Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#1181 Потребителят е офлайн   dimow Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 September 2007 - 09:35 PM

провокация

#1182 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 03 September 2007 - 10:18 PM

Цитат

Ancheto
ама и вие не спите
аиде наздраве l) cheers

b) С моите диванета е трудно да си легна рано l) Наздраве cheers

Искам да попитам някой знае ли дали се купиха онези мъници на предните страници ? Много се надявам стопаните им да пишат тук и да им се радваме и ние как порастват. r)

#1183 Потребителят е офлайн   dimow Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 08:13 AM

провокация

#1184 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 09:50 AM

Цитат

сестрата на този шишко голдон беше купена от жена която
почти нищо не разбира от породи просто го харесала
( това според думите на собственика )
та предполагам че няма да се чуе кой знае какво

Точно това че нищо не разбира от породата ще я доведе при нас Както стана и с мен wink

#1185 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 10:02 AM

Цитат

Цитат

Заключение на експертната оценка :  d) Много добра конструкция Типична за породата Прав и здрав гръб с лека висико задост (това леко изкривяване става от синджир Препоръча ми да направя масивна клетка )Предни и здрави крайници прави и успоредни Отлични движения Глава типична Захапка на границата на нормалното(това пък е от баща и Шака не се счита за дефект ма го пише)Очи тъмни добре поставени Уши също Кос мена покривка отлична за сезона  ОЦЕНКА ОТЛИЧЕН 6 bgflag  bravoS  cheers  drink  w)

страхотна новина
важнии се слави с много силна кръв
макар аз да не съм му много фен бих се радвал да видиме ново поколение
боли мура е млада и сигурно ще се справи добре със задачата
успех

Дано всичко да мине нормално

#1186 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 10:04 AM

Като забременее трябва ли да и давам някакви специални витамини и минерали?

#1187 Потребителят е офлайн   xayan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 10:08 AM

Олеле!Явно ще трябва да се обяснява. мислх си, че много ясно е написано, но е станало малко като- гузен , негонен бяга. всеки си мисли , че го упреквам за нещо. Първото уточнение е за "чобанските " кучета. Аз говоря за вълкодав. не за куче дето пасе овце, а за такова дето ги ПАЗИ. ПАЗИ!!!!! охранява или както искате го наречете. То не събира стадо, не превежда говеда,не наказва коза дето се еотделила......То гледа да не би някой или нещо чуждо да отмъкне нещо. А когато става дума за пазене, няма значение дали са овце,стока,хора, влак, кола и.т.н. Самото пазене изисква АГРЕСИЯ. Тя е вродена във вълкодава, благодарение на поне 5000 годишна работа в тази насока. Тази агресие, може естествено да бъде пренасочена/ т.е. обектът да е различен/, но не е хубаво да бъде подтискана. Както виждате аз не съдя никой, просто казвам, че не е хубаво.Като куче за охрана вулкодавът/и по-спецаално кавказката овчарка/ нямат равни. НИщо по- добро няма от това.Така че да се изисква от едно такова куче да не ръмжи, или да не нападне някой, който посяга към него е смешно, нереално, неестествено и ненужно. Утре ще отговоря по- подробно, защото сега трябва да тръгвам. Чао на всички.

#1188 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 10:10 AM

Много ми е притиснено как ще протече всичко Казаха ми че като се заклещат може да почнат да се дърпат и да се хапят и така ще стане травма на някое от двете кучета Какво да правя ако стане така Как да ги успокоявам Може ли с лакомства за да седят мирни

#1189 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 September 2007 - 11:02 AM

А кой от тези мъници взеха ? На мен ми е фаворит черният мъник , направо е страхотен.
stkrisi , ще ги държите , ще ги подпирате ....много неща може да се наложат ( с лакомство мисля , че няма да стане ) , а може и изобщо да няма нужда от ваша намеса. Всичко се преценява на момента . Ще прецениш на място . wink

Прикачени файлове

#1190 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 04 September 2007 - 11:03 AM

Това е разкошно пале

Прикачени файлове

#1191 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 11:49 AM

И двете много ми харесват w)

#1192 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 12:00 PM

Аз пуснах тези снимки наистина бебетата са страхотни,но се оказа че този които ги продава е от някаква агенция на име "Максимус" bl) bl) bl) аз не знаех знам само че човека не се занимавал само с тази порода и ....така.За бебетата знам че имат родословие,а и Ви показах бащата.
Както казах също кучето не беше за мен,моя приятелка искаше да си купи но като разбрахме че е от агенция и ми се стори много рисковано да не са някакви измамници,точно поради тази причина не писах на лични на PAtanasova,но ако искате ще публикувам координатите на човека
User's Signature

Качена снимка

#1193 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 04 September 2007 - 12:30 PM

А разбрахте ли, че агенция "Максимус" примамва клиентите си с чужди снимки, които са на някой доказал се развъдник за дадена порода с хубави и качествени кучета.
Максимус = плагиатство на чуждият труд и представяне за свое "производство" bash

П.п. Можете да прочетете коментарите от темата за "Померан"
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1194 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 12:41 PM

Цитат

А разбрахте ли, че агенция "Максимус" примамва клиентите си с чужди снимки, които са на някой доказал се развъдник за дадена порода с хубави и качествени кучета.
Максимус = плагиатство на чуждият труд и представяне за свое "производство" bash

П.п. Можете да прочетете коментарите от темата за "Померан"

Леле погледнете какво намерих bl) bl) bl) http://a140123.obiav...i_Kucheta..html
Тези са измамници bash bash bash a)

#1195 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 12:44 PM

http://a140126.obiav...i_Kucheta..html bash bash bash bash bash bash oleeee oleeee oleeee

#1196 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 12:47 PM

Собствениците на тези кучета трябва да се оплачат fow Това не може да продължава a) bash

#1197 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 02:09 PM

Става въпрос за същата обява,моята приятелка я е видяла каза ми че кученцата струват 600лв и имат родословие.Прати ми снимките и ме помоли да се допитам до някой които разбира от тази порода,дали кутретата са качествени и аз естествено пуснах снимките тук и за това пожелах да чуя вашето мнение по въпроса дали дая купи едно от двете кученца bl) Вие как мислите дали си заслужава,може да са от агенция ма на мен лично ми се струват много красиви r)
User's Signature

Качена снимка

#1198 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 02:34 PM

Цитат

Става въпрос за същата обява,моята приятелка я е видяла каза ми че кученцата струват 600лв и имат родословие.Прати ми снимките и ме помоли да се допитам до някой които разбира от тази порода,дали кутретата са качествени и аз естествено пуснах снимките тук и за това пожелах да чуя вашето мнение по въпроса дали дая купи едно от двете кученца bl) Вие как мислите дали си заслужава,може да са от агенция ма на мен лично ми се струват много красиви r)

Тези на снимките са красиви Само че едва ли са техни Ползват чужди снимки за обявите си Това ми говори че са измамници и че тези кученца са на някои развъдник и вече сигурно са продадени

#1199 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 02:39 PM

Stkrisi,не се притеснявай,щом мъжкаря има опит,не би следвало да има особени проблеми,но все пак бъди готова да помагаш при нужда.Това,което съм видяла по време на акта,ме кара да мисля,че е хубаво кучетата да се познават,да се пуснат в обезопасено(оградено) място,да присъстват и двамата собственици,защото често женската има нужда от упора,ако мъжкаря е много едър-по-удобно е да поставиш женската в положение,за да се надигне таза си ,а мъжкаря да не я притиска с цялата си тежест,някои хора приклекват до женската и поставят свит в коляното крак под нея-след заклещването,кучетата не бива да се оставят да се дърпат един от друг рязко.Нека двамата собственици да минат откъм главата на своето куче и да го хванат и успокоят,търпеливо да изчакат.
При храненето през първия месец няма промени,даже е препоръчително да си остане типичното.Ако сте на гранули,е много лесно,а ако сте на домашна храна,се увеличава дневната дажба +10%,като в остатъка от бременноста стигне до +50%,но никога в еднократна дажба,тъй като нарастващите зародиши притискат стомаха и майката не може да усвои храната-дава се 2-3-4 приема дори.Според мен най-рационално е храненето с гранули,висок клас,така ще си спестиш много главоболия и чудене какво да прибавиш,какво количиство и т.н.Аз се превърнах в луднала книжна мишка,мъчейки се да разуча хим.състав на продуктите и да ги балансирам! s) ,а при качествени гранули не се дават никакви добавки он минерали и витамини 1super .
Kunigan,хич не се подвеждайте по снимките-това са абсолютни измамници.Да се поразровим в изображенията в гугъл,защото май съм виждала там снимката на така наречения баща.
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#1200 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2007 - 02:50 PM

Цитат

Stkrisi,не се притеснявай,щом мъжкаря има опит,не би следвало да има особени проблеми,но все пак бъди готова да помагаш при нужда.Това,което съм видяла по време на акта,ме кара да мисля,че е хубаво кучетата да се познават,да се пуснат в обезопасено(оградено) място,да присъстват и двамата собственици,защото често женската има нужда от упора,ако мъжкаря е много едър-по-удобно е да поставиш женската в положение,за да се надигне таза си ,а мъжкаря да не я притиска с цялата си тежест,някои хора приклекват до женската и поставят свит в коляното крак под нея-след заклещването,кучетата не бива да се оставят да се дърпат един от друг рязко.Нека двамата собственици да минат откъм главата на своето куче и да го хванат и успокоят,търпеливо да изчакат.
При храненето през първия месец няма промени,даже е препоръчително да си остане типичното.Ако сте на гранули,е много лесно,а ако сте на домашна храна,се увеличава дневната дажба +10%,като в остатъка от бременноста стигне до +50%,но никога в еднократна дажба,тъй като нарастващите зародиши притискат стомаха и майката не може да усвои храната-дава се 2-3-4 приема дори.Според мен най-рационално е храненето с гранули,висок клас,така ще си спестиш много главоболия и чудене какво да прибавиш,какво количиство и т.н.Аз се превърнах в луднала книжна мишка,мъчейки се да разуча хим.състав на продуктите и да ги балансирам! s) ,а при качествени гранули не се дават никакви добавки он минерали и витамини 1super .
Kunigan,хич не се подвеждайте по снимките-това са абсолютни измамници.Да се поразровим в изображенията в гугъл,защото май съм виждала там снимката на така наречения баща.

Благодаря много за разяснението Оставаме на гранули Ще ги срещнем младите в петък и ще пиша какво е станало

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни