Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#1251 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 September 2007 - 05:52 PM

Цитат

В момента Амар е на 2 месецаса и е мн сладак,много е забавен и тежи около 15 кг.Чуства се разкошно и ние много му се радваме и страшно много го ОБИЧАМЕ. w) w) w) w) w) Не обича повода си но това е друга тема .Що се отнася до МАКСИМУС могат да продават каквото си искат стига краиния продукт да задоволява клиентите им.За нас МАКСИМУС е добар партньор.

От там ли купихте Амар bl)

#1252 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2007 - 05:53 PM

Цитат

Цитат

Това е снимка на Шишо като малък.

И относно кучетата внос за 600 лв.Вярва ли някой,че може да се внесе куче,и да е с оригинално родословие?

това шишо бакшишо ли е или сестричката oleeee
аз лично не ги различавам
дайте инфо къде са мъниците( макар да не са вече мъници)
благодаря

п.п.в това време дето постоянно тече дъжд не сме за снимки
п.п.2 само да изсъхнем и сме на снимка cl)
п.п.3 криси отдавна съм ти предложил да ти дам апарат да можеш на спокоиствие да си снимаш ама........ bgflag

Бях забравила за предложението ти за апарата

#1253 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2007 - 05:55 PM

Цитат

Това е снимка на Шишо като малък.

И относно кучетата внос за 600 лв.Вярва ли някой,че може да се внесе куче,и да е с оригинално родословие?

Аз не вярвам Само документите са толкова пари
Шишо е много готин w)

#1254 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2007 - 06:01 PM

Цитат

Искам да споделя тазвечершната дандания в нашата глутница-та прибираме се след дълга разходка в гората,почиваме си,мием лапи в захлас,и естествено всички дружно се нареждат в кухнята, пред хладилника с познатото умилително изражение.Аз се правя на строга и проскърцвам през зъби-"Седни и чакай"и почвам да сипвам гранулки,внимателно наблюдавана от четири блеснали очички...Всичко си е както му е реда-Дисциплина и Любов w) Да,обаче,Кокерчо се справя за отрицателно време със своята порция,със взлом нахлува в кухнятя(предпазливо ги храня в различни стаи)тичайки се преплъзва под!!!кавказката и пада в неината купа(4-5 пъти по-голяма от неговата собствена)Мечка е твърде изненадана от тези акробатични номера и не му изръмжава a) След което за около минутка лакомото прасе изяжда почти цялата и храна,а майка ми само се молела да не бъде изяден той междувременно!Мечка въобще не реагирала-намерих я да гледа с презрение подутия като балон кокер,как лежи под масата,разпльокан и тежко дишащ!Сега го чакам да повърне и не му давам вода,защото почвам да се страхувам,че ще се пръсне...Не мога да се начудя на Мечка-тя дава само на мен да и пипам храната,докато яде-явно го приема като майчица кокерчето,защото и навън го пази от мъжките кучета с войнствени намерения,кара му се,ако се отдалечи,ръмжи му,ако ми прави номера и му се карам....

l) l) l) l) l) l) l) l) super best

#1255 Потребителят е офлайн   kaleto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2007 - 06:11 PM

Да купихме Амар от МАКСИМУС и сме много доволни от нашия пухчо.Надявам се и на вас да ви харесва.Защото ние го обожаваме w) w) w)

#1256 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2007 - 06:17 PM

Амар е наистина голям хубавец,спор няма-поне на мен лично много ми харесва какви красиви цветове има по главичката! 1super
Явно сте извадили късмет с покупката,защото много други хора са се напатили от подобни агенции. a)
Давайте снимки-така се радваме на бебешки снимки на мечета-невероятни сладурковци са,а растат бързо като гъбки... w)
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#1257 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2007 - 09:19 PM

Цитат

Да купихме Амар от МАКСИМУС и сме много доволни от нашия пухчо.Надявам се и на вас да ви харесва.Защото ние го обожаваме w) w) w)

Амар внос ли е и имали родословие?

#1258 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2007 - 09:25 PM

Утре ще я водим Боли за 2-ри път при Важний После живот и здраве след 60 дни ще имаме бебета w) w)

#1259 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2007 - 09:30 PM

Kavkazec - Качи няколко снимки на Важний
Много красиво куче е 1super

#1260 Потребителят е офлайн   kaleto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 11:32 AM

Първо ще ви кажа нешо за ГАЛДОН Ходих да си купя куче оттях. О каза се че продава кученца които нямат нищо общо с това което показва на снимките.итои ще ми говори за цени и лоялност .След като тои не е такъв. МАЛЪК ИЗМАМНИК

#1261 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 01:55 PM

Не се доверявайте на никого!Факт е ,че добросъвестните развъдчици са прекалено малко,в сравнение с тези,които се опитват да препечелят по нещо за сметка на доверчиви клиенти.Никакви снимки-оглеждате родителите,и двамата,на място,проверявате документите им за заверка в Клуб"Кавказка овчарка"Вижте и малките,а при необходимост вземете и специалист по породата-срещу заплащане,за да се съгласи да помогне при избора.Аз лично така постъпих.По-добре да дам 50 лв.допълнително,но да имам гаранции,отколкото да се лутам и да ме мамят-не съм специалист,нито дедектив,за да се оправя с толкова много на брой и хитри търгаши. 1super

Stkrisiq l)
Какво се случи на младоженската среща-харесаха ли се младите? wink
User's Signature

#1262 Потребителят е офлайн   Kavkazec Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 05:02 PM

Цитат

Първо ще ви кажа нешо за ГАЛДОН Ходих да си купя куче оттях. О каза се че продава кученца които нямат нищо общо с това което показва на снимките.итои ще ми говори за цени и лоялност .След като тои не е такъв.  МАЛЪК ИЗМАМНИК

Всички снимки ,публикувани на страницата ми са на мои кучета!
Аз слагам подписа си под написаното,а вие правите евтини интриги,при това анонимно.
Не смятам повече да отговарям на подобни измислени твърдения.
Не зная какво целите с тези евтини измислици.Или просто пишете поръчково,но и в двата случая сте смешен.А може и да греша и да се дължи на невежество.Тогава ви е простено.
И една искрена и сърдечна препоръка:Трябва доста да поработите върху правописа си.Ще ви е от полза.
User's Signature

Георги Димитров[br]www.galdondog.com

#1263 Потребителят е офлайн   kaleto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:03 PM

Не знам под какво се подписвате`И защо толкоз нагло лъжете хората. Азлично съм идвал за куче при вас; И вие ми отказахте да ми покажете родителите. съжелявам че развъдчици на тази прекрасна порода са имено . ТАРГАШИ КАТО ВАС. Не оспорвам че имате и добри кучета. ВАЖНИЙ е едно прекрасно куче( Но само ВАЖНИЙ ;

#1264 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:12 PM

Цитат

Първо ще ви кажа нешо за ГАЛДОН Ходих да си купя куче оттях. О каза се че продава кученца които нямат нищо общо с това което показва на снимките.итои ще ми говори за цени и лоялност .След като тои не е такъв. МАЛЪК ИЗМАМНИК

Кучето на снимката е продадено отдавна и вече е на 1 годинка и нещо Не виждам някъде да пише продава се Днес видях кученцата които си гледала Вярвам че си видяла и майката и бащата защото собствениците са доста мили хора Кученцето на снимката (Шишо) е тяхно производство няма значение от кога На снимката горе долу са на една възраст с Амар Моля те сравни ги и бъди честна със себе си

#1265 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:28 PM

Цитат

Не знам под какво се подписвате`И защо толкоз нагло лъжете хората. Азлично съм идвал за куче при вас; И вие ми отказахте да ми покажете родителите. съжелявам че развъдчици на тази прекрасна порода са имено . ТАРГАШИ КАТО ВАС. Не оспорвам че имате и добри кучета. ВАЖНИЙ е едно прекрасно куче( Но само ВАЖНИЙ ;

Кучетата са при тях не виждам причина и не вярвам че не са ви показани На мен лично са ми показвани колкото пъти да отида и колкото пъти поискам Собствениците са толкова мили хора и съвети са ми давали и са ми обяснявали Просто такива хора са много рядко срещани в този свят изтъкан от злоба и завист Това е моето мнение Галдон произвеждат качествени кучета

#1266 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:35 PM

Цитат

Каде си виждала Важний ?Нали не са ти показани майката и бащата на кученцата Нещо не ми се връзва Майката е в къщата с малките а Важний им е баща и е на вън в клетка Моля те обясни ми

#1267 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:49 PM

Цитат

Не се доверявайте на никого!Факт е ,че добросъвестните развъдчици са прекалено малко,в сравнение с тези,които се опитват да препечелят по нещо за сметка на доверчиви клиенти.Никакви снимки-оглеждате родителите,и двамата,на място,проверявате документите им за заверка в Клуб"Кавказка овчарка"Вижте и малките,а при необходимост вземете и специалист по породата-срещу заплащане,за да се съгласи да помогне при избора.Аз лично така постъпих.По-добре да дам 50 лв.допълнително,но да имам гаранции,отколкото да се лутам и да ме мамят-не съм специалист,нито дедектив,за да се оправя с толкова много на брой и хитри търгаши. 1super

Stkrisiq l)

Боли е бременна на 80% Днес ходихме за 2 ри път Оплождането го направихме изкуствено Важний и Боли не са се виждали за да се харесват Така реших ме защото Важний няма да я пусне Боли да излезе от клетката след оплождането а и Боли няма да иска да си тръгне Въобще изкуственото оплождане много ми допадна Улеснява много нещата и е също толкова ефикасен като нормалното оплождане Живот и здраве след 60 дни чакаме бебоци

#1268 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:59 PM

Цитат

Stkrisiq l)

От клуб Кавказка овчарка изпращат документите в БРФК за регистрация на развъдник и запазеното му име БРФК ги одобрява и проверява дали има вече развъдник с такова име НО ЗА АГЕНЦИИ ТЕ ТОВА НЕ ВАЖИ wink

#1269 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 09:03 PM

Е, браво-значи са се "взели" младите и без да се видят wink
Можеш ли да ни обясниш повече за изкуственото оплождане-как се извършва и колко струва процедурата?
Стана ми интересно-какво имаш в предвид ,че няма да я пусне да излезе от клетката?
bravoS и cheers Ще чакаме развръзката!
User's Signature

#1270 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 09:05 PM

Цитат

Дано да се вслушаш в съвета на kavkazec да поработиш върху правописа си Направо е срамота

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни