Dog.bg Форуми : Питбула Барт търси по-добри стопани

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Питбула Барт търси по-добри стопани

#41 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 09 May 2009 - 04:09 PM

Днес ходих да видя Барт. Според неговия лекар Барт е значително по-добре от първия си ден в клиниката. Днес ще му направят кръвни изследвания. Обещаха да позвънят и да ми кажат резултатите. Аз го видях днес за първи път. Затова само за днес мога да кажа, че нито веднъж не забелязах да свива опашка между задните крака и да се снишава от страх, гледа с интерес на "новия" за него свят, дори с любопитство гледаше работниците по ремонтните дейности на клиниката. Хората от "Син кръст" много го пазят от допълнителен стрес и може би днес съм видяла първия лъч надежда, че Барт ще се възстанови и емоционално. Хапна си с апетит, свърши си всички "работи", урината по цвят е доста по-добре според лекаря.
Има още какво да се желае, но Барт се подобрява.
Прие спокойно големия ми фотоапарат и торбата ми, но преди това просто ги оставих на тревата за да ги разгледа и подуши. И мен прие спокойно, като първо преди изобщо да го докосвам, оставих да ме подуши.
Днес пак се е карал на мопа за чистене на под.
Зарадва се на един ретривър и на един пинчер, но с Бимбо взаимно не се харесаха.
Поне засега не реагира изобщо на името Барт. Пробвах го няколко пъти с Бари, ама все тая.

Ето го момчето от днес:
http://www.croxbox.b...11f7734d30567a/
http://www.croxbox.b...81d9b5b290dd3b/
http://www.croxbox.b...976621c9529797/
http://www.croxbox.b...e28ea6b3c3c9dc/
http://www.croxbox.b...d68a82833cff3f/
http://www.croxbox.b...35176d7c25b7b5/
http://www.croxbox.b...53ab5bd852a983/

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#42 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Публикувано: 09 May 2009 - 07:29 PM

Преди малко лекуващият лекар ми се обади да каже резултатите от кръвните изследвания.
По телефона няма как да запомня цифри, но има положителна промяна в почти всички показатели.
Единствено левкоцитите все още държат високи нива, но според лекаря това се дължи на възпаленията в раните от ухапвания.
Засега продължават антибиотиците и вливанията.
User's Signature

Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 May 2009 - 08:03 PM

Много се радвам че и друг е успял да иде на гости на Барт!
Момчето почва да се укопитва лека полека-днеска имаше желание да излезе от клетката но определено не прояви желание да си влезе обратно,много е борбено момчето искричката надежда в очичките му че от тук нататък няма да го малтретират повече започва да заблестява със все сила!
Хора аз пак да помоля който може да помогне с парични средства пък било то и трохички както писа Никей Барт ще ви бъде много благодарен!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#44 Потребителят е офлайн   лабчо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2009 - 08:03 PM

Можете ли да кажете сметката, по която набирате парички за този сладур. Това са едни от най-умните кучета и слава богу имат висок праг на болка, което в случая помогнало на тази мила душичка, но което е и тяхното проклятие :eg_033:

#45 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 09 May 2009 - 08:04 PM

Показване на мнениетолабчо, в May 9 2009, 09:03 PM, написа:

Можете ли да кажете сметката, по която набирате парички за този сладур. Това са едни от най-умните кучета и слава богу имат висок праг на болка, което в случая помогнало на тази мила душичка, но което е и тяхното проклятие :eg_033:

http://forum.dog.bg/...showtopic=17422
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#46 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 May 2009 - 08:29 PM

Хора вие сте страхотни,много се радвам,че сте му помогнали и ще му помагате,адски много ме е яд,че не мога да ви помогна финансово :( ,но някои ден ще помагам на такива сладури.
Барт е невероятен и е много красив,живее му се на животинчето личи си му!
Много целувки и Успех на мочето!
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#47 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 May 2009 - 07:42 AM

Милият, колко е несигурен още :unsure: , сякаш не вярва сам на късмета си, никой да не го бие. А иначе е направо съвършен. Другата или по-другата седмица, когато най-после дадът дълго чаканите заплати, ще гледам да пусна малко трохички, но от сърце.
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

#48 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 10 May 2009 - 01:35 PM

Имате много поздрави от Бартчо!След като разходихме Бимбо и Краси ми го извадиха Барт от реанимацията и постояхме с него малко на слънчице.Момчето прави крачки ,полюшва се де, но все пак крачки.Краката текат ли текат от раните.Обаче много съм обнадеждена от погледа му, аз очите му исках да видя ,знаете като е лоша работата как хлътват. Нашият има вече един ясен и чист поглед, браво на Син кръст!Кучо даже прояви интерес към паница с храна, но не му дадоха, не трябвало такава.
Барти ме разгледа изучаващо из под яката си ,сигурно си вика айде още една женска двукрака дошла , я да я видим ..хм..май и тя няма да удря..ще и помахам тогава с опашле ..

п.п.Хиххи да не забравя- едни лели там, като видяха кучето без малко да ме линчуват ,възмутени от вида му, "биткаджийкамръсна" и пр., ама се разбрахме де кой, какво ,накрая станахме приятели ..
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#49 Потребителят е офлайн   street.force Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2009 - 12:23 AM

:ea_103:
милото кученце .............

#50 Потребителят е офлайн   vaiolina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2009 - 09:26 PM

И ние се записахме в посетителите днес! :db_046: Аз и Кикита отидохме на гости на момчето. Да кажа това, което запомних от доктора- показателите се нормализират. Доста по-добре е от миналия път, левкоцитите са спаднали на 23-24 хил. От вчера обаче силно са му подути лимфните възли, което говори отново за някаква инфекция и поради това продължават венозните вливания. Преди да започне разходката се подсили с 2 порции консерва. Да кажа обаче една характерна особеност на бате Барт- той скъпа, висококачествена храна не яде. Имах малко гранулки Royal Canin в себе си-подуши ги и отсвири и мен, и гранулите. Докторът му даде една консерва от най-евтините - наш Барт яде като невидял. По този повод малко да се отклоня- Maggi разбрахме, че миналия път си му занесла някаква храна (гранули май) и Барт е одобрил изборът ти....издай тайната :md_064: Иначе младежът бързо се отпусна, постоя малко пред клиниката и после той нас започна да разхожда. Обиколихме полянката отзад, ходихме до булеварда, въртяхме се, наддигна крак няколко пъти, изходи се и по голяма два пъти. Около клиниката едно детенце към 7-8 годинки с голям интерес го гледаше и накрая пита защо имал такива рани по краката. След кратко обяснение от моя страна (по възможно най-детския начин) с един чисто невинен дестки глас каза, че тия боеве хич не му харесвали. Какво да кажа още...Барт е съкровище наистина! Прекрасен е просто! Маха това въртолетче и гледа света около себе си с интерес. Когато видях как топлият вятър и високата трева галят лицето му и той се усмихва на слънцето, знаех, че ще ми е трудно с думи да опиша какво почувствах. Много хора тук са го изпитвали и знаят за какво говоря. Едно същество, което е подлагано на такава физическа и психическа атака, което не може да повярва и не е сигурно, че лоши неща повече няма да го сполетят да се радва на малките неща, на мириса на тревата, на слънчевите лъчи,на ласките. Много се разприказвах, ама съм и много афектирана. На всички фенове предоставям снимки от днес (на тези, на които се търкаля да потвърдя-да, това са...да бъда по-възпитана....екскременти, иначе казано-гомненца. Голям кеф му беше да се въргаля около тях и съжалявам, ако е трябвало да го спра, но той беше възхитен от идеята, че сърце не ми даде. Надявам се да ми простите, за което)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#51 Потребителят е офлайн   vaiolina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2009 - 09:31 PM

На последната снимка се вижда колко да подути лимфните възли от лявата страна...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#52 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 May 2009 - 09:44 PM

Ама пък колко различно и в пъти по-добре изглежда от в началото! Не е същото куче просто! Супер много се радвам за него!

#53 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 14 May 2009 - 08:14 AM

Много е хубав :wub: Нещо в него ми напомня за Лорката, дай Боже и той да изкара късмет!
User's Signature

Качена снимка

#54 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Публикувано: 14 May 2009 - 08:39 AM

vaiolina, кикита, браво че сте отишли да го посетите.
Виждам, че още по-широко е отворил очи към света и по-често се усмихва :hb_027:
Дано това с лимфите премине бързо.
Ето тази храна (висок клас) му занесох миналия път за проба и Барт я е харесал:
http://www.ardengran...om/premium.html

п.п. А това, че вдига крак е напредък, миналата събота не можеше.
User's Signature

Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2009 - 08:45 AM

Хора, прекрасно е това куче, толкова красив, с този топъл кехлибарен цвят на козинката, със страхотна маска на главата, толкова мил, много ми прилича на едно голямо бебе. Стискам палци да се възстанови, вярвам в това, това са кучета със силен дух!
Поздравявам всички, които го извадиха от онзи ад.

#56 Потребителят е офлайн   AnubisA Икона

• Black Shushona`s
  • PipPipPip
Публикувано: 14 May 2009 - 01:18 PM

Ако кучето харесва тази храна и искате да го храните с нея мога да съзействам да се вземе на пдходяща цена. За подробности на лични.
User's Signature

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..

#57 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 May 2009 - 02:34 PM

Как е Барт? Спадат ли отоците на крачетата му?

#58 Потребителят е офлайн   Dorito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 15 May 2009 - 03:41 PM

"Когато видях как топлият вятър и високата трева галят лицето му и той се усмихва на слънцето, знаех, че ще ми е трудно с думи да опиша какво почувствах. Много хора тук са го изпитвали и знаят за какво говоря. Едно същество, което е подлагано на такава физическа и психическа атака, което не може да повярва и не е сигурно, че лоши неща повече няма да го сполетят да се радва на малките неща, на мириса на тревата, на слънчевите лъчи,на ласките."

Докато четох всичко и гледах снимките не можех да спра да плача. Много се радвам, че се оправя Барти :) много мило личице има.
ДАНО Е ЗДРАВИЧЪК И МНОГОО ЩАСТЛИВ И ЗАБРАВИ ВСИЧКАТА ЛОШОТИЯ ЧОВЕШКА КОЯТО Е ВИДЯЛ.

Благодаря ви на всички за грижите. Чудесни сте.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#59 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2009 - 04:44 PM

Аз не съм специалист, ама намен не ми прилича на питбул. Освен ако се вземе за еталон всяко куче със спортно тяло и различна муцуна. Кученцето изглежда страхотно все пак благодарение на вашите грижи. Интеерсува ме само, показва ли агресия към други животни ?

#60 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 May 2009 - 06:22 PM

Барт изглежда много добре,можели да ми кажете кога са часовете за свиждане (така да се каже) :smile:
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

• (12 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема