Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#3071 Потребителят е офлайн   NKostoff Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 02 March 2010 - 06:19 PM

Цитат(irena_ig @ Mar 1 2010, 05:43 PM) <{POST_SNAPBACK}>
На пръв поглед има тежка форма на рахит.Едва ли ще се оправи само с хапчета.Трябва да се направи изследване на нивото на калций и фосфор в кръвта и да Ви се направи схема за даването им.

Посъветвахме се с още един 'доктор' - в случая, със селския фелдшер, който му постави някакви инжекции с калций, фософор и витамини. Утре ще има втора доза, а след седмица - още една. Междувременно животинката видимо се ободри, скача, тича, играе и вече ми изяде една джапанка smile.gif

#3072 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2010 - 08:26 PM

До всички членове и почитатели на Кавказката овчарка!
По решение на УС на БНКККО-гр.София,на 20.03.2010г./събота/,в залата за пресконференции на стадион "В.Левски",от 14.00ч.ще се проведе годишното събрание на клуба при следния дневен ред:

1.Отчет на Предедателя за дейноста на клуба през 2009г.
2.Отчет на ОРД за същата година
3.Предложения за промени в правилника за развъдна дейност
4.Предложения и решения за годишната ни специализирана клубна изложба
5.Приемане на нови членове
6.Разни
Всички които не са платили чл.внос за 2009г.,до деня на събранието/включително/,ще се считат за самоизключили се от клуба,без право на глас на това събрание.
При липса на кворум,събранието ще се проведе един час по-късно,при същия дневен ред. независимо от броя на членовете,с право за вземане на решения.

От УС на БНКККО
User's Signature

www.streletz.eu

#3073 Потребителят е офлайн   Nomad Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2010 - 09:01 PM

На това положение да се даде само хапчета калции е направо смешно . . .ходи му скъсай дипломата за ветеринарна дейност

#3074 Потребителят е офлайн   bakibuk Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 March 2010 - 02:37 PM

Цитат(Nomad @ Mar 2 2010, 09:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
На това положение да се даде само хапчета калции е направо смешно . . .ходи му скъсай дипломата за ветеринарна дейност

здравеи ,напално съм сагласен с теб.на моита кучка бащаи имаше такав проблем само че с задните крака така и несе оправи с хапчета и инжекции,те помогнаха само да свикне с тази форма на краката и в деиствителност нему пречеше.а сега имам един познат на които кучето има този проблем с единия преден крак и видях че тои буквално е гипсиран зада може медикаментите даси подеистват по добре.а относно породата колегата по горе е прав като порасне ще проличи.

#3075 Потребителят е офлайн   NKostoff Икона

Публикувано: 05 March 2010 - 09:01 AM

Надявам се, че ще се оправи без гисиране, макар, че и на мен ми мина тази мисъл. Гледам, че почна да понадига лапите и тая надежди.

Благодаря за съветите на всички. re_037.gif

#3076 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2010 - 08:27 PM

Стискаме палци на мъничето. ae_085.gif

#3077 Потребителят е офлайн   развъдник АКБЕК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 March 2010 - 08:56 PM

ВНИМАНИЕ!
на 4 април в Добрич ще съди един от най-големите експерти по РУСКИ ОТЕЧЕСТВЕНИ ПОРОДИ-ГАЛИНА КИРКИТСКАЯ-
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НКП-РУСИЯ.
всички любители и собственици на КАВКАЗКИ ОВЧАРКИ се чакат на изложбата-не се приемат не само неизвинени ,но и извинени отсъствия. smile.gif

Е.СЕБАЙТИН-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БНКККО.

#3078 Потребителят е офлайн   Nikovat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2010 - 03:00 PM

Днес за пореден път видях ,че когато са заедно детето е по-опасно от кучето. Горкия Аран малката така го скуби и мачка ,даже и мустак му откъсна днеска докато успея да й хвана ръката.А той не протестира (може и за това да лае много мъжа ми -на него си го изкарва ) :) Ето и малко снимки докато Аро беше в клетката,после не успях да го хвана на едно място.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3079 Потребителят е офлайн   Nikovat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2010 - 05:01 PM

След като се налудува се поспря за малко Арон и успях да го щракна (не че не правеше пак беля,ама поне беше на едно място)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3080 Потребителят е офлайн   bakibuk Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 March 2010 - 06:33 PM

Цитат(Nikovat @ Mar 26 2010, 05:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
След като се налудува се поспря за малко Арон и успях да го щракна (не че не правеше пак беля,ама поне беше на едно място)

здравеи радвамсе че арон и малката се разбират чудесно,и още по добре ще става повярваими.иначе кучето варви доста добре,поне по снимка,

#3081 Потребителят е офлайн   divakka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 April 2010 - 06:23 PM

радвам се за кучето дано станат неразделни приятели с детето

#3082 Потребителят е офлайн   Nikovat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2010 - 07:20 PM

Цитат(bakibuk @ Mar 30 2010, 05:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Nikovat @ Mar 26 2010, 05:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>

здравеи радвамсе че арон и малката се разбират чудесно,и още по добре ще става повярваими.иначе кучето варви доста добре,поне по снимка,

Преди няколко дена си го водих на консултация (всеки месец малката и той посещават докторите си) и той каза че върви добре.Вече е 22кг ,вчер направихме 5 месеца. Иначе е най-умния беладжия. С малката са големи дружки и вече съм сигурна че като проходи ще има да ги гоня двамата по двора :)

#3083 Guest_kamaka_*

• Група: Гости

Публикувано: 29 April 2010 - 09:20 PM

Здравеите всички превърженици на породата малко мече.Искам да предопредя хората които все още нямат кавказец и тепърва ще искат да си купят да не се подведат на лъжите на анито от стара загора която лъже хората че продава родословни кавказци от руски питомници а всъщност са от нашенска неизвестна кучка която я крие и показва другата по едра кучка за която твърди че е дъщеря ня витяз от кавказ - http://anri.security...b.html-само че витяз незнае че има дъщеря ако все пак ви излъже понеже е много изпекана мошенница и ако случаино не ми вярвате преди да купите ий поискайте родословие да ви даде или покаже тогава вече ще ми повярвате телефона на мошенницата койато е изгорила сигорно много хора е 0899841238 а на мажа ий е 0896492767 ако искате звънете обявите им са че продават родословни кученца кавказци от шрек анри и ниада анри при условие че били от един баща и две маики само дето витяз не знае-е смятам че съм бил полезен за приятелите на кавказката овчарка-успех и здрави кучета

#3084 Потребителят е офлайн   развъдник АКБЕК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2010 - 09:55 AM

в клуб Кавказка овчарка няма регистрирана подобна връзка и кучило.следователно малките не могат да имат родословие.

#3085 Guest_kamaka_*

Публикувано: 30 April 2010 - 11:47 AM

Благодаря за подкрепата моята сел е да предпазя любителите на породата от закупуване на некачествено куче което като порасне ще се чудят каво да го правят и в повечето случаи го пускат на улицата и така се овеличават бездомните кучета.Твърдението на ана от стара загора е че има развъдник със 70 кучета...кавказци и пинчери...а сега продава кавказки от родители шрек анри и нихада анри...всичко било родословно.......лъжа и измама...
http://forum.dog.bg/...showtopic=33998
Аз за малко да си изпатя..
Хора ако имате финансова възможност купуваи те си родословни кучета...

#3086 Guest_kamaka_*

Публикувано: 30 April 2010 - 07:49 PM

може ли да напишете телефони на развъдника за да може хората които искат качествено куче да се свържат с вас

#3087 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2010 - 07:54 PM

Човек не знам къде са Шрек и Ниада ,но наистина и двамата са деца на Витяз,но това че са полу брат и сестра не позволява да им се вади родословие на децата,но със всяко друго куче могат да се изкарат родословия,и двете кучета са със Експортни родословия и имат оценки от изложби.Виждал съм вече голяма тяхна дъщеря вадено от предният им собственик и кучето е един път.А и собственикът на развъдник АКБЕК много добре ги знае кучетата и може да потвърди имали нещо вярно.

#3088 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 May 2010 - 11:25 PM

Приятели, моля Ви помогнете ни, Дайте своя глас за Декси :)))
Само трябва след като ви се зареди снимката да сложите едно "Харесва ми / Like" :)))
http://www.facebook....112177155468960

Ако "Харесва ми" не е активно, то се присъединете се към събитието от тук и тогава гласувайте :)

Благодаря Ви предварително!

#3089 Потребителят е офлайн   streletz2009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2010 - 06:16 PM

Тел.за свръзка 0888418381 с развъдник Григор Велев
User's Signature

www.streletz.eu

#3090 Потребителят е офлайн   Nikovat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2010 - 04:23 PM

Здравейте,отново пиша с проблем. Преди 3 седмици някъде когато пуснах моя "дзвер" на двора,установих че са му се качили цяло стадо кърлежи.Свалих му около 20-тина още не хванати и около 15 хванати.Не знам колко останаха по него,защото с тази козина много трудно ми беше да намеря малките,които пълзяха.Напудрих го с "Болфо антипаразитна пудра" на Bayer,която ми беше препоръчана преди и с която до сега се оттървавахме от паразити.2-3 дни го разкарвахме само извън нас и му чистихме останалите кърлежи,сложихме му противопаразитна каишка,но за съжаление резултата е нулев. Всеки ден го пускам с ужас от клетката ,защото вечер като река да го прибирам следва едночасово пощене ,а за моя кротушко е голямо изпитание.Не ми се иска да стой затворен ,но знам че го тормозят и знам,че може да доведат до голям проблем. Кажете ми с какъв препарат да се преборя с тия гадинки.

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни