Кавказка овчарка
Публикувано: 03 November 2010 - 09:47 AM
Публикувано: 02 January 2011 - 06:46 PM
Имам следния проблем. КО е на около 9 години, донесоха ми я на 3 месеца гледах я до 4 годишна възраст в една планинска местност кадето нямаше много хора. След това по стечение на обстоятелствата нямаше как да я прибера в апартамента и тя остана там със друг собственик (не знам как са го хранили и ми се струва, че е ял бой).
От 2 месеца кучето е при мен в къща тича си по двора давам му витамини общо взето го гледам като по книга. Сега към проблема: много е злобен към хора който не познава (което смята за правилно все пак е куче пазач), но не закача други кучета. Лаят го той не се обажда, дори влезе някакъв помяр и започна да му яде храната а той само го гледаше. Моля помогнете, преди 4 години не беше така, само да се приближи куче до мен или до храната му го убиваше в буквалният смисъл.
Публикувано: 15 January 2011 - 04:15 PM
kamaka, в 30 April 2010 - 10:52 AM, написа:
http://forum.dog.bg/...showtopic=33998
Аз за малко да си изпатя..
Хора ако имате финансова възможност купуваи те си родословни кучета...
Здравейте. Аз от край време се опитвам да разбера моя кучо от къде дойде и кой са му родителите. Знам ,че е от село Малко Тръново Старозагорско.Дойде чрез трети лица при мен. Знам че родителите му са уж изключително породисти и били внесени от Русия,също знам ,че собственика им е ветеринар,но Арон сякаш върви по-дребен от породистите представители.До сега не ми е правило впечатление ,но искам да знам какво да очаквам ,ако наистина не е изцяло чистокръвен.Дали не е едно то кучетата на тази дама
Публикувано: 15 January 2011 - 08:39 PM
клас ИНТЕРМЕДИА /мъжки/
1. Кат. No 10. ШРЕК АНРИ - Мн.добър с.Петьо Генов Б.Витяз из Легенда Кавказа М.Чародейка из Соколинное гнездо Много едър,много добра костна система.Квадратен формат,дълги крака.Зонарно-сив с черна маска.Глава едра и тясна.Недостатъчно изразени скули,плоско чело,добър стоп.Добре поставени уши,бърни отпуснати.Мн.добра горна линия и на врата.Мн.добре балансиран.Малко изправени рамене.Недостатъчно шъроки гърди с плоски ребра.Мн.добри движения.
клас ИНТЕРМЕДИЯ /женски/:
1. Кат.No 11. НИАДА АНРИ - Отличен,САС с.Петьо Генов Б.Витяз из Легенда Кавказа М.Фортуна Анри Удължен формат,зонарно сива.Козината е по скоро къса.Пропорционална глава,недостатъчно запълнена.Муцуната е малко заострена.Достатъчно изразени скули,добре поставени уши.Отличен скок.Гърди дълбоки,дълги ,но не достатъчно широки.Правилен труп,добър гръб,малко дълги бедра,мн.добри движения.
Публикувано: 28 January 2011 - 02:50 PM
Публикувано: 20 February 2011 - 12:08 AM
Nikovat, в 28 January 2011 - 01:55 PM, написа:
А за това,че си изпълнява командите-какво повече да иска човек
Публикувано: 20 February 2011 - 01:50 AM
yasoo, в 20 February 2011 - 12:23 AM, написа:
Това не е казвказец ама нали са си огромни породи:един каракачанец на 8 месеца си беше много игрив,обаче не различаваше игра от хапене и все,когато си играеше някой с него му хващаше ръката и стискаше
Публикувано: 22 February 2011 - 09:50 AM
rANdi, в 19 February 2011 - 10:55 PM, написа:
Това не е казвказец ама нали са си огромни породи:един каракачанец на 8 месеца си беше много игрив,обаче не различаваше игра от хапене и все,когато си играеше някой с него му хващаше ръката и стискаше
Бреееее, моето го купих от един овчар, някакво село до Димитровград , не му помня името , омешено ли е какво ли е , още на 45-я ден/гледах го вътре в къщи/ само като чуеше шум и заставаше на вратата и лаеше. Дори в колата като се приближи някой, същата работа. Ветеринаря казваше, че било стресирано затова.
Публикувано: 22 February 2011 - 08:06 PM
nasrum, в 22 February 2011 - 08:55 AM, написа:
rANdi, в 19 February 2011 - 10:55 PM, написа:
Бреееее, моето го купих от един овчар, някакво село до Димитровград , не му помня името , омешено ли е какво ли е , още на 45-я ден/гледах го вътре в къщи/ само като чуеше шум и заставаше на вратата и лаеше. Дори в колата като се приближи някой, същата работа. Ветеринаря казваше, че било стресирано затова.
Чакайте малко... разликата е голяма от това кученцето като малко да лае и от това да показва характер и агресия. Коренно различни неща са ;)
Публикувано: 22 February 2011 - 08:13 PM
nasrum, в 22 February 2011 - 08:55 AM, написа:
[Бреееее, моето го купих от един овчар, някакво село до Димитровград , не му помня името , омешено ли е какво ли е , още на 45-я ден/гледах го вътре в къщи/ само като чуеше шум и заставаше на вратата и лаеше. Дори в колата като се приближи някой, същата работа. Ветеринаря казваше, че било стресирано затова.
Извинявам се май се изказах неподходящо.То ПОЧТИ всички кучета го правят,обаче да не продължавам със спама,че

Вход

Темата е заключена
Горе
Цитиране +