Спешно помощ за простреляно в гръбнака куче !!!
Публикувано: 10 February 2010 - 09:02 PM
Браво Бебче - страшна си. Герой. Няма отказване.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 10 February 2010 - 10:29 PM
Браво Бебче - страшна си. Герой. Няма отказване.
Да, последната снимка най ми харесва, ръбка си нещо и изглежда спокойна. За сега ще остане в клиниката докато се възстанови и укрепне, и след това ако е нужно още ще се ампутира крака и отива във временен дом. Но това ще стане след месец или два, и разбира се ако всичко е наред.. Да стискаме палци, наистина го заслужава

Публикувано: 11 February 2010 - 12:08 AM

Превода отново благодарение на neofly :
Здравейте любими мои!
Според д-р Давид Беба се справя много добре. Шевовете са добре, дренажите позволяват раните да текат! Лечението продължава да е с добри изгледи! Днес я посетихме за почти 1 час и трябва да кажа, че ми създаде чудесно впечатление! Ядеше с голям апетит големия кокал с месо, който й дадохме. Днес сутринта тя СЕ ИЗПРАВИ!!! сама на от дясната страна за няколко секунди без никаква помощ. Д-р Давид каза относно моментната й парализа, че крайни изводи още не бива да се правят!
Засега се надяваме всичко да продължи толкова добре! Утре трябва да се извадят дренажите. На лошата рана на левия крак д-р Дейвид присади кожа, за да подобри лечението. Аз вярвам, че той е наистина прекрасен хирург, той наистина свърши чудесна работа!!!
До скоро
Мили поздрави
Публикувано: 11 February 2010 - 11:35 AM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 11 February 2010 - 03:10 PM

Публикувано: 13 February 2010 - 12:42 AM
Казват, че ще изчакат месец-два да заякне Беба, да се възстанови от раните, и тогава евентуално ще го отрежат, но още не са сигурни на 100 % че ще го направят....ще видим като мине малко време
Публикувано: 13 February 2010 - 02:08 PM
Аз до колкото разбрах крака е много зле и може да тръгне сериозна инфекция. За сега ще изчакат за да видят дали ще се повлияе от лечението , и ако всичко се развива добре няма да е нужно .
Публикувано: 14 February 2010 - 01:16 AM
Явно доста й е притеснено на terra1 и не ме разбра...
dora7511, ами чудя се защо е в това положение, пък гледам - всеки вдъхва кураж, стиска палци, а не пита "Защо"?

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 14 February 2010 - 12:20 PM
Публикувано: 14 February 2010 - 01:30 PM
Аз поддържах постоянна връзка с д-р Станкова, и в последните седмици преди да замине кучето тя ми каза, че Беба не се чувства добре, и че раните на дупето няма ка да се превържат и стават по-зле. За разходките с количката , каза че всичко е ок, и момичето си се разхожда всеки ден.
Казвам ви какво сме си говорили, но се вижда ,че фактите за съжаление говорят друго. Тъжна съм , че Бебка трябваше да стигне до тук, а можеше и да не се случва, грижите явно не са били достатъчни. Незнам ако СМитрева не беше ускорила нещата какво щеше да се случи с Беба! Всеки ден си го мисля това и й благодаря !
Публикувано: 14 February 2010 - 01:43 PM
Фрактурата може и да е патологична (т.е да се е появила от недоброто изхранване на тъканите, тогава те стават крехки и бавно умират).
Не съм адвокат на д-р Станкова, но до скоро и аз бях с подобен пациент, знаете.
Стискам палци на Беба. Дано този шанс я спаси.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 14 February 2010 - 01:59 PM
Фрактурата може и да е патологична (т.е да се е появила от недоброто изхранване на тъканите, тогава те стават крехки и бавно умират).
Не съм адвокат на д-р Станкова, но до скоро и аз бях с подобен пациент, знаете.
Стискам палци на Беба. Дано този шанс я спаси.
Не съм лекар , и за това съм се доверявала на всичко , което ми казва Д-р Станкова. Но докторите в Германия задават много въпроси , относно това кой се е грижил за животното и как се е стигнало до тук. За тях това , което писах по-горе е безумно и недопустимо.
Публикувано: 14 February 2010 - 02:04 PM
както и да е
д-р Станкова може и сама да се аргументира. Просто исках да дам мнение по въпросите, по които смятам, че съм права - раните и фрактурата.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 14 February 2010 - 02:05 PM
Но много изведнъж дойде истината за състоянието на Беба. Съжалявам да го кажа, terra1, но не считам за нормално и това, че вие в продължение на месеци не сте посещавала Беба. Смятах, че сте неин попечител.
За мен безстрастният извод е един - такива животни ако имат шанс, той е единствено навън и трябва да се изпращат възможно най-бързо. Просто ние в България не можем да се справим, което до голяма степен е по обективни причини.