Dog.bg Форуми : Докъде може да стигне безчовечността на хората !

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Докъде може да стигне безчовечността на хората ! Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   arizona_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 30 April 2009 - 09:57 PM

Безброй пъти се опитвам да започна темата , но не ми стигат сили . Това което видях днес е една от най-гадните гледки ,които съм виждала. Не мога да намеря думи за да опиша всичко затова ви пускам директно линк към статията за това нечовешко кощунство .

http://haskovo.net/i...mp;newsid=49311

Мои колеги от Хасково са живи свидетели на позорната гледка . Изпратиха ми снимки ,които приятеля ми качва в момента на сървър, но предупреждавам още от сега ,че това което ще видите в един от следващите ми постове НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ !!!!!!!!!!!!!

#2 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2009 - 10:05 PM

Нямам думи просто .... те хората са го казали отдавна ама ... човека е НАЙ-ГОЛЯМОТО животно на света
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#3 Потребителят е офлайн   arizona_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2009 - 10:21 PM

Показване на мнениетоarizona_, в Apr 30 2009, 07:57 PM, написа:

Безброй пъти се опитвам да започна темата , но не ми стигат сили . Това което видях днес е една от най-гадните гледки ,които съм виждала. Не мога да намеря думи за да опиша всичко затова ви пускам директно линк към статията за това нечовешко кощунство .

http://haskovo.net/i...mp;newsid=49311

Мои колеги от Хасково са живи свидетели на позорната гледка . Изпратиха ми снимки ,които приятеля ми качва в момента на сървър, но предупреждавам още от сега ,че това което ще видите в един от следващите ми постове НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ !!!!!!!!!!!!!

Всичко това се случва в един уж европейски град,с европейски кмет и чисти улици.Днес наш колега Евгени Петков от Хасково е бил повикан спешно от познати да види с очите си какво се случва в района на градския зоопарк.На место е заварил група от австрийски защитници на животните,гледащи и невярващи на проявената за пореден път варварщина.На една от снимките се вижда и съдържанието на контейнера от който са били извадени животните.Убити са професионално с инжектиране на изключитено силна отрова.Намерено е и местото където е ставало това както и медицинските ръкавици на килъра.Присъствието на австрийците е било по повод на предно вандалство в същия зоопарк.Дошли са да се убедят,че всичко е наред и съвсем случайно са се натъкнали на въпросния контейнер,от който собственоръчно са извадили 39 трупа на евтаназирани животни.Станали са свидетели и са заснели автомобила с който са изнесени останалите все още живи кученца.Открито е и помещение от което се чува скимтене на други животинки,най вероятно чакащи за евтаназия.В момента австрийците и д-р. Светлана Петрова се намират на мястото на престъплението и ще прекарат цялата вечер там за да не се допусне отново заличаване на доказателствата.Търси се връзка с градския прокурор на града за да се сезира прокуратурата.Телефонът му е на гласова поща.От страна на органите няма никакво съдействие.Дори част от австрийците са прибрани по районните.
ЗАТОВА ВИ УМОЛЯВАМ,АКО НЯКОЙ ОТ ВАС МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ С НЕЩО,ЗА ДА СПРЕМ НАЙ ПОСЛЕ ТОЗИ ПОЗОРЕН ГЕНОЦИД ДА СЕ СВЪРЖЕ С Д-Р.СВЕТЛАНА ПЕТРОВА.(по всяко време)

GSM:0898550342

Още веднъж предупреждавам:
!!!! ГЛЕДКАТА НЕ E ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ !!!!

Линк към снимките: Гледането е на ВАША ОТГОВОРНОСТ

#4 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 30 April 2009 - 10:26 PM

Горките кучета :unsure: , я някои дори са още бебета :eg_033: ..Направо нямам думи, не знам какъв трябва да си, за да направиш подобно нещо. :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   Georgi-Kostov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Спорт,Кученца:D

Публикувано: 30 April 2009 - 10:28 PM

нещастници...,някой поне знае ли дали са го осъдили оня?Защото ако те не са,аз ще го заколя като прасе :ec_117:
User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   Mamiha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2009 - 10:34 PM

Изроди безобразни, няма по-гадно нещо от човека на тоя свят...
User's Signature

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу

#7 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 April 2009 - 10:42 PM

arizona_ , полицаи били ли са на мястото - направили ли са снимки ,протоколи, взели ли са проби ?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#8 Потребителят е офлайн   arizona_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2009 - 10:57 PM

Показване на мнениетоagalina, в Apr 30 2009, 09:42 PM, написа:

arizona_ , полицаи били ли са на мястото - направили ли са снимки ,протоколи, взели ли са проби ?

Днес района около зоопарка е бил отцепен от полицията заради поставена бомба.Полицаите не са допускали никого.Нашият колега е отишъл до там през офроуд маршрут заедно с негови познати журналист и фотограф от местни медии.Полицията до момента се ослушва и не съдейства.Затова д-р.Петрова и все още неарестуваните австрийци ще прекарат времето до утре сред труповете на убитите животни.Правени са опити да бъдат изгонени от района на зоопарка,за сега неуспешни.Чака се утрешния ден и съдействието на прокуратурата.Дано "охранителите" да устискат до утре.На посочения GSM 0898550342 по всяко време от денонощието можете да получите информаяция.Той е публикуван с изричното разрешение на д-р.Петрова

#9 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 April 2009 - 11:10 PM

Показване на мнениетоarizona_, в Apr 30 2009, 09:57 PM, написа:

Показване на мнениетоagalina, в Apr 30 2009, 09:42 PM, написа:

