Можем ли да помогнем на Боби? пуделчето от Сеславци
Публикувано: 13 May 2009 - 08:41 PM
Боби е щастливо куче въпреки това което се е случило с него.Докарали са го в Сеславци по-късно през деня и затова е останал жив.След това идват празнични неработни дни,но го вижда Mamiha и го снима.От този момент стана ясно,че това куче трябва да го извадим от изолатора.Мamiha и Мартин го прибраха в къщи.А сега SMitreva съобщи тази хубава новина,че Боби ще замине.Много се радвам за сладура,благодаря ти Соня за това,което направи за него.
Публикувано: 14 May 2009 - 10:38 AM
Честит Рожден Ден и от мен! Желая много здраве, късмет и всичко най-най-хубаво, което може да ти се случи. Ти го заслужаваш!
Публикувано: 14 May 2009 - 01:17 PM
Благодаря на всички! Радвам се, че се познавам с вас и че ви има! Без вас нямаше да мога и аз да се справя с толкова задачи! Бъдете все така добри и помагайте на кучетата и котките! Хубав ден на всички!
Имам писмо от осиновителя на Боби:
Човека не иска Боби да бъде кастриран, не иска да му се причинява тази болка.
А относно количката, казва,че той ще си я поръча в Германия и че на него не му трябват пари в банката и 1000Е ще може да си позволи.
Всякакъв коментар от моя страна е излишен!!!
А относно количката, казва,че той ще си я поръча в Германия и че на него не му трябват пари в банката и 1000Е ще може да си позволи.
Публикувано: 14 May 2009 - 06:28 PM
SMitreva, в May 14 2009, 11:17 AM, написа:
Благодаря на всички! Радвам се, че се познавам с вас и че ви има! Без вас нямаше да мога и аз да се справя с толкова задачи! Бъдете все така добри и помагайте на кучетата и котките! Хубав ден на всички!
Честит Рожден ден и от мен! С много благодарности за всичко, което правиш и за добротата и щастието, което даряваш на животни и хора! Бъди здрава и много щастлива!!!:))))))
ПП. Няма по-хубави новини от тези за Боби!!! Желая му безкрайно щастие!!:)))
Публикувано: 14 May 2009 - 07:17 PM
SMitreva, в May 14 2009, 11:17 AM, написа:
Нали затова драпаме да ги изпратим в "бяла" държава, където който взима куче, наистина може да си позволи да го има.
Публикувано: 14 May 2009 - 08:54 PM
Честито на рожденничката! Освен здраве няма какво друго да пожелая на човек, направил щастливи толкова хора и животни - няма по-ценно нещо на света.
В този куч, въпреки че е парализиран, има толкова много желание за живот и радост - би било престъпление да се евтанизира. Желая му много щастие занапред!
В този куч, въпреки че е парализиран, има толкова много желание за живот и радост - би било престъпление да се евтанизира. Желая му много щастие занапред!

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 15 May 2009 - 09:44 PM

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 16 May 2009 - 11:21 AM
Да, замина малкото момченце. Но замина в един бял и светъл свят, където ще бъде гледан и обгрижван и ще го обичат истински. Беше много тревожен на летището, разбра,че нещо отново ще му се случва..., а и накрая като капак му сложихме едно куче бебе в клетката, което го довърши. Но той вече е в Австрия, така че всичко е наред и от тук нататък го чакат едни хубави и щастливи години. Пожелавам му всичко здраве на света, защото на него това му е необходимо.Имам една тайна надежда,че ще се опитат да го оперират и да подобрят състоянието му. Днес видях нещо,което Мила и Мартин се опитват да обяснят, но е трудно с думи.
Той си ползва задните крака, като му се завлачат и той си ги придърпва и прибира под тялото. Отделно видях как ползва задните крака и се опитва да се повдигне на тях и успява до някъде да го направи. Именно това ми даде надежда, че може би ще направят невъзможното за него.....Стискам палци дано да го видят и те и да се решат на операция.
Той си ползва задните крака, като му се завлачат и той си ги придърпва и прибира под тялото. Отделно видях как ползва задните крака и се опитва да се повдигне на тях и успява до някъде да го направи. Именно това ми даде надежда, че може би ще направят невъзможното за него.....Стискам палци дано да го видят и те и да се решат на операция.