Хера.
User's Signature

Качена снимка

#985 Потребителят е офлайн   сесе Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2009 - 10:05 PM

Здравей MIla@! Добре дошла във форума, ще чакаме снимки на малката сладурана!
User's Signature

Качена снимка[url=http://www.glitterfy.com/]

#986 Потребителят е офлайн   gerry_22 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2009 - 12:34 PM

здравейте и от нас.
скоро не сме писали,не сме и пускали и снимки,а има какво да се види с толкова кучета вкъщи,и все палави.
:wb_052:
за тези,които се интересуват-ние сме добре-изкъпани,обезпаразитени и много весели.
прекарваме много време в спане през деня,а сутрин и вечер се отдаваме на дива игра.
ще се радвам да пишете как сте-и мечета и стопани.
целувки от нас. :r_181:

#987 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 May 2009 - 10:55 AM

mary- мечето във фотогалерия е малко и с къса козина..Постригахте го заради топлото, защото е имало проблеми с екземи или защото някой ви каза, че после ще порасне по-дълга козинка???? :unsure: :zz_218:
gerry_22, много се радваме,че пусна снимки. Вижда се, че сте добре и здрави. Ние се готвим за годишната ваксина. По Лъки има повече грижи..., сигурно от топлото и двамата намалиха храната, при вас как е? :va_010:

#988 Потребителят е офлайн   mary_belcheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 May 2009 - 12:33 PM

Показване на мнениетоsara92, в May 21 2009, 11:55 AM, написа:

mary- мечето във фотогалерия е малко и с къса козина..Постригахте го заради топлото, защото е имало проблеми с екземи или защото някой ви каза, че после ще порасне по-дълга козинка???? :unsure: :zz_218:

Здравейте :biggrin:.
Поздрави от мен и Арес.
Подстригахме кучо, защото горещините в Пловдив започнаха и едва дишаше вкъщи, а на разходка минаваше 20-тина метра и умираше :dh_188:. Много му беше тежко с козинката. Никога не е имал екземи.
В Пловдив няма салон за кучета и го "фризирахме" във ветеринарната клиника, която посещаваме. Останахме много доволни - всичко стана без упойка и много бързо, а той си седеше послушен и си гризеше кокала. Увериха ни, че подстригват всяко пловдивско чау по същия начин (че и всяко пловдивско персийско коте :ab_041:). Момичето, което го подстрига имаше заети часове със седмица напред - явно не само нашия Арес е закъсал в топлото :zg_074::ab_041:.
За това, че е по-късичко не се притеснявам - козинката му ще израсте и до месец ще се изравни с "ботушките".
Разликата в поведението му след подстригване пролича веднага. Отново излизаме на разходки за повече от 10 мин. :af_089: и пак може да се гони с Фокси (първа кучешка любов :md_064:).
User's Signature

Качена снимка

#989 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 21 May 2009 - 02:46 PM

sara92 :wub: мерси за пожеланията за легалцето, предишното така и остана чисто ново, не легна и 1 път на него .Явно и бише топло в мекото пухено легло за това сега и купих нов модел който повече и допада.До колкото си спомням май твоята сладурка спеше в легло , ти от колко месеца я свикна и как?

gerry_22 :vb_024: много са готини снимките и аз искрено ти завиждам за кучешкото семейство което имаш.Сигурно ти носят голяма радост.Да са ти живи и здрави и да ни радваш със повече снимки, че ни липсваш :va_010:

mary_belcheva какво си направила със сладура, аз нямам твоята смелост .Не знам как ще свикна да я гледам без козинка. Все пак да го настискаш и нацелуваш по останалата :r_181:

MIla@ дай някоя снимчица пак на сладурките. :smile:

Имам намерението да поръчвам от Москва на мой роднина нагръдник за чаувци ,бил кръгал и не късал козината.Вижда ла съм на живо тъкъв и наистина е добър.Също и дъждобран със кройка за мечета, спецялно .Някой знае ли някъде във България да се предлагат такива неща.Все пак е по удобно ако мога да ги видя лично, дали са същите .

#990 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 May 2009 - 07:55 PM

mari belcheva, разбрах, съжалили сте го заради горещините, не съм виждала други както са ви казали. Така определено по-лесно ще се поддържа през лятото за къпане и кърлежи. Но след месец само леко ще набоде козинка, след една година кучето ще върне пълния си облик и дължина на козината. Може пък да сте изключение и да стане след 8-10 месеца. Иначе съгласна съм много им е тежко лятото, винаги са на климатик в къщи.
IA, въобще не мога да ги свикна.... :ea_103: на сесе, Ира спи в легълце много послушно.

#991 Потребителят е офлайн   MIla@ Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 May 2009 - 08:06 PM

Много е сладък Арес постриган.
Вашите мечета дават ли да ги решите?
Ние си купихме едно гребло,но е мука да я нареша хубаво или ми бяга или се заиграва и почва да ме хапе
User's Signature

#992 Потребителят е офлайн   milenkaaaaaaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2009 - 09:12 PM

На мен също не ми дава да я реша. Хапе мен, хапе и гребена... :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

#993 Потребителят е офлайн   mary_belcheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 21 May 2009 - 10:02 PM

Момичета, с всеки изминал ден откакто сме подстригали Арес се убеждавам, че не съм сбъркала. Разликата е огромна и като го гледам толкова щастлив, направо се разтапям, и не съжалявам за козинката. Не знаех, че при чау козинката расте по-бавно, но дори и така - тъкмо за зимата: декември, януари - трябва пак да си е с кожухче :ab_041:.

MIla@,с Арес, докато имаше козинка, действахме по следната схема:
Като бебе, с много уговорки и лакомства, сресвах едната страна и го награждавах когато му омръзнеше да лежи. След като си починеше, може и на другия ден :wc_055:, продължавахме процедурата.

По-късно започнахме да му купуваме дъвчащи лакомства, от рода на Pedigree Denta Stix, които, до скоро, давах само по време на ресане. Лакомство + много спокойствие + много хвалби (:"Колко добро куче си!Колко си хубав!") в даден момент го убедиха да седи мирен и да се наслаждава на целия ритуал :ab_041:.
User's Signature

Качена снимка

#994 Потребителят е офлайн   *LEA* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2009 - 12:35 AM

Ние нямаме кой знае какъв проблем със сресването,е не че и е любимото нещо но се справяме :mg_062: дори и с малко караници успяваме... IA,аз знам за тези нагръдници които са специално за чау :wb_052: В зоомагазина на Солунска от който пазарувам аз за Леа, ми казаха че са имали преди но са свършили и не се знае дали ще получават пак защото доставката била специална и т.н.А цената е била 85-90лв и ги има в два размера.Имаш ли представа там от където ще ги поръчваш колко ще струват нагръдника и дъждобрана?
User's Signature

Качена снимка

#995 Потребителят е офлайн   MIla@ Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2009 - 08:38 AM

Благодаря момичета и ние действаме с лакомства.
Искам да се опитам да и създам навици да си яде само от нейната купичка и в определени часове.Малко тиранско звучи,но винаги сме имали кучета(в апартамента на родителите ми), който са се хранили с нас,давали сме им неща от масата(имах една болонка която много обичаше диня) и много често сами са си взимали.
И една смешна поне за мен случка от сутринта-Дъщеря ми се събужда и пита"Мамо къде е мойто туче"Аз сънена на я разбирам и ме пита около 3 пъти и накрая се ядоса и казва "Мамо мойто мече де е "Стана ми много смешно :ab_041:
Аз също се интересувам от нагръдника ,ако имате снимка или някоя от нета ще съм ви благодаряна да го покажете.
Попринцип съм против каишките за врата и тегленето по улиците , а нагръдниците(за по голямо куче) който съм виждала не ми харесват.
User's Signature

#996 Потребителят е офлайн   IA--- Икона

• Pretty Girls in your city for night
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Изгонени
  • Interests:discussion
Публикувано: 22 May 2009 - 12:08 PM

Показване на мнениетоMIla@, в May 22 2009, 07:38 AM, написа:

Благодаря момичета и ние действаме с лакомства.
Искам да се опитам да и създам навици да си яде само от нейната купичка и в определени часове.Малко тиранско звучи,но винаги сме имали кучета(в апартамента на родителите ми), който са се хранили с нас,давали сме им неща от масата(имах една болонка която много обичаше диня) и много често сами са си взимали.
И една смешна поне за мен случка от сутринта-Дъщеря ми се събужда и пита"Мамо къде е мойто туче"Аз сънена на я разбирам и ме пита около 3 пъти и накрая се ядоса и казва "Мамо мойто мече де е "Стана ми много смешно :ab_041:
Аз също се интересувам от нагръдника ,ако имате снимка или някоя от нета ще съм ви благодаряна да го покажете.
Попринцип съм против каишките за врата и тегленето по улиците , а нагръдниците(за по голямо куче) който съм виждала не ми харесват.

изобщо не звучи тиранско.Кучо трябва да се храни в определени часове и не със храна от масата.Иначе спокойно можеш да и даваш плодове и зеленчуци.И нашето комшийче вика на ИЯ мече, като ме види и пита- Уси де е мечето. :af_089:
*LEA* не мога да кажа за сега каква им е цената в левове .Като разбера ще пиша.
сесе как свикна Ира на леглото.

#997 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 03:53 PM

И аз съм решила тази година да се подстригваме. Миналото лято беше много тежко за всички ни...особено с екземите. Но съм решила, че ще му намаля козината развномерно навсякъде, а не до кожа. Някой да ми препоръча къде да го подстрижа?

#998 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 22 May 2009 - 06:20 PM

kkk, малко и равномерно пострижи Йорк, при вас ще има лечебен ефект. Много време не сме виждали Йорк преди да го фризираш непременно да го снимаш, да го видим колко е пораснал. Незнам къде ще се ориентираш за постригване във всяка вет.клиника вече извършват тази услуга, но той малко се страхува да ги посещава... :r_181: Много целувки за Йорк от Сара и Лъки!!! :va_010: :re_037:

#999 Потребителят е офлайн   kkk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 01:01 PM

sara92, ние вече намерихме нашата вет. клиника :-) Влиза без дърпане, дава да го пипат, дава да му бъркат в ушите,целува докторката....изобщо имаме страшен напредък :ab_041: Но за подстригване наистина се съмнявам, че ще стои толкова дълго, а аз с тези две леви....
Много целувки и на Вас :-) Лъки е станал много креасиво мече :af_089:

Гери, виждам и Вие сте добре :-) Беснеят в новия двор :-)

Поздрави на всички мечки :ae_085:

#1000 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 May 2009 - 02:51 PM

ккк, по рано не можахте ли да му намерите "докторка",ясна е работата.... :fp_160: Много се радвам за Йорк, сега и ти ще си спокойна. Благодаря за Лъки. А за постригването мисля, че ще стои, успех и ще чакаме снимчици!! :dog:

• (140 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни