pami, в May 5 2009, 01:45 PM, написа:
bushkata, в May 5 2009, 04:37 PM, написа:
Да и аз си го мислех но кучето е много слабо,пълно е с кърлежи,никога не е обезпаразитявано и затова исках да му намеря стопани които да се погрижат първо за здравето му,после за килограмите и накрая да го кастрират.Кучето много е страдало така ,че залужава да бъде гледано в добри условия.
Аз лично нямам нищо против да се срещна с някой от форума, който е от София и да поговорим (нещо като интервю)... Попринцип живея в Люлин, в апартамент, а зад блока ни има огромна поляна. Относно опита ми имала съм мини-пинчер, доберман, който почина преди 3 години на 13 год. възраст

Взех моя шпиц по подобен случай. Стопанката й уж заминаваше за чужбина, но в последствие разбрах, че я е продавала, защото е ухапала нея и баща й заради храна... Беше постригана като овца, с кожна екзема и със страх като посегнеш към нея...явно беше бита. Доста време ми отне да я направа усмихнатото и игриво куче, което е в момента!
Ето я и дебеланата ми...

Ако решите мога да се срещна с някой от вас. Това за центъра е добра идея...кучето трябва да се махне от мястото, където е в най-бързо време!