Dog.bg Форуми : Немски шпиц в окаяно състояние

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Немски шпиц в окаяно състояние Санела има нужда от помощ

#41 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 06 May 2009 - 12:02 PM

Обезводняването е най- страшно в момента. Тъпчете през устата, даже разтворете и малко мед във водата, ако има в аптеката глюкоза вкарайте и под кожата със спринцовка / не се притеснявайте, няма да я боли- вдигате кожата нагоре и мушкате иглата в образувалия се джоб/, така се абсорбира бързо от организма. И утре веднага на системи. Дано се свести завалийката...и дано сега като го няма кучето всички кърлежи влязат в леглото на "Стопанката".

#42 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2009 - 12:53 PM

Pami имаш ли нужда от помощ къде е сега кученцето прибра ли го казвай с каквото има да помагам все пак сме съгражданки още днеска ако кажеш да се видим някъде нищо че сега се прибирам.

Дай ми твой телефон май съм го запиляла някъде като сменях телефоните
User's Signature

Качена снимка
Хората са по зли от кучетата!!!

#43 Потребителят е офлайн   pami Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2009 - 04:27 PM

САНЕЛА ВЕЧЕ Я НЯМА.Много исках да и помогна но тя бързо се предаде.Много ми е мъчно,направих всичко каквото мога.Дадох и вода със спринцовка но тя неискаше.Обадих се в Немския кастрационен център от там ми казаха че нищо немогат да направят нямали доктор.После почнах да звъня на доктори един само ни прие.Сложи и система но просто бяхме закъснели.Кръвта и беше като вода и много бледо розова.Наистина много исках да и помогна и сега много ми е тежко.

#44 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 May 2009 - 04:37 PM

Е, просто отвратително е това, изродска история. Кърлежите са я уморили, отдавна е била болна. Ти нямаш вина. Още като писа и много се съмнявах за добър край. Точно пък като я прибра и имаше шанс. Отиди сега при изродката стопанка и й направи един скандал. Заплаши я, че ще я съдиш. Няма да помогне на животното, но поне да не взима друго.Тъпи, варвари, да такива сме.
Почивай в мир, бедно нещастно животинче!
User's Signature

Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2009 - 04:47 PM

:rf_011: :rf_011: :rf_011: :rf_011: :rf_011: Сега се чувствам кофти че се включвам чак сега.
Милото животинче кажи къде се намира тази "стопанка" да я посплашим малко. Милото кученце :rf_011: мр на душичката му дано там където е отишло да е по добре.
А Пами ти при кой лекар ходи? Драгнев не ти ли се отзова веднага? Или и на него да се карам?
User's Signature

Качена снимка

#46 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 06 May 2009 - 04:53 PM

.... До това води безотговорността на хората!!! Затова както в началото каза bushkata, когато даваш куче много трябва да внимаваш на кой го даваш!!!
Случилото се е ужасно и много жалко, че не можахме да помогнем! Дано поне всички се постараем да има по-малко такива случаи!!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#47 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2009 - 04:55 PM

то вече няма значение, но да питам: този вет, който й сложи препарата за кърлежи не видя ли, че кученцето е зле, за да я включи на системи? Нещо не ми се връзва

#48 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 06 May 2009 - 04:56 PM

Жалко за кученцето. Мир на душата му!

#49 Потребителят е офлайн   pami Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2009 - 05:02 PM

Показване на мнениетоLincheto, в May 6 2009, 05:47 PM, написа:

:rf_011: :rf_011: :rf_011: :rf_011: :rf_011: Сега се чувствам кофти че се включвам чак сега.
Милото животинче кажи къде се намира тази "стопанка" да я посплашим малко. Милото кученце :rf_011: мр на душичката му дано там където е отишло да е по добре.
А Пами ти при кой лекар ходи? Драгнев не ти ли се отзова веднага? Или и на него да се карам?

Др.Драгнев ми даде час за утре а днес ходих при Др.Христов беше много мил направи каквото можа.А изрода който и причини това е една циганка която живее в циканската махала.Каквото и да направя вече няма да върне САНЕЛА тия очички никога няма да забравя.Няма и 24 часа откакто беше при мен но се бях привързала много към нея.Дано наистина сега да е на най -хубавото място.

#50 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 06 May 2009 - 05:02 PM

Трябва да се направи нещо за другото куче, което е при този идиот. Ако трябва с жалба, подкрепена със смъртния акт и причина за смъртта на Санела.

п.п.

Показване на мнениетоpami, в May 6 2009, 06:02 PM, написа:

Каквото и да направя вече няма да върне САНЕЛА

Ако я одрусат една хубава глоба, няма да помисли друг път за куче. Заради бъдещите евентуални нещастници не трябва нещата да се оставят така.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#51 Потребителят е офлайн   pami Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2009 - 05:10 PM

Показване на мнениетоbushkata, в May 6 2009, 06:02 PM, написа:

Трябва да се направи нещо за другото куче, което е при този идиот. Ако трябва с жалба, подкрепена със смъртния акт и причина за смъртта на Санела.

п.п.

