Dog.bg Форуми : Питбула Барт търси по-добри стопани

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Питбула Барт търси по-добри стопани

#81 Потребителят е офлайн   shifter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 May 2009 - 06:29 AM

Да се отчета добросъвестно: вчера през клиниката мина arcana и остави 20 лв. на сметката на Барт. Барт й се порадва след замислен оглед "коя е па тая" и на прибиране се запъна като магаре на мост - стоеше му се на горкия навън, не му се влизаше в клиниката ама хич... Навъртащите се наоколо клиенти на визитация на пациенти паднаха от смях как се уговаряме по коридора и как накрая се внесохме на ръце :af_089:
Барт хапва с апетит от новата си манджа и изказва специални благодарности за нея.

#82 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 May 2009 - 03:39 PM

днес ходих да видя бартун. изведоха ми едно такова махащо с опашка ухилено създание, направо се размазах от кеф! ходихме на разхока и по едно време направих грешката да го вкарам във висока трева. първо го беще шубе, но после.....търкаляне и пак и пак и пак...на финала казвам хайде бартуне да ходим, а той легна настрани и не реагира, но поглежда. дръпвам здраво каишката, реших, че като го повлача малко ще стане-нъц, не само не става, но и изцвича. започвам кротко да се панирам- сама съм, пък и телефона забравих, далече сме. кандърдисвам го да стане- не, лежи като риба и нищо. на финала си казвам нещо му стана, дай ще го нося обратно, ама дай да опитам дали ако го дигна и сложа на крака ще стане работата. вдигам го и се опитвам да го сложа на крака, а тои като лига ми се е увесил, е от втори опит го изправи и му дадох начална скорост с еди н шамар по дупето лигаво и така добре си се задвижи... та в заключение: барт е решил всичко в този живот да си го решава по следният начин: не искам да го правя-лягам на земята и туй-то! да ги видя тези как ще се оправят! ще ме носят, ако искат да стане тяхната т.е. да се прибирам, да спра да се търкалям и т.н. така, че внимавайте :-)!<br />снимки по-късно.

от само себе си се разбира, че се внесохме на ръце в клиниката :-)

#83 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 May 2009 - 05:38 PM

:wub:
само портретчета, ама сам човек толкоз :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#84 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 06:32 PM

Аркана само съжалява, че не можа да му се порадва на левента повече време ... и да е по-полезна ..., ама моята чернилка все беше взела-здала багажа в колата.
Куч е слънце! Има магийка детето :wub: Дано си намери точните хора!
Благодаря на момичетата от Син кръст, че ми позволиха да го видя!

#85 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 May 2009 - 09:25 PM

Показване на мнениетоarcana, в May 23 2009, 07:32 PM, написа:

Аркана само съжалява, че не можа да му се порадва на левента повече време ... и да е по-полезна ..., ама моята чернилка все беше взела-здала багажа в колата.
Куч е слънце! Има магийка детето :wub: Дано си намери точните хора!
Благодаря на момичетата от Син кръст, че ми позволиха да го видя!

благодарим на теб, че си се сетила за барти! надявам се точните хора ще се появят!

#86 Потребителят е офлайн   BoGgY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 10:45 PM

Надявам се, че няма да попадне в ръцете на някой, който ще го използва за бой.. ;(
Но не вярвам да го дадете на безотговорни "стопани". :)

#87 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:трудна работа е това поле...остави!

Икона за мнението  Публикувано: 23 May 2009 - 10:57 PM

Хей, това пале наистина е много сладко...Душичката, лошо са го подредили, но явно вече се възстановява.Ако нямах куче и коте щях да го взема с най-голямо удоволствие!Кученцето е супер!Дано да си намери добри стопани! :wub: :dog:
User's Signature

Не е страшно, че понякога грешим!
Страшно е когато повтаряме грешките си!

#88 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 09:02 AM

Показване на мнениетоBoGgY, в May 23 2009, 08:45 PM, написа:

Надявам се, че няма да попадне в ръцете на някой, който ще го използва за бой.. ;( ...

Той вече се е провалил в това, повярвай ми. Отчасти състоянието му се дължи именно на този "провал" ... и стопанин садист-олигофрен. Не видях грам биткаджийски интенции в него. Той разбира се още не е е сетил, че е питбул, но не мисля, че би станал агресивен. В точните ръце.

#89 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 May 2009 - 10:38 AM

много е красив и браво на хората които се погрижиха за него
дано попадне на стопани които ще го одглеждат само за домашно куче!

#90 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2009 - 11:07 AM

Сега бях в Син Кръст на преглед с моя куч и жена от персонала извеждаше Барт.
Впечатленията ми са 1-во че е по-красив на живо и че е толкова мило същество.Той се радваше и въртеше опашле на всеки човек и гледкаше с най-милите очи,които може да съществуват.Освен това никак не му се прибираше след разходката :ab_041:
Очаровах се от сладурчето :ha_081:
User's Signature

Качена снимка

#91 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 25 May 2009 - 08:19 AM

много мислих по въпроса за бъдещето на дребньото и стигнах до заключение, че поради възрастта и неоформеният му характер няма да бъде добра идея да отиде в приют след като приключи лечението си в клиниката. не знам дали ще има място да го задържат в син кръст, но дори и да има за мен ще бъде непосилно да плащам за двама. така, че стигнах до единственото удачно решение, което ще бъде в полза на мъника: търси се приемен дом за барт. всички разходи медицински, храна и пр. ще бъдат покрити. търсим приемен дом, където ще се адаптира към нормалния кучешки живот и дневен ред. куч е малкък, като пластилин е, а има странно как и хигиенни навици! моля помислете, питайте познати. барт се страхува от кучета, засега не е ясно само от големи или от разстояние по-малко от метър, но го е страх и то много! не е ясно отношението му към котките!

#92 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 May 2009 - 10:33 PM

Показване на мнениетоarcana, в May 24 2009, 07:02 AM, написа:

Надявам се, че няма да попадне в ръцете на някой, който ще го използва за бой.. ;( ...

Той вече се е провалил в това, повярвай ми. Отчасти състоянието му се дължи именно на този "провал" ...

Именно.
А нататък - зависи.

Днес бяхме при него с кучето ми Джес- женска, кастрирана отдавна ,абсолютно неагресивна ,недоминатна питоподобна - единственото куче ,за което гарантирам на сто процента ,че никога няма да отвърне на предизвикателства от всякакъв вид, никога.Той се отзова лице в лице с нея за секунда и направи Хъърр ,повдигайки устни и оголвайки зъби . Необходим му е опитен водач, с когото да преодолеят заедно онова, което го тревожи кутрето.

Аз бих търсила за приемен дом за Барти Някой, който би могъл да го подкрепи.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#93 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 May 2009 - 08:27 AM

Показване на мнениетоagalina, в May 26 2009, 11:33 PM, написа:

Показване на мнениетоarcana, в May 24 2009, 07:02 AM, написа:

Той вече се е провалил в това, повярвай ми. Отчасти състоянието му се дължи именно на този "провал" ...

Именно.
А нататък - зависи.

Днес бяхме при него с кучето ми Джес- женска, кастрирана отдавна ,абсолютно неагресивна ,недоминатна питоподобна - единственото куче ,за което гарантирам на сто процента ,че никога няма да отвърне на предизвикателства от всякакъв вид, никога.Той се отзова лице в лице с нея за секунда и направи Хъърр ,повдигайки устни и оголвайки зъби . Необходим му е опитен водач, с когото да преодолеят заедно онова, което го тревожи кутрето.

Аз бих търсила за приемен дом за Барти Някой, който би могъл да го подкрепи.

важното е, че после бартун е разбрал, че има дама насреща и се е коригирал, но тъи или иначе мисля, че барти "не говори и не разбира" кучешки език, което плюс страха би създало проблем. отделно май си мисли, че всеки куч, който не е бебе и се приближи идва с една единствена идея-да яде барти :dry: и се паникьосва. хубавото е, че за мен поне е лесно да го коригирам, когато страх настъпи, разбира момчето, разбира от много малко...търсим му приемен дом с човек, който ще му обръща внимание и ще го насочи в правилната посока. ученика си заслужава!

#94 Потребителят е офлайн   Maggi Икона

• супа за душата
  • PipPipPip
Публикувано: 01 June 2009 - 12:24 PM

Здрасти банда :md_064: Аз съм Барти :r_181:
Хлапето, което не може да се нарадва на живота.
Да знаете, хич не ми се седи в бокса и се запъвам редовно на връщане от разходка.
Чакам скоро да се появят хора, които да ме обичат и на които да вярвам.
Ей ме тук на 31.05.2009 г.:
http://www.croxbox.b...c227a5c5e569dd/
http://www.croxbox.b...58a16c4656119b/
http://www.croxbox.b...52de506cb04662/
http://www.croxbox.b...5546dc89e1c20e/

п.п. Абе този Бартун, като че ли е по-скоро около 1 година, а не около 2.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Отделете малко време и вижте защо държим на кастрацията

#95 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 June 2009 - 02:07 PM

мда...носихме се на ръце в последните два метра преди бокса, не му се прибира на дечкото... а да знаете само как ни посрещна-ухилен, въртящ опашка и бутащ се за галене! и си знае името! направо не мога да направя сравнение с онова, което занесох там преди по-малко от месец. да са живи и здрави лекарите в син кръст и най-специално д-р Симеонов, че му спаси живота на бартун.
съжалявам, че пак ще тръгна на просия, но имаме нужда с барти от малко "трохички" че голяма му е сметката на момченцето :wub:

#96 Потребителят е офлайн   street.force Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2009 - 08:44 PM

Показване на мнениетоalbena, в Jun 1 2009, 01:07 PM, написа:

мда...носихме се на ръце в последните два метра преди бокса, не му се прибира на дечкото... а да знаете само как ни посрещна-ухилен, въртящ опашка и бутащ се за галене! и си знае името! направо не мога да направя сравнение с онова, което занесох там преди по-малко от месец. да са живи и здрави лекарите в син кръст и най-специално д-р Симеонов, че му спаси живота на бартун.
съжалявам, че пак ще тръгна на просия, но имаме нужда с барти от малко "трохички" че голяма му е сметката на момченцето :wub:

ебаси сладурчето албенче що не се обади че ще ходиш :tb_195:

#97 Потребителят е офлайн   Malaika wa mbinguni Икона

• старо куче шампион
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 June 2009 - 10:11 PM

Барти или Бартоломео както аз си му казвам днеска беше направо зашеметяващ пес :af_089: какво имам предвид-днеска му ходих на гости-посрещтна ме подобаващо въртеейки хеликоптерчето и с оная хубавата усмивка дето като се усмихне те разтапя направо а и тез очички мили като кехлибарчета само те гледат и чакат да видят на къде ще тръгнеш та и те да те последват.
Барти наистина е неузнаваем,вече се е усаферил,за пореден път се убедих че действам "атлетично"на тия муцуни-първо задължителното утъркване на муцунката в краката ми,след това подскоци на радост и в момента в който тръгнахме да се разхождаме по чукари и шубраци тоз нашичкия като хукна ама буквално хукна да търчи-аз направо се ублещих-и му викам "абе нашия ти до вчера хал нямаше да пръцнеш па неска галопираш като малко жребче"-не ме мислете за луда аз на всички кучовци си им говоря.
Та натърча се нашичкия-след като изкачихме големите баири и се отдалечихме от шосето внимателно му свалих повода-много добро поведение направо страхотно,през цялото време беше или на две крачки пред мен или залепен за крака ми е то второто е ясно някой го е учил,при команда "Барт ела" първо се услушва но след второто повикване вече е до крака ми.Хубава разходка си направихме,естествено си спретнахме след това малко кулинарно пиршество и на прибиране едвам го завлачиха до бокса-хич не му се прибираше на момчето.
Ето и от мен малко снимчици на героя!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#98 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 June 2009 - 12:00 PM

бартун-сладун на разходка :af_089: . кой ли ще е късметлията стопанин?

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#99 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 June 2009 - 12:25 PM

Показване на мнениетоhubavajena6, в Jun 1 2009, 09:11 PM, написа:

Хубава разходка си направихме,естествено си спретнахме след това малко кулинарно пиршество и на прибиране едвам го завлачиха до бокса-хич не му се прибираше на момчето.
Бе ти си кадемлия за питоподобните ! Бимбо ти беше слабост и гледай как се уреди момчето ..Сега правиш същото за Барти - свиждания ,обичайната разходка ,нежности и лакомства.
Не си се захванала -не си донесла добра енергия и късмет! :smile:

п.п.Албена е права- сметката на Барт в клиниката е четирицифрена ,като първото число от нея е по-голямо от 1-ца .. Присъединявам се към зова и за помощ .
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#100 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2009 - 04:04 PM

Да, евала на теб, hubavajena ,за грижите ти към питовете и стафовете в Син Кръст! :smile:

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни