Спешно помощ за простреляно в гръбнака куче !!!
Публикувано: 17 August 2009 - 09:26 AM
Вчера бях при нея, за съжаление не направих снимки. Изкарах я за малко на двора, но тя е неудържива и все иска да тича, а знаете за раните на краката....така че я прибрах отново в операционната. Там има теракот и не си разранява крачетата. Д-р Станкова е оставила раните без превръзки вчера, за да могат да дишат и да си ги ближе Беба. Струва ми се , че се опитва да се задържа съвсем мъничко на заните лапи или може би ми се иска..... Но е много спешна тази количка, защото на куча и се тича мноооого с другите кучета. Барабар Петко с мъжете......Затова моля Ви ако някой има информация за количката....

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 17 August 2009 - 08:47 PM
а количката е точно такава(само че по-малък размер) а колелата са толкова големи :
Публикувано: 18 August 2009 - 09:09 AM

Публикувано: 18 August 2009 - 11:10 AM
Първо да кажа, че днес пращам по куриер количката за Перник. И незнам дали да казвам още на жената да праща оригиналните колела, че да не ни иска пак някаква сума за транспорта... а и мисля ,че първо трябва да се сглоби и ако не може да се измисли нещо веднага ще и кажа разбира се да ги прати. Утре или най-късно в други ден количката ще пристигне. Макар, че аз още снощи й писах , че колелата са огромни.... абе тези дни ще стане ясно какво следва
Аз сега съм в Приморско, след около двайсет дена се прибирам в София. И да не ви казвам тука колко бездомници.... а местните са толкова лоши...

Публикувано: 21 August 2009 - 08:12 PM

http://www.youtube.c...re=channel_page

И ако опитът не достигне своята цел, поне ще имаш честта, че си го предприел
Публикувано: 22 August 2009 - 06:14 PM

Но се вижда, че количката е по-висока, тези железа трябва да са на равнището на гърба й. Дано да ни пратят по малки колела, ще пратя снимките на жената, която изпрати количката, пък ще видим.... .
Публикувано: 22 August 2009 - 08:41 PM
Така че няма да е лошо и тук да направите опит да намерите колела с подходящия диаметър.
Публикувано: 01 September 2009 - 07:04 AM

Публикувано: 13 September 2009 - 11:53 AM
И знам , че тук не е мястото, но искам да кажа, че същия ненормалник е убил още 2 кучета( едно, от които мое приятелче, много добричко беше

Публикувано: 23 September 2009 - 06:08 PM

Много е сладка милата, бяга с колата , разхожда си се... Изглежда много добре, слабичка е, но предполагам, че това е най-вече заради обездвижването в задната част, мускулите атрофират и изчезват, така че е нормално . Дано да има късмет занапред ! Отново призовавам за помощ относно престоя й !
Ето и снимчици :
Разходихме се с нея, даже накрая се умори и си легна барабар с количката

Публикувано: 25 September 2009 - 02:08 PM
Какво става с Беба, какви са плановете за по-нататък, в центъра ли ще остане или някой ще я гледа?
Имам една специална молба към теб - би ли дала някакви координати на фондацията в САЩ, от която получихте количката за Беба?
Пред и един месец станах свидетел как един камион бутна едно куче, което между другото адски прилича на Беба. Взех го с идеята да го заведа на ветеринар и да го пусна, но се оказа, че има счупен прешлен и трябваше да се направи операция. Казаха, че има шанс, повече от 50% да се оправи, и решихме да я оперираме. Е, направихме операцията за "скромната" сума от 1000 лв. но тя се оказа несполучлива и сега Мимето, така я кръстихме, не може да ходи. Има чувствителност при боцкане и щипване на едното краче, но не може да се изправя. Това доведе и до невъзможност да си сдържа физиологичните нужди и сме с памперси непрекъснато. Ежедневно и слагаме Нивалин, правим и масажи и упражнения на крачетата, но резултата е минимален. Не губим надежда, но имаме нужда от количка. Мисля, че ако я извеждаме навън ще има по-голям стимул да се опитва да става.
Тава е нашата история накратко. Вече нямаме спестявания и не може да си позволим количката, така че ако можеш да пуснеш мейл на тази фондация ще съм ти много, много благодарна.
Публикувано: 25 September 2009 - 06:25 PM
Искам да изкажа възхищението си към Ева за това, че е прибрала куче с подобен проблем. Дано нещата при вас да се развиват оптимистично. Ева, писах ви съобщение на лични относно количката.
Публикувано: 26 September 2009 - 08:32 AM
Моля, пишете тук какво става с вашето куче!