Показване на мнениетоpami, в May 6 2009, 06:02 PM, написа:

Каквото и да направя вече няма да върне САНЕЛА

Ако я одрусат една хубава глоба, няма да помисли друг път за куче. Заради бъдещите евентуални нещастници не трябва нещата да се оставят така.

Те нямат друго куче.Санела е имала малки които ги изхвърлили жената беше толкова пияна , че неможа да ми каже къде точно ги е хвърлила.Но и от тогава са минали почти 2 седмици незнам дали вече са там.Сега ще отида да направя това което още вчера трябваше да направя да и покажа какво е жестокост.

#52 Потребителят е офлайн   maria_iv76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2009 - 05:20 PM

Pami не отивай сама!!!В циганската махала може да не е безопасно!Днес е празник за тях и ще има много пияни,а още повече ти отиваш на скандал!Не знам дали е разумно...А за Санела много съжалявам,толкова е тъжна и гадна историята...нямам думи!!!

#53 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2009 - 07:12 PM

Бедното животинче,много мъчно ми стана като прочетох такъв край на историята й.
Силно се надявах да я видим в друг раздел,но уви ....
User's Signature

Качена снимка

#54 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2009 - 10:25 PM

Пами моля те искам и смъртния акт както и адреса и името на "собственичката" и.
Имам нещо наум искам да видя дали ще направя нещо по въпроса с глобата аз работя за Даниела Русева.
А и недей да ходиш в циганската махала че там е опасно.Особенно във Витошата.
Оставям ти телефона си обади ми се 0886317013 Лина
User's Signature

Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   pami Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2009 - 09:56 AM

Вчера се видях със стопанката на кучето бях настроена за скандал но тя каза първо да я изслушам и ми разказа ,че кучето е купено от сина и който е поел отговорността за него,но след време е заминал да работи в чужбина и кучето е останало при нея.Тя е сестра на моя позната,тя ми каза за кучето и знам ,че ако подам жалба и се потърси отговорност от стопанката всички цигани ще се настроят против нея и тя ще има проблеми.Не искам да и създавам проблеми защото тя в момента има достатачно,преди 8 дена почина мъжа и който беше болен от рак.А стопанката ми обеща ,че никога повече няма да вземе куче.Надявам се да ме разберете и да не ме осъдите за това.Много исках да помогна на кучето но не можах.

#56 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 May 2009 - 10:32 AM

Е като е останал куч при нея не е ли могла да му даде храничка и водичка да го изкъпе да му сложи ако ще евтино лекарство против паразити....Като не го е искала да го е била подарила на някой който може да го гледа...
Това за мен са цигански оправдания...не я оправдавам..съжалявам за мъжа и предполагам как се чувства но.....НЕ!
сина и бил поел отговорност ако сина и си остави детето тя на двора ли ще го върже....и то е жива душица.Моля те недей я оправдава така дай да направим нещо по въпроса пък били се стреснали от махалата там положението е АД!
User's Signature

Качена снимка

#57 Потребителят е офлайн   pami Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2009 - 11:12 AM

Показване на мнениетоLincheto, в May 7 2009, 11:32 AM, написа:

Е като е останал куч при нея не е ли могла да му даде храничка и водичка да го изкъпе да му сложи ако ще евтино лекарство против паразити....Като не го е искала да го е била подарила на някой който може да го гледа...
Това за мен са цигански оправдания...не я оправдавам..съжалявам за мъжа и предполагам как се чувства но.....НЕ!
сина и бил поел отговорност ако сина и си остави детето тя на двора ли ще го върже....и то е жива душица.Моля те недей я оправдава така дай да направим нещо по въпроса пък били се стреснали от махалата там положението е АД!

Не оправдам никого,знам ,че е виновна но една невинна жена ще отнесе всичко.Тя ще е виновната за тях и в момента предпазвам нея а не стопанката.Ако не ми пукаше за кучето нямаше два дена да се моля на докторите да ни приемат,обадих се и в кастрациония център но и от там не получих помощ,само ми препоръчаха доктор.Исках някаква помощ но нея получих от никого,не исках безплатно да го лекуват просто исках да го спасят.Знаете ли какво преживях за тия 20 часа,носила съм го на ръце от клиниката на Драгнев до Боян Българанов в 22 часа през ноща защото такситата отказваха да ме вземат с кучето.Разочарована съм но не само от стопанката а от много други хора.

#58 Потребителят е офлайн   Lincheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 May 2009 - 12:48 PM

Честно казано думи нямам за тоя град и за лекарите в него пък да не говорим за хората аз работя в офиса на площада до полицията на центъра където има доста бездомни кучета и всеки ден гледам как ги подритват ако не набия някой в някой слънчев ден пък на.....
Милата животинка...изпитвам смесени чувства хем яд....хем мъка....въпреки че не съм виждала кученцето нито състоянието в което беше....знаеш че и аз имам шпиц и бих дала всичко за него.
Не познавам жената....нито състоянието и но аз лично бих я удушила с голи ръце.. :angry: :angry: :angry: :tg_115: :td_144: :tc_073:

Ако решиш все пак за помощ за нещо...та дори и връзки (в нашия град без тях нищо не става) аз съм насреща не се притеснявай да ми звъниш по всяко време.
User's Signature

Качена снимка

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни