- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Докъде може да стигне безчовечността на хората !
Публикувано: 30 April 2009 - 09:57 PM
http://haskovo.net/i...mp;newsid=49311
Мои колеги от Хасково са живи свидетели на позорната гледка . Изпратиха ми снимки ,които приятеля ми качва в момента на сървър, но предупреждавам още от сега ,че това което ще видите в един от следващите ми постове НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ !!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 30 April 2009 - 10:05 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 30 April 2009 - 10:21 PM
arizona_, в Apr 30 2009, 07:57 PM, написа:
http://haskovo.net/i...mp;newsid=49311
Мои колеги от Хасково са живи свидетели на позорната гледка . Изпратиха ми снимки ,които приятеля ми качва в момента на сървър, но предупреждавам още от сега ,че това което ще видите в един от следващите ми постове НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ !!!!!!!!!!!!!
Всичко това се случва в един уж европейски град,с европейски кмет и чисти улици.Днес наш колега Евгени Петков от Хасково е бил повикан спешно от познати да види с очите си какво се случва в района на градския зоопарк.На место е заварил група от австрийски защитници на животните,гледащи и невярващи на проявената за пореден път варварщина.На една от снимките се вижда и съдържанието на контейнера от който са били извадени животните.Убити са професионално с инжектиране на изключитено силна отрова.Намерено е и местото където е ставало това както и медицинските ръкавици на килъра.Присъствието на австрийците е било по повод на предно вандалство в същия зоопарк.Дошли са да се убедят,че всичко е наред и съвсем случайно са се натъкнали на въпросния контейнер,от който собственоръчно са извадили 39 трупа на евтаназирани животни.Станали са свидетели и са заснели автомобила с който са изнесени останалите все още живи кученца.Открито е и помещение от което се чува скимтене на други животинки,най вероятно чакащи за евтаназия.В момента австрийците и д-р. Светлана Петрова се намират на мястото на престъплението и ще прекарат цялата вечер там за да не се допусне отново заличаване на доказателствата.Търси се връзка с градския прокурор на града за да се сезира прокуратурата.Телефонът му е на гласова поща.От страна на органите няма никакво съдействие.Дори част от австрийците са прибрани по районните.
GSM:0898550342
Още веднъж предупреждавам:
!!!! ГЛЕДКАТА НЕ E ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ !!!!
Линк към снимките: Гледането е на ВАША ОТГОВОРНОСТ
Публикувано: 30 April 2009 - 10:57 PM
agalina, в Apr 30 2009, 09:42 PM, написа:
Днес района около зоопарка е бил отцепен от полицията заради поставена бомба.Полицаите не са допускали никого.Нашият колега е отишъл до там през офроуд маршрут заедно с негови познати журналист и фотограф от местни медии.Полицията до момента се ослушва и не съдейства.Затова д-р.Петрова и все още неарестуваните австрийци ще прекарат времето до утре сред труповете на убитите животни.Правени са опити да бъдат изгонени от района на зоопарка,за сега неуспешни.Чака се утрешния ден и съдействието на прокуратурата.Дано "охранителите" да устискат до утре.На посочения GSM 0898550342 по всяко време от денонощието можете да получите информаяция.Той е публикуван с изричното разрешение на д-р.Петрова
Публикувано: 30 April 2009 - 11:10 PM
arizona_, в Apr 30 2009, 09:57 PM, написа:
Същото до журналисти от всякакви възможни медии.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 01 May 2009 - 08:47 AM

Публикувано: 01 May 2009 - 10:06 AM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 01 May 2009 - 12:56 PM
Дала съм препрадки към темата тук,както и към хасковския сайт.
Прикачила съм снимки,казах,че хората са още там и чакат някой да отрази това, стоят за да не се закрият уликите.
Помолих ги да да бъдат българи и да се отзоват,както съм сложила и телефона на г-жа Петрова за контакт.
Единствено в нова телевизия ми изписваше грешка, заради проблеми със страницата и да опитам по-късно,което ще направя.
Хора,моля ви,който има познати някъде по ТВ да одари едно рамо,тези хора не напразно стоят там и чакат.
Ако сега не се направи нещо,няма кога,утре ще е късно.

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 01 May 2009 - 01:19 PM
Най-накрая успях с Нова.
Обясних за какво става на въпрос,дадох телефона и сигурно ще се обадят.
Сега ще изпратя е-мейл с линкове към снимките и препратки към темите и т.н.
Дано поне някой ги отрази,стискайте палци,момичето от Нова беше мн любезно.

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Всичката тъмнина на света не би могла да се пребори със светлината на една малка свещичка.
Публикувано: 01 May 2009 - 01:27 PM

Публикувано: 01 May 2009 - 01:50 PM
Вече не са там,понеже полицията ги е изгонила.Някакъв страшен ад се развива.Нямат подкрепата на никой,на този полицаят му е братовчед,на оня полицаят му е брат и т.н. Полицията се е отзовала 6 часа след обаждането и с цялата си наглост е казала,че тези работи се правят по светло.Не ги допускат да изведат кучетата,австрийците искат да ги вземат в техният приют.Австрийците са срашно възмутени и това което са видяли никога няма да го забравят.Ще пишат и ще се оплакват по цял свят.На г-жа Петрова никой не вдига от медиите,никой не ги защитава и никой не им обръща внимание.
Хораа,не знам къде живея.Оставам без думи.
Давайте някакви предложения.Какво да правим и как да помогнем ?Аз съм страшно далеч от там,преди малко се прибрах на Ловеч и не мога да помогна с нищо.

СПЕЦИАЛНИТЕ ЛЮБИМЦИ
Публикувано: 01 May 2009 - 01:54 PM
Публикувано: 01 May 2009 - 01:57 PM
LUDNICA, в May 1 2009, 02:50 PM, написа:
Групата Град за отговорни хора имаше доста контакти по медии. Дали по тази линия не може да се намери някой съпричастен?
- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »