Разхождане на кучета за град София
Публикувано: 04 March 2014 - 02:10 PM
Публикувано: 04 March 2014 - 02:14 PM
marin4eto, в 04 March 2014 - 12:10 PM, написа:
Мило момиче, аз Светла дори не я познавам, тя не ми е тренирала кучета, така че вашите злобни нападки характеризират най-вече вас, не и мен)))
Говоря от личния ми опит - не бива да упрекваш треньор за факта че той не поема всичко дето шава. Истински уважаеми от мен треньори ако виждат след първо оглеждане че не се справят просто отказват по-нататъшна корекция. Изисква се сила, воля, знания и характер да признаеш "Тук няма да се справя, обърнете се към друг специалист".

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 04 March 2014 - 02:17 PM
Furia_S, в 04 March 2014 - 02:14 PM, написа:
marin4eto, в 04 March 2014 - 12:10 PM, написа:
Мило момиче, аз Светла дори не я познавам, тя не ми е тренирала кучета, така че вашите злобни нападки характеризират най-вече вас, не и мен)))
Говоря от личния ми опит - не бива да упрекваш треньор за факта че той не поема всичко дето шава. Истински уважаеми от мен треньори ако виждат след първо оглеждане че не се справят просто отказват по-нататъшна корекция. Изисква се сила, воля, знания и характер да признаеш "Тук няма да се справя, обърнете се към друг специалист".
Благодаря Ви за милото обръщение!
Публикувано: 04 March 2014 - 02:22 PM
Смятате ли че вашето мятане натам-насам от Светлето до електрошок на Венци е допринесло за стабилност на кучето?
Ако искате искреното ми доброжелателно мнение - ще ви го кажа, ама надали ще ви хареса. И не очаквайте повече от мен мило обръщение, защото самата вие сте виновна за поведение на кучето си, никой треньор не бива да го оплювате или оправдавате. Стопанина е отговорен за грешките си, които после дълготрайно се отиграват върху поведение на кучета.
ПС: Ако имате персонална омраза и претенции към Светле, то тогава пишете честно и претенциите си към Венци. А не така избирателно, защото става изключително грозно.

Публикувано: 04 March 2014 - 02:31 PM
В случая говоря за Светла, защото тя е писала в темата и защото има какво да кажа по повдигнатия въпрос, ако имам проблем с Венци, ще пиша и за него. Имена не бях назовавала, вие започнахте.Благодаря, че отново ме съветвате как да се държа и какво да пиша въпреки че не виждам с какво право.
Публикувано: 04 March 2014 - 03:05 PM

Публикувано: 04 March 2014 - 03:12 PM
Публикувано: 04 March 2014 - 03:20 PM
напротив, това изказване на Светла е точно ПРОФЕСИОНАЛНО. Един профи няма да ви вземе парите, ако не може да ви свърши работа. Един хендлер не се прави на коректор по поведение, един ветеринар не се прави на селекционер, един инструктор по скачка не се прави на ветеринар и т.н.
Знаете ли че един инструктор ниво ВН не се навира в ИПО дресура?
Така че вашето определение за "треньор", който не бива да отказва проблемни кучета и че той трябва да е човешки комисар рекс е абсолютно неадекватно. Вие си мислите че всеки треньор е като лекар, който трябва да е кардиолог, невролог, уринолог, психиатър, хирург, тоест момче за всичко? е...няма такове нещо, миличка.

Публикувано: 04 March 2014 - 03:41 PM
Прекрасен ден Ви желая, скъпа госпожо
Публикувано: 04 March 2014 - 03:46 PM
следващия път не нападай треньорите, като си въобразяваш че тук ядем домати с колци. Тук не ти е тийн-сайт да ти се подведем по нападките, много внимавай кой хендлер клюкарстваш и как точно, възрастни сме тук, а ти си с първото си куче, така че, драга Марина, внимавай когато удряш под кръста, да не ти се върне тъпкано.
...толкова млада, а вече толкова подло започнала живота си...
ПС: като не ти харесва Светла, стани ти профи, да те видя в ринга, на поляната, с група стопани. Лесно е да плюеш.

Публикувано: 04 March 2014 - 03:54 PM
С нищо няма да внимавам, винаги казвам това, което мисля и ще продължа да го правя. Факт, че кинологията се е превърнала в машина за пари и само схеми и интриги се плетат. Това, че има неписано правило всички да мълчат и да се скатават независимо от това, което виждат, при мен няма как да стане. Така че с нищо няма да внимавам.Знам, че на много хора не ви изнасят такива като мен, но монетата има две страни. Аз заставам твърдо зад мнението си,а на Вас не ви правят чест грозните изказвания, които правите. А аз къде и в коя област ще се доказвам, не е ваша работа. От човек като вас, лишен от основни човешки качества и таящ такава злоба, не приемам оценки.
Публикувано: 04 March 2014 - 04:03 PM
Кого изненадвате с това? Че нямаме много профи в България? Смях в залата, ми нямаме, то е всеизвестно. Е, и?
Да напомня ли откъде започнахме? Вие най-нагло казахте че не разбирате какъв е този треньор, който отказва кучета. Отговорих ви че това е много отговорна практика.
Като не разбирате - станете вие перфектен треньор, да ви видя, да се занимавате и с корекции, и с ръкав, и с работа на костюм, и с ВН, и с терапевти, и тогава да ви видя дали ще сте права да тропате с крак и да изисквате нещо от някой и да разсъждавате за професионализъм на един хендлер.
Пораснете малко, време ви е, вече не сте на 13.

Публикувано: 18 May 2014 - 09:21 PM

Вход

Горе
Цитиране +