Полицията до момента се ослушва и не съдейства
Ако са сигнализирани определени полицаи от определено полицейско управление и те не си направили труда да изпълнят служебните си задължения- трябва жалба до висшестоящите им.
Същото до журналисти от всякакви възможни медии.
User's Signature

#10 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 01 May 2009 - 08:47 AM

аз не съм със бслаби нерви но гледаката просто....щях да припадна...кой ,,,,човек,,,, би направил това...не престъпление ами изродство?!надявам се да бъде задържан и осъден от нашата мила държава,която и за хората си не се грижи. :ec_117: :ee_017: :eg_033: :zz_020:
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#11 Потребителят е офлайн   tuty Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 May 2009 - 10:06 AM

Д-р Петрова има нужда от помощ, опитва се да намери екип от телевизия, който да снима това, а също така и трите останали живи и все още затворени в клетките на маймуните кученца. моля, ако някой има телефони на тв или връзка с репортер, който би се отзовал, да й телефонира!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#12 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 01 May 2009 - 12:42 PM

Явор и Четири лапи не се ли отзоваха?Нали те правиха проверка именно в зологическата градина и изолатора?

#13 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 May 2009 - 12:56 PM

Писах на няколко телевизии,ама не знам до колко ще помогне това.
Дала съм препрадки към темата тук,както и към хасковския сайт.
Прикачила съм снимки,казах,че хората са още там и чакат някой да отрази това, стоят за да не се закрият уликите.
Помолих ги да да бъдат българи и да се отзоват,както съм сложила и телефона на г-жа Петрова за контакт.
Единствено в нова телевизия ми изписваше грешка, заради проблеми със страницата и да опитам по-късно,което ще направя.
Хора,моля ви,който има познати някъде по ТВ да одари едно рамо,тези хора не напразно стоят там и чакат.
Ако сега не се направи нещо,няма кога,утре ще е късно.
User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.

#14 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2009 - 01:15 PM

И аз писах на журналисти, които познавам.
Какво ли им е на тези хора, там на мястото ,докато чакат подкрепа ..
User's Signature

#15 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 May 2009 - 01:19 PM

До сега се мъча да се свържа с някоя телевизия.
Най-накрая успях с Нова.
Обясних за какво става на въпрос,дадох телефона и сигурно ще се обадят.
Сега ще изпратя е-мейл с линкове към снимките и препратки към темите и т.н.
Дано поне някой ги отрази,стискайте палци,момичето от Нова беше мн любезно.
User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.

#16 Потребителят е офлайн   HRISI_1084 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2009 - 01:27 PM

Незнам,това с Хасково...ами още дълго време ще се появяват подобни публикации.Просто на хората там въобще не им дреме.В " Часа на МИлен Цветков" непрекъснато се чуваше:"Хасково на-готиния град,най-чистия с най-якия кмет.."Всички твърдяха,че пак ще гласуват за него,така че..докато е той на власт това ще е обичайната практика.
User's Signature

Качена снимка

#17 Потребителят е офлайн   LUDNICA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 May 2009 - 01:50 PM

Сега говорих с г-жа Петрова.
Вече не са там,понеже полицията ги е изгонила.Някакъв страшен ад се развива.Нямат подкрепата на никой,на този полицаят му е братовчед,на оня полицаят му е брат и т.н. Полицията се е отзовала 6 часа след обаждането и с цялата си наглост е казала,че тези работи се правят по светло.Не ги допускат да изведат кучетата,австрийците искат да ги вземат в техният приют.Австрийците са срашно възмутени и това което са видяли никога няма да го забравят.Ще пишат и ще се оплакват по цял свят.На г-жа Петрова никой не вдига от медиите,никой не ги защитава и никой не им обръща внимание.
Хораа,не знам къде живея.Оставам без думи.
Давайте някакви предложения.Какво да правим и как да помогнем ?Аз съм страшно далеч от там,преди малко се прибрах на Ловеч и не мога да помогна с нищо.
User's Signature

Качена снимка
СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ

#18 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 01 May 2009 - 01:54 PM

Писах до "Господари на ефира" с линк към темата тук.Не знам какво друго да направя ... за пореден път съм потресена от отношението към животните в БГ,а това е показател и за отношенията между хората .Снощи в новините съобщиха за четирима души,които са изгоряли в автомобила си край Пловдив.Ако някой от преминаващите беше показал човещина и бе спрял,за да помогне,е имало голям шанс загиналите да оцелеят.Но никой не се е отзовал .... Що за народ сме? В един виц се казва така: ...."От българскио народ,к... си режем,ако става народ-нищо не става" .... много тъжно,но факт.Слава Богу,че тук-таме има достойни и човечни хора,на които им пука! Това е моята утеха ... Дано да се спре тази изродщина и виновните да си получат заслуженото! .... Ако иска още някой да пише gospodari@gospodari.com tel:02/946 33 27 ,02/946 33 20
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#19 Потребителят е офлайн   Fullmoon Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 May 2009 - 01:57 PM

Показване на мнениетоLUDNICA, в May 1 2009, 02:50 PM, написа:

Давайте някакви предложения.Какво да правим и как да помогнем ?Аз съм страшно далеч от там,преди малко се прибрах на Ловеч и не мога да помогна с нищо.

Групата Град за отговорни хора имаше доста контакти по медии. Дали по тази линия не може да се намери някой съпричастен?
User's Signature

Качена снимка

#20 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 May 2009 - 02:19 PM

Изпратих на всички мейли на журналисти и медии, които имам покрай кампаниите:
новината от хасково.нет, със снимките + име и тел на Д-р Петрова с призив за помощ :(
User's Signature

Качена снимка

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни