Dog.bg Форуми : Питбула Барт търси по-добри стопани

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Питбула Барт търси по-добри стопани

#141 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 July 2009 - 09:35 AM

барти от вчера е кастриран, възстановява се чудесно. момченцето е златно, меко, добро и търси стопанин завинаги :wub: . стопанинът евентуален е абсолютно наложително да има опит с по-доминантни породи (за доброто на барти е това изискване). както казах кучо е злато, но ако му се отпусне каишката, като повечето песове ще пробва да се наложи. хубавото е, че лесно разбира може или не. барт е абсолютен гушливец и е страхотен мазник :ab_041: такова мазно куче досега не съм срещала.

#142 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:<br />

Публикувано: 05 July 2009 - 11:41 AM

Нямаше как да не пиша. Разликата в снимките от първите страници и тези в последните, е огромна. Свалям шапка пред хора като вас!
Пожелавам на Барт, от сега нататък да навакса изгубените весели моменти със стопаните, които е нямал и от които се нуждае!

Браво на Барт, че ще пребори и браво на всички вас, спомогнали за това!

:rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#143 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 July 2009 - 09:01 PM

Показване на мнениетоalbena, в Jul 3 2009, 09:32 AM, написа:

за щастие няма проблем със скротума, съвсем е наред тази част на бартун-не разбрахме защо визуално ни бе подвел така. проверен и препипан е от доста хора, подведени в началото ...

И аз в кюпа на подведените ...
Екстра, че е минала кастрацията. Бързо възстановяване на момченцето!
Добавям към рекламното включване: Верно е мазник! И хърка! На етапа, когато го видях за последно, приема стоически каквото му се каже. И челна стойка ако се наложи. Би бил обучаем. Не е доминантен. Водим на повод. Тих е. Не е излишно активен. Пич е!
Има ли вече кандидати?

#144 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 06 July 2009 - 09:43 PM

Показване на мнениетоarcana, в Jul 6 2009, 10:01 PM, написа:

Показване на мнениетоalbena, в Jul 3 2009, 09:32 AM, написа:

за щастие няма проблем със скротума, съвсем е наред тази част на бартун-не разбрахме защо визуално ни бе подвел така. проверен и препипан е от доста хора, подведени в началото ...

И аз в кюпа на подведените ...
Екстра, че е минала кастрацията. Бързо възстановяване на момченцето!
Добавям към рекламното включване: Верно е мазник! И хърка! На етапа, когато го видях за последно, приема стоически каквото му се каже. И челна стойка ако се наложи. Би бил обучаем. Не е доминантен. Водим на повод. Тих е. Не е излишно активен. Пич е!
Има ли вече кандидати?

Вчера пробвах "задържане пред храна" сипах на Барт от гадната консерва, гадна, ама той семейството ще си продаде за нея :ab_041: та сипах, Барт се засили и аз казах НЕ- замръзна като анимационен герой -едната лапа напред, другата назад, врата протегнат и стои! Почаках малко и казах айде плюскай - омете всичко :wub: . обучаем е, но с търпение и блага дума само, че приятелят, който му беше хазаин за времето на кастрация си чистел и Бартун решил да ходи с него да хвърля боклука и се изсулил навън. Оня му вика стой, къде бе! Бартун се гипсирал и блокирал, ни приема ни предава, ни напред ни назад. Човека го погледал пък го дигнал и го внесъл вътре.
Бартун ме посреща с пълна вълча усмивка, увъртане и пее, адски е готин! Ще посреща така и човека си! Кротък е, не се усеща че е в къщата, поне докато не дойде и не почне да се мазни -търка се като котак :ab_041: . Барти е с малко объркани представи за живота, но мисля бързо ще разбере какво може и какво не, умно е момчето.

За жалост кандидати нъц :-(

#145 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 July 2009 - 09:21 AM

да напомним за себе си :wub: търсим дом!

#146 Потребителят е офлайн   Nickey Икона

• the BlueAngelicDevil
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 10:40 AM

Пратих малко трохички на общата сметка за теб и Галя, приятелят ми направи същото.
Знам, че имате бая тлъста сметка за Барти, а и за Пешката... :wub:
User's Signature

Качена снимка

#147 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 July 2009 - 08:57 AM

вчера внесохме 150 лева в сметката на барти- благодарим на arcana, maggi и всички съпричастни! остават ни да доплатим 170.
имам пресни новини от бартун- той е малко "на вилата". търчи като изоглавен, по никакъв начин не може да бъде подмамен в басеина. срещнал е таралеж, приближил го е смело, тарльо се е свил а барти е.....избягал :af_089: търсим дом за младежа, да напомним!

#148 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 14 July 2009 - 08:48 AM

Барти е все още в търсене на постоянен дом! Безпроблемен е с женски и е усвоил реда на къщата. Чудесно кученце е! Моля ви помислете за него, той ще може да остане при приемния си "баща" още две седмици, след това предстои пътуване и Барти остава бездомен. Опцията хотел не стои като възможна - тъкмо се е окопитил и ако го пратя там ще загубим всичко, тогава вече се страхувам, че ще стане неосиновяем.

#149 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 14 July 2009 - 09:49 AM

Присъединявам се към горния пост.
Имах удоволствието да опозная Барти по-отблизо.
Ще бъде прекрасен домашен любимец. Има отлични хигиенни навици.
Много обичлив, гальовен, бързо се привързва.
Не е необходима твърде строга корекция,
защото Барт много бързо схваща какви са правилата.
Просто му трябва постоянен дом, ясни правила, сигурност и негов си стопанин.
Нуждае се от внимание, общуване и добронамерена, спокойна атмосфера.
Все прости неща, от които всички се нуждаем ...
Той все още е дете и ще забрави преживяното.
Търси се човек, за когото "питбул" не е мръсна дума,
Човек, който няма да натоварва кучето с лоши очаквания заради породата.
Желая късмет на момчето в най-важния момент в живота му - намирането на нов, по-добър стопанин !
User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#150 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2009 - 01:02 PM

И аз се присъединявам към молбата на Албена-Барти не трябва да ходи на хотел!
Това за него ще е връщане назад в емоционалното му състояние.
Не мога да го взема заради Бъкси, иначе щях да го погледам с най-огромно удоволствие.
Щом е безпроблемен с женски кучета, може временният му дом да е на хора с женско куче.
Апелирам всеки да помисли за някакви възможни варианти за Бартун! :smile:

#151 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 07:34 PM

Здравейте много ме трогна историята на Барти много мило куче и много изстрадало аз писах на Албена на имейла защото възнамеряваме с мъжът ми да си вземем куче и то да е Барт, имаме малко бебе на 8 месеца и мисля че няма да има проблем
User's Signature

Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 08:39 PM

Показване на мнениетоИната, в Jul 15 2009, 05:34 PM, написа:

Здравейте много ме трогна историята на Барти много мило куче и много изстрадало аз писах на Албена на имейла защото възнамеряваме с мъжът ми да си вземем куче и то да е Барт, имаме малко бебе на 8 месеца и мисля че няма да има проблем

Яааааа привет на ентусиастите :re_037:

Пиша от свое име в единствено число :md_064: но понеже и на другите съфорумци които малко или много са засегнати по един или друг начин със и за съдбата на Барти та си мисля вместо да ви пиша на лични да е тук!
Не зная до колко сте ентусиасти и сигорни в това което възнамерявате да правите а дали изобщо имате опит с кучета от тези породи "хапливите","преживелите малтретиране и то жестоко" и дали си имате представа и понятие от "корекция" и правилно възпитаване на такъв тип куче?
Как и къде възнамерявате да гледате кучо,ами бебето-то сега е на осем месеца ама догодина ще е на годинка ако сега лази утре дето се вика ще ходи ще се опитва да си играе с кучето ще му бърка в очите ушите ще го хапе ще се опитва я да го гали я да замахва от радост с ръчички към него-ами ако не успеете да превъзпитате Барти и да му покажете какво точно може и какво не,ако не успеете да се преборите с внезапните пристъпи на паника на Барти когато някой ряско се навежда към него с протегната ръка-помисля ли ли сте върху въпроса какво може да се получи ако малкото ви съкровище се опита да погали кучо ама вместо да го погали по рязко замахне към него?
Щом сте желаещи кандидати за Брти би трябвяло да сте наясно с всички тези въпроси и ситуации ама ще бъдете ли така любезни да ни просветлите и нас по въпроса-че нещо на последък ми се е свило сърцето като се сетя за злощастните опити за осиновяване на кучовци до които аз съм имала допир,сори че тона ми може да ви се стори малко неприветлив като за добре дошли ама твърде лично приемам всичко свързано около съдбата на тези кучовци-те наистина заслужават шанс за един по добър и спокоен кучешки живот! :smile:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#153 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 09:06 PM

Показване на мнениетоhubavajena6, в Jul 15 2009, 09:39 PM, написа:

Показване на мнениетоИната, в Jul 15 2009, 05:34 PM, написа:

Яааааа привет на ентусиастите :re_037:

да права си напълно много голяма отговорност е и когато има и дете значи в момента живеем в едностаен в младост но след 1 година ще се преместим в тристаен в центъра, затова и искаме да го видим и да си преценим.А по въпроса за гледането много животни съм приютявала и в момента даже се опитавам да спася 11 новородени бебета котета(да нямам опит с такива породи но мъжът ми е гледал преди и повече знае за тях)
User's Signature

Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 10:32 PM

Еее ако издържите изпита, а и с Барти се харесате определено една година в "дядовата ръкавичка"ще е весело :ba_025: :ba_025: :be_107: -бебо може и да не спи при вас в леглото ама тоз четириногия приятел май ще ви стане абонат :ab_041: доста бързо!
Ммммм-почвам да кроя планове "без Кръчмар"-още от сега :ab_041: как ще ви досаждам ако осиновите Барти-мнооого сте близко до нас!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#155 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 10:47 PM

Показване на мнениетоhubavajena6, в Jul 15 2009, 11:32 PM, написа:

Еее ако издържите изпита, а и с Барти се харесате определено една година в "дядовата ръкавичка"ще е весело :ba_025: :ba_025: :be_107: -бебо може и да не спи при вас в леглото ама тоз четириногия приятел май ще ви стане абонат :ab_041: доста бързо!
Ммммм-почвам да кроя планове "без Кръчмар"-още от сега :ab_041: как ще ви досаждам ако осиновите Барти-мнооого сте близко до нас!

ами ще видим а пък ти можеш да си досаждаш къде живееш
User's Signature

Качена снимка

#156 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 July 2009 - 11:02 PM

сега съм се нагърбила и със сложната задача да спася котетата и направо ми е гръмнала главата

Ползвай бутона "редактор", за да допълваш постовете си, а не да пускаш поредни. И не цитирай огромни постове.
мод

User's Signature

Качена снимка

#157 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 July 2009 - 07:40 PM

нови нюанси към портрета на бартун: барт абсолютно, ама абсолютно не знае и не може да плува....не знаех, че ще доживея да чуя подобно нещо - неплуващо куче :ud_009: ....паднал в басеина добре, че човека чул плясък и скочил да види какво става-знаейки, че барт не ще и лапа да топне... та така даваме куч, който не може да плува, не знам дали подлежи на обучение-съмнявам се и ходейки завеяно от време на време се трясва я във врата, я в саксия или клон, това с трясването и на улицата ми го е правил - озяпва се, размечтава се и опа кратуната в колчето....насам кандидатите :wub: нови снимки ще има в неделя.

#158 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 July 2009 - 09:13 PM

Не че смешно това с паднето в басейна, ама :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Ината, опит с кучета иматели, не разбрах? Ако да - какви?
albena, чакам с нетърпение снимките на сърчицето :wub:

#159 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 July 2009 - 06:23 AM

Показване на мнениетоarcana, в Jul 16 2009, 10:13 PM, написа:

Не че смешно това с паднето в басейна, ама :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Ината, опит с кучета иматели, не разбрах? Ако да - какви?
albena, чакам с нетърпение снимките на сърчицето :wub:

аз нямам опит с такива породи но мъжът ми е гледал
User's Signature

Качена снимка

#160 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 July 2009 - 12:01 PM

на Барт остават да се доплатят 45лв. много благодаря на всички помогнали :ae_085: .

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни