Немски шпиц в окаяно състояние Санела има нужда от помощ
Публикувано: 06 May 2009 - 12:02 PM
Публикувано: 06 May 2009 - 12:53 PM
Дай ми твой телефон май съм го запиляла някъде като сменях телефоните
Публикувано: 06 May 2009 - 04:27 PM
Публикувано: 06 May 2009 - 04:37 PM
Почивай в мир, бедно нещастно животинче!
Публикувано: 06 May 2009 - 04:47 PM

Милото животинче кажи къде се намира тази "стопанка" да я посплашим малко. Милото кученце

А Пами ти при кой лекар ходи? Драгнев не ти ли се отзова веднага? Или и на него да се карам?
Публикувано: 06 May 2009 - 04:53 PM
Случилото се е ужасно и много жалко, че не можахме да помогнем! Дано поне всички се постараем да има по-малко такива случаи!!!!
Публикувано: 06 May 2009 - 05:02 PM
Lincheto, в May 6 2009, 05:47 PM, написа:

Милото животинче кажи къде се намира тази "стопанка" да я посплашим малко. Милото кученце

А Пами ти при кой лекар ходи? Драгнев не ти ли се отзова веднага? Или и на него да се карам?
Др.Драгнев ми даде час за утре а днес ходих при Др.Христов беше много мил направи каквото можа.А изрода който и причини това е една циганка която живее в циканската махала.Каквото и да направя вече няма да върне САНЕЛА тия очички никога няма да забравя.Няма и 24 часа откакто беше при мен но се бях привързала много към нея.Дано наистина сега да е на най -хубавото място.
Публикувано: 06 May 2009 - 05:02 PM
п.п.
pami, в May 6 2009, 06:02 PM, написа:
Ако я одрусат една хубава глоба, няма да помисли друг път за куче. Заради бъдещите евентуални нещастници не трябва нещата да се оставят така.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 May 2009 - 05:10 PM
bushkata, в May 6 2009, 06:02 PM, написа:
п.п.
pami, в May 6 2009, 06:02 PM, написа:
Ако я одрусат една хубава глоба, няма да помисли друг път за куче. Заради бъдещите евентуални нещастници не трябва нещата да се оставят така.
Те нямат друго куче.Санела е имала малки които ги изхвърлили жената беше толкова пияна , че неможа да ми каже къде точно ги е хвърлила.Но и от тогава са минали почти 2 седмици незнам дали вече са там.Сега ще отида да направя това което още вчера трябваше да направя да и покажа какво е жестокост.
Публикувано: 06 May 2009 - 10:25 PM
Имам нещо наум искам да видя дали ще направя нещо по въпроса с глобата аз работя за Даниела Русева.
А и недей да ходиш в циганската махала че там е опасно.Особенно във Витошата.
Оставям ти телефона си обади ми се 0886317013 Лина
Публикувано: 07 May 2009 - 09:56 AM
Публикувано: 07 May 2009 - 10:32 AM
Това за мен са цигански оправдания...не я оправдавам..съжалявам за мъжа и предполагам как се чувства но.....НЕ!
сина и бил поел отговорност ако сина и си остави детето тя на двора ли ще го върже....и то е жива душица.Моля те недей я оправдава така дай да направим нещо по въпроса пък били се стреснали от махалата там положението е АД!
Публикувано: 07 May 2009 - 11:12 AM
Lincheto, в May 7 2009, 11:32 AM, написа:
Това за мен са цигански оправдания...не я оправдавам..съжалявам за мъжа и предполагам как се чувства но.....НЕ!
сина и бил поел отговорност ако сина и си остави детето тя на двора ли ще го върже....и то е жива душица.Моля те недей я оправдава така дай да направим нещо по въпроса пък били се стреснали от махалата там положението е АД!
Не оправдам никого,знам ,че е виновна но една невинна жена ще отнесе всичко.Тя ще е виновната за тях и в момента предпазвам нея а не стопанката.Ако не ми пукаше за кучето нямаше два дена да се моля на докторите да ни приемат,обадих се и в кастрациония център но и от там не получих помощ,само ми препоръчаха доктор.Исках някаква помощ но нея получих от никого,не исках безплатно да го лекуват просто исках да го спасят.Знаете ли какво преживях за тия 20 часа,носила съм го на ръце от клиниката на Драгнев до Боян Българанов в 22 часа през ноща защото такситата отказваха да ме вземат с кучето.Разочарована съм но не само от стопанката а от много други хора.
Публикувано: 07 May 2009 - 12:48 PM
Милата животинка...изпитвам смесени чувства хем яд....хем мъка....въпреки че не съм виждала кученцето нито състоянието в което беше....знаеш че и аз имам шпиц и бих дала всичко за него.
Не познавам жената....нито състоянието и но аз лично бих я удушила с голи ръце..

Ако решиш все пак за помощ за нещо...та дори и връзки (в нашия град без тях нищо не става) аз съм насреща не се притеснявай да ми звъниш по всяко време.