Кавказка овчарка
Публикувано: 08 September 2007 - 01:55 PM
Stkrisiq l)
Какво се случи на младоженската среща-харесаха ли се младите? wink

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 08 September 2007 - 05:02 PM
Цитат
Всички снимки ,публикувани на страницата ми са на мои кучета!
Аз слагам подписа си под написаното,а вие правите евтини интриги,при това анонимно.
Не смятам повече да отговарям на подобни измислени твърдения.
Не зная какво целите с тези евтини измислици.Или просто пишете поръчково,но и в двата случая сте смешен.А може и да греша и да се дължи на невежество.Тогава ви е простено.
И една искрена и сърдечна препоръка:Трябва доста да поработите върху правописа си.Ще ви е от полза.
Публикувано: 08 September 2007 - 08:03 PM
Публикувано: 08 September 2007 - 08:12 PM
Цитат
Кучето на снимката е продадено отдавна и вече е на 1 годинка и нещо Не виждам някъде да пише продава се Днес видях кученцата които си гледала Вярвам че си видяла и майката и бащата защото собствениците са доста мили хора Кученцето на снимката (Шишо) е тяхно производство няма значение от кога На снимката горе долу са на една възраст с Амар Моля те сравни ги и бъди честна със себе си
Публикувано: 08 September 2007 - 08:28 PM
Цитат
Кучетата са при тях не виждам причина и не вярвам че не са ви показани На мен лично са ми показвани колкото пъти да отида и колкото пъти поискам Собствениците са толкова мили хора и съвети са ми давали и са ми обяснявали Просто такива хора са много рядко срещани в този свят изтъкан от злоба и завист Това е моето мнение Галдон произвеждат качествени кучета
Публикувано: 08 September 2007 - 08:35 PM
Цитат
Каде си виждала Важний ?Нали не са ти показани майката и бащата на кученцата Нещо не ми се връзва Майката е в къщата с малките а Важний им е баща и е на вън в клетка Моля те обясни ми
Публикувано: 08 September 2007 - 08:49 PM
Цитат
Stkrisiq l)
Боли е бременна на 80% Днес ходихме за 2 ри път Оплождането го направихме изкуствено Важний и Боли не са се виждали за да се харесват Така реших ме защото Важний няма да я пусне Боли да излезе от клетката след оплождането а и Боли няма да иска да си тръгне Въобще изкуственото оплождане много ми допадна Улеснява много нещата и е също толкова ефикасен като нормалното оплождане Живот и здраве след 60 дни чакаме бебоци
Публикувано: 08 September 2007 - 08:59 PM
Цитат
Stkrisiq l)
От клуб Кавказка овчарка изпращат документите в БРФК за регистрация на развъдник и запазеното му име БРФК ги одобрява и проверява дали има вече развъдник с такова име НО ЗА АГЕНЦИИ ТЕ ТОВА НЕ ВАЖИ wink
Публикувано: 08 September 2007 - 09:03 PM
Можеш ли да ни обясниш повече за изкуственото оплождане-как се извършва и колко струва процедурата?
Стана ми интересно-какво имаш в предвид ,че няма да я пусне да излезе от клетката?
bravoS и cheers Ще чакаме развръзката!

Публикувано: 08 September 2007 - 09:05 PM
Цитат
Дано да се вслушаш в съвета на kavkazec да поработиш върху правописа си Направо е срамота
Публикувано: 08 September 2007 - 09:19 PM
Цитат
Можеш ли да ни обясниш повече за изкуственото оплождане-как се извършва и колко струва процедурата?
Стана ми интересно-какво имаш в предвид ,че няма да я пусне да излезе от клетката?
Много е просто изкуственото оплождане Направиха го Георги Димитров и жена му За съжаление не запомних името и моля да ме извини Та взима се материала от мъжкия Слага се в спринцовка на нея се прикрепва едно малко маркуче После маркучът се вкарва там кадет трябва изстисква се спринцовката Кучето се държи 10 минути с леко надигната задница Това е цялата философия На това му викам аз лесно, бързо и точно l)
Публикувано: 08 September 2007 - 09:30 PM
Цитат
Имам предвид че ще я пази и няма да даде да я изкараме от клетката Пък и тя колко ще иска да излезе Просто си представих картинката - мъжки на които се опитваш да вземеш разгонената мацка Направо ме е изял с парцалите Честно да ти кажа бързо взех решението нищо че не знаех какво е изкуствено оплождане l)
Публикувано: 08 September 2007 - 10:49 PM
Публикувано: 08 September 2007 - 11:02 PM
Цитат
Това че кученцата не са приличали на Важний не е много правилно да се преценява дали тои е бащата Може да са хванали гена на майката и затова да не са приличали на него
Публикувано: 08 September 2007 - 11:09 PM
Цитат
Тук всички обичаме породата и своите кучета Ако нямаше хора които да развъждат тази прекрасна порода с комерсиална цел Питам те от каде щеше да имаш това куче сега oleeee
Публикувано: 08 September 2007 - 11:14 PM
Публикувано: 09 September 2007 - 12:45 AM

Публикувано: 09 September 2007 - 09:31 AM
Публикувано: 09 September 2007 - 09:48 AM
Прикачени файлове
-
01092007_002_.jpg (35.71K)
Брой сваляния: 130