Dog.bg Форуми : Питбула Барт търси по-добри стопани

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Питбула Барт търси по-добри стопани

#161 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 July 2009 - 10:13 AM

Какво става с проекто стопаните? Има ли новини?

#162 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 July 2009 - 12:49 PM

Бартун-Кратун от вчера си има чип и ваксина, държа се като един герой!
Проекто-осиновителите са прекрасни хора, вчера се запознахме и Барти се запозна с тях, но стигнахме до съгласие, че на дребньото му трябва дом без други дребньовци, поне за момента. Така, че търсим си дом, знам, че този дом съществува и се надявам да се появи по-скоричко. Иначе Барт ще му се наложи от сряда да поработва в офис- пълен работен ден, за едната паница с храна ab_041.gif . ще живее с мен и ще го водя на работа, че ако останат с мойто злодейче сами, не ми се мисли просто... ud_009.gif
снимки от вчера сега малко, после пак ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#163 Потребителят е офлайн   на кой си син ? Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 01:05 PM

Аз си имам приказка с въпросните биткаджии но за такова нещо - да се вадят зъби на здрав пит не съм чувал . По принцип и биткаджиите не ги озлобяват допълнително но ако ги озлобяват то е върху помияри и то това са единични случаи . Макар и да звучи нереално за някои те си обичат кучетата и не биха допуснали такова нещо и не биха подкрепили подобни неща . . .
Дайте да си говорим нещата както са а не както са във фантазиите на хората . Както и често се поднася темата че всяка битка е до смърт . До смърт има битки когато собственика не иска да загуби пари (ако е мач а не ролка) и отделно е малоумен . Ествствено аз не съм за такова нещо (ако някой реши да ме "захапе" :) )

На скоро гледах предаване по анимала дето намерили питбул с извадени зъби и според тях били извадени за да бъде "изнасилвано" кучето без то да захапе мъжкия . Е по-голяма простотия не бях чувал . Колко по-лесно е да му сложат наморник за малко . . . Ама и хората са се фантазирали толкова много вече . . .

#164 Потребителят е офлайн   gamina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 July 2009 - 01:14 PM

Ние пък сме против боевете въобще и изобщо! ea_103.gif Камо ли за озлобяване само срещу помияри, битки "не до смърт" и всякакви такива "смекчаващи вината" обстоятелства.
Боевете между животни са недопустими. Точка! Има си закон.

Цитат
Чл. 52. Никой няма право:
1. Да убива, измъчва, удря, прегазва, преуморява, дразни, плаши, стресира, малтретира, пренатоварва или извършва други насилствени действия по отношение на животните по какъвто и да е начин
2. Да подбужда по какъвто и да е начин към физическо унищожение или мъчение на животни
3. Да предизвиква или да участва /пряко или косвено/ в специално организирани боеве между животни или преследване на едно животно от друго, освен при ловуване, което се урежда със Закона за лова и опазване на дивеча

User's Signature

Качена снимка

#165 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 24 July 2009 - 01:15 PM

Цитат(на кой си син ? @ Jul 24 2009, 02:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз си имам приказка с въпросните биткаджии но за такова нещо - да се вадят зъби на здрав пит не съм чувал . По принцип и биткаджиите не ги озлобяват допълнително но ако ги озлобяват то е върху помияри и то това са единични случаи . Макар и да звучи нереално за някои те си обичат кучетата и не биха допуснали такова нещо и не биха подкрепили подобни неща . . .
Дайте да си говорим нещата както са а не както са във фантазиите на хората . Както и често се поднася темата че всяка битка е до смърт . До смърт има битки когато собственика не иска да загуби пари (ако е мач а не ролка) и отделно е малоумен . Ествствено аз не съм за такова нещо (ако някой реши да ме "захапе" :) )

На скоро гледах предаване по анимала дето намерили питбул с извадени зъби и според тях били извадени за да бъде "изнасилвано" кучето без то да захапе мъжкия . Е по-голяма простотия не бях чувал . Колко по-лесно е да му сложат наморник за малко . . . Ама и хората са се фантазирали толкова много вече . . .

аз малко не разбирам за какво иде реч ама нейсе....ще ви помоля да се придържате към темата, не я разводнявайте. прочетете я отначало и не по диагонал преди да пишете.

#166 Потребителят е офлайн   на кой си син ? Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 July 2009 - 04:30 PM

Цитат(gamina @ Jul 24 2009, 02:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ние пък сме против боевете въобще и изобщо! ea_103.gif Камо ли за озлобяване само срещу помияри, битки "не до смърт" и всякакви такива "смекчаващи вината" обстоятелства.
Боевете между животни са недопустими. Точка! Има си закон.

Цитат
Чл. 52. Никой няма право:
1. Да убива, измъчва, удря, прегазва, преуморява, дразни, плаши, стресира, малтретира, пренатоварва или извършва други насилствени действия по отношение на животните по какъвто и да е начин
2. Да подбужда по какъвто и да е начин към физическо унищожение или мъчение на животни
3. Да предизвиква или да участва /пряко или косвено/ в специално организирани боеве между животни или преследване на едно животно от друго, освен при ловуване, което се урежда със Закона за лова и опазване на дивеча

Това ми е ясно . Само казвам до къде свършва истината и къде започва въображението . . .

#167 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 24 July 2009 - 04:48 PM

Едва ли някой тук има нужда от тези обяснения eg_033.gif Достатъчно е на хората, че се опитват да поправят грешките на комплексирани идиоти, за да им се обяснява сега и как точно постъпват същите eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#168 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 24 July 2009 - 05:33 PM

Цитат(albena @ Jul 24 2009, 02:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ще ви помоля да се придържате към темата, не я разводнявайте.

Всякакви постове извън темата ще бъдат трити.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#169 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 07:37 PM

я кажете как е Барти
User's Signature

Качена снимка

#170 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 July 2009 - 08:47 AM

супер си е Бартун-Кратун, вятър му вее под опашката (му вее опашката ab_041.gif )

#171 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 July 2009 - 09:05 AM

Цитат(albena @ Jul 25 2009, 09:47 AM) <{POST_SNAPBACK}>
супер си е Бартун-Кратун, вятър му вее под опашката (му вее опашката ab_041.gif )

много се радвам за Бартунчо. изпрати ми моляте на скайпа и другите снимки и на бебенцето когато можеш разбира се
User's Signature

Качена снимка

#172 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2009 - 04:15 PM

Как е Барти? Нещо ново около него?

#173 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 July 2009 - 08:13 AM

Барти от днес ходи на работа с мен ab_041.gif . На момченцето са му проблем много хора и коли на едно място...не се чувства сигурен и ходи като лудото Марче, не е сигурен да се радва ли, да се крие ли, трябва да избера утре маршрут с минимален трафик... Попя ми и сега се върти и си вика тая що не ми дава закуската dry.gif ама закуска нъцки, защото от стреса по смяната на домът сме с разтройство. Да напомня трябват ни дом и стропани wb_052.gif

#174 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 July 2009 - 09:19 AM

Моля те, покажи снимки в офисът му ab_041.gif

#175 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 July 2009 - 09:43 AM

ще, ще ab_041.gif . то май наистина ще стане офисът му, защото ми лежи в краката и ако някой иска да се приближи - не може- ръмжим tb_195.gif та сега сме сами в стая...

#176 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 July 2009 - 09:51 AM

право е мочето в тази жега искат работа да върши,
а всички са по морето

хич да не го закачт до към 16, а после е време да си ходи
wub.gif

#177 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 30 July 2009 - 09:55 AM

Бре, той можел и да ръмжи ... голям мъж ag_106.gif
User's Signature

Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 July 2009 - 08:05 AM

днес стигнахме до работното място в пъти по-лесно и спокойно от вчера. НО снощи бартун-кратун орева квартала, че остава сам-все пак аз си имам мъжко куче и не мога да сложа бартун у дома-слагах го в сутереннта стая но....рев, рев и така в десет часа се предадох и се обадих да искам "помощ от приятел" щото иначе днес съседите щяха да ме линчуват...та барт смрадливеца спи на гости и продължава да се труди с мен ab_041.gif сега чакаме другите служители да дойдат за да ги оръмжим и да ни започне денят както трябва wb_052.gif

#179 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2009 - 08:18 AM

Милото голямо бебе! smile.gif

#180 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 July 2009 - 09:47 AM

барти е абсолютен бебко-вчера си играхме с пластмасова бутилка. хвърлям и барт ще хваща-гола вода ab_041.gif маха некоординирано с лапи и скача отгоре като малко кутре, с цяло тяло wub.gif . опитвахме се да се научим пусни бутилката, дава я, но трябва да му я издъпрам от устата, не схваща пусни като дума, но хубавото е, че разбира какво се иска от него. днес за пръв път му взех паницата докато яде, че ядеше като свиня, стана му тъжно, но не протестира.
вече оръмжахме шефът-от позиция дълбоко под масата, за по-сигурно и се скарахме с бебешки лай на колежката, че си позволява да чука и влиза, моля ви се eg_033.gif . иначе целият ден си го прекарва залепен до краката ми, не мърда от там, дори и водица да пие-ходим заедно до паницата. хайде приятен ден от нас ab_041.gif

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни