С мартеничка за късмет
Публикувано: 30 May 2009 - 09:48 PM
Добре е Мартичка, даже чудесно -все едно никога не е имала тумори и операция.
С Черньо са направили адска комбина -играят си и щуреят, гонят се....при това винаги, когато останалите спят. Малко ни е недоспала докторката по тоя повод, но засега не се оплаква.
Обича момичето внимание, особено човешко -трябва и нейн си човек, който да я глези
С Черньо са направили адска комбина -играят си и щуреят, гонят се....при това винаги, когато останалите спят. Малко ни е недоспала докторката по тоя повод, но засега не се оплаква.
Обича момичето внимание, особено човешко -трябва и нейн си човек, който да я глези

Публикувано: 04 June 2009 - 08:12 AM
Една пикантна подробност от навиците на Мартестото момиче е, че не иска да спи сама и в кучешко легло! Интересно, как ли е спала в Сеславци и на улицата, преди това?
Сега обаче се глезоти и си е извоювала правото да спи в леглото при докторката... Мисля да започна да взимам на д-р Станкова такса "Топла грейка за крака" и понеже съм добра -няма да и взимам много пари за наема на грейката
В събота ще ходим да го видим момичето, дано пак не си забравя фотоапарата.
Сега обаче се глезоти и си е извоювала правото да спи в леглото при докторката... Мисля да започна да взимам на д-р Станкова такса "Топла грейка за крака" и понеже съм добра -няма да и взимам много пари за наема на грейката

В събота ще ходим да го видим момичето, дано пак не си забравя фотоапарата.
Публикувано: 21 July 2009 - 09:13 AM
lizka - ми прати 40 лв за един потник
и той беше за сметката при доктор Станкова на сините бебета, но понеже тяхната сметка вече е покрита
тези пари са за хотела на Марта
за съжаление Илит го плаща сама
надявам се кехлибареното око на Марта да плени някое сърце, което да помогне с няколко трохички за хотела й
и той беше за сметката при доктор Станкова на сините бебета, но понеже тяхната сметка вече е покрита
тези пари са за хотела на Марта
за съжаление Илит го плаща сама
надявам се кехлибареното око на Марта да плени някое сърце, което да помогне с няколко трохички за хотела й
Публикувано: 29 July 2009 - 10:36 AM
Само тази снимка успях да направя на МартОницата
уж да правя клипчета - а пък тях не успявам да кача ...
така не намирам снимката
е ще я преразкажа
МартОницата се беше заела да копа една дупка или по-скоро се опитваше да изкорени една джанка
общо взето това и беше заниманието докато бях там :)
уж да правя клипчета - а пък тях не успявам да кача ...
така не намирам снимката

е ще я преразкажа
МартОницата се беше заела да копа една дупка или по-скоро се опитваше да изкорени една джанка
общо взето това и беше заниманието докато бях там :)