Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#1261 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2007 - 01:55 PM

Не се доверявайте на никого!Факт е ,че добросъвестните развъдчици са прекалено малко,в сравнение с тези,които се опитват да препечелят по нещо за сметка на доверчиви клиенти.Никакви снимки-оглеждате родителите,и двамата,на място,проверявате документите им за заверка в Клуб"Кавказка овчарка"Вижте и малките,а при необходимост вземете и специалист по породата-срещу заплащане,за да се съгласи да помогне при избора.Аз лично така постъпих.По-добре да дам 50 лв.допълнително,но да имам гаранции,отколкото да се лутам и да ме мамят-не съм специалист,нито дедектив,за да се оправя с толкова много на брой и хитри търгаши. 1super

Stkrisiq l)
Какво се случи на младоженската среща-харесаха ли се младите? wink
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#1262 Потребителят е офлайн   Kavkazec Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 05:02 PM

Цитат

Първо ще ви кажа нешо за ГАЛДОН Ходих да си купя куче оттях. О каза се че продава кученца които нямат нищо общо с това което показва на снимките.итои ще ми говори за цени и лоялност .След като тои не е такъв.  МАЛЪК ИЗМАМНИК

Всички снимки ,публикувани на страницата ми са на мои кучета!
Аз слагам подписа си под написаното,а вие правите евтини интриги,при това анонимно.
Не смятам повече да отговарям на подобни измислени твърдения.
Не зная какво целите с тези евтини измислици.Или просто пишете поръчково,но и в двата случая сте смешен.А може и да греша и да се дължи на невежество.Тогава ви е простено.
И една искрена и сърдечна препоръка:Трябва доста да поработите върху правописа си.Ще ви е от полза.
User's Signature

Георги Димитров[br]www.galdondog.com

#1263 Потребителят е офлайн   kaleto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:03 PM

Не знам под какво се подписвате`И защо толкоз нагло лъжете хората. Азлично съм идвал за куче при вас; И вие ми отказахте да ми покажете родителите. съжелявам че развъдчици на тази прекрасна порода са имено . ТАРГАШИ КАТО ВАС. Не оспорвам че имате и добри кучета. ВАЖНИЙ е едно прекрасно куче( Но само ВАЖНИЙ ;

#1264 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:12 PM

Цитат

Първо ще ви кажа нешо за ГАЛДОН Ходих да си купя куче оттях. О каза се че продава кученца които нямат нищо общо с това което показва на снимките.итои ще ми говори за цени и лоялност .След като тои не е такъв. МАЛЪК ИЗМАМНИК

Кучето на снимката е продадено отдавна и вече е на 1 годинка и нещо Не виждам някъде да пише продава се Днес видях кученцата които си гледала Вярвам че си видяла и майката и бащата защото собствениците са доста мили хора Кученцето на снимката (Шишо) е тяхно производство няма значение от кога На снимката горе долу са на една възраст с Амар Моля те сравни ги и бъди честна със себе си

#1265 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:28 PM

Цитат

Не знам под какво се подписвате`И защо толкоз нагло лъжете хората. Азлично съм идвал за куче при вас; И вие ми отказахте да ми покажете родителите. съжелявам че развъдчици на тази прекрасна порода са имено . ТАРГАШИ КАТО ВАС. Не оспорвам че имате и добри кучета. ВАЖНИЙ е едно прекрасно куче( Но само ВАЖНИЙ ;

Кучетата са при тях не виждам причина и не вярвам че не са ви показани На мен лично са ми показвани колкото пъти да отида и колкото пъти поискам Собствениците са толкова мили хора и съвети са ми давали и са ми обяснявали Просто такива хора са много рядко срещани в този свят изтъкан от злоба и завист Това е моето мнение Галдон произвеждат качествени кучета

#1266 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:35 PM

Цитат

Каде си виждала Важний ?Нали не са ти показани майката и бащата на кученцата Нещо не ми се връзва Майката е в къщата с малките а Важний им е баща и е на вън в клетка Моля те обясни ми

#1267 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:49 PM

Цитат

Не се доверявайте на никого!Факт е ,че добросъвестните развъдчици са прекалено малко,в сравнение с тези,които се опитват да препечелят по нещо за сметка на доверчиви клиенти.Никакви снимки-оглеждате родителите,и двамата,на място,проверявате документите им за заверка в Клуб"Кавказка овчарка"Вижте и малките,а при необходимост вземете и специалист по породата-срещу заплащане,за да се съгласи да помогне при избора.Аз лично така постъпих.По-добре да дам 50 лв.допълнително,но да имам гаранции,отколкото да се лутам и да ме мамят-не съм специалист,нито дедектив,за да се оправя с толкова много на брой и хитри търгаши. 1super

Stkrisiq l)

Боли е бременна на 80% Днес ходихме за 2 ри път Оплождането го направихме изкуствено Важний и Боли не са се виждали за да се харесват Така реших ме защото Важний няма да я пусне Боли да излезе от клетката след оплождането а и Боли няма да иска да си тръгне Въобще изкуственото оплождане много ми допадна Улеснява много нещата и е също толкова ефикасен като нормалното оплождане Живот и здраве след 60 дни чакаме бебоци

#1268 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 08:59 PM

Цитат

Stkrisiq l)

От клуб Кавказка овчарка изпращат документите в БРФК за регистрация на развъдник и запазеното му име БРФК ги одобрява и проверява дали има вече развъдник с такова име НО ЗА АГЕНЦИИ ТЕ ТОВА НЕ ВАЖИ wink

#1269 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 09:03 PM

Е, браво-значи са се "взели" младите и без да се видят wink
Можеш ли да ни обясниш повече за изкуственото оплождане-как се извършва и колко струва процедурата?
Стана ми интересно-какво имаш в предвид ,че няма да я пусне да излезе от клетката?
bravoS и cheers Ще чакаме развръзката!
User's Signature

#1270 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 09:05 PM

Цитат

Дано да се вслушаш в съвета на kavkazec да поработиш върху правописа си Направо е срамота

#1271 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 09:19 PM

Цитат

Можеш ли да ни обясниш повече за изкуственото оплождане-как се извършва и колко струва процедурата?
Стана ми интересно-какво имаш в предвид ,че няма да я пусне да излезе от клетката?

Много е просто изкуственото оплождане Направиха го Георги Димитров и жена му За съжаление не запомних името и моля да ме извини Та взима се материала от мъжкия Слага се в спринцовка на нея се прикрепва едно малко маркуче После маркучът се вкарва там кадет трябва изстисква се спринцовката Кучето се държи 10 минути с леко надигната задница Това е цялата философия На това му викам аз лесно, бързо и точно l)

#1272 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 09:30 PM

Цитат

Имам предвид че ще я пази и няма да даде да я изкараме от клетката Пък и тя колко ще иска да излезе Просто си представих картинката - мъжки на които се опитваш да вземеш разгонената мацка Направо ме е изял с парцалите Честно да ти кажа бързо взех решението нищо че не знаех какво е изкуствено оплождане l)

#1273 Потребителят е офлайн   kaleto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 10:49 PM

Първо за правопис.Може да има грешка тъи като съм много ядосан от лекомислието ви. Асега ще ви кажа защо мисля така за ГАЛДОН. Преди може би година се свързах със г-н Димитров видяхме се тогава видях ВАЖНИЙ. Говорихме и разбрах че очаква кученца капарирах едно мъжко. Когато отидох да го взема тои ми показа само две кученца въпреки неговите твърдения че имал 6.Попитах го може ли да видя другите тои ми отговори че ги оставя за себе си. Поисках да видя маиката тои ми отказа. Твърдеше че маиката е СИЯ А БАЩА ВАЖНИЙ които бях виждал. Но кученцата нямаха нищо общо с ВАЖНИЙ .За мене тези хора са Л...ВИ и некоректни.

#1274 Потребителят е офлайн   kaleto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 10:56 PM

Искам да ви кажа.Не съм развъдчик и няма да бъда .Просто много обичам породата .Гледам ги с много любов а не с комерсилна цел.

#1275 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 11:02 PM

Цитат

Първо за правопис.Може да има грешка тъи като съм много ядосан от лекомислието ви. Асега ще ви кажа защо мисля така за ГАЛДОН. Преди може би година се свързах със г-н Димитров видяхме се тогава видях ВАЖНИЙ. Говорихме и разбрах че очаква кученца капарирах едно мъжко. Когато отидох да го взема тои ми показа само две кученца въпреки неговите твърдения че имал 6.Попитах го може ли да видя другите тои ми отговори че ги оставя за себе си. Поисках да видя маиката тои ми отказа. Твърдеше че маиката е СИЯ А БАЩА ВАЖНИЙ които бях виждал. Но кученцата нямаха нищо общо с ВАЖНИЙ .За мене тези хора са Л...ВИ и некоректни.

Това че кученцата не са приличали на Важний не е много правилно да се преценява дали тои е бащата Може да са хванали гена на майката и затова да не са приличали на него

#1276 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 11:09 PM

Цитат

Искам да ви кажа.Не съм развъдчик и няма да бъда .Просто много обичам породата .Гледам ги с много любов а не с комерсилна цел.

Тук всички обичаме породата и своите кучета Ако нямаше хора които да развъждат тази прекрасна порода с комерсиална цел Питам те от каде щеше да имаш това куче сега oleeee

#1277 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2007 - 11:14 PM

Не само ти гледаш кучето си с много любов Всички ние можем да обичаме w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w) w)

#1278 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2007 - 12:45 AM

Тази вечер като храних кучетата се замислих,че гранулите,които давам като че ли не са особено подходящи за кавказката-не че не са качествени,напротив-Pro Plan за едри породи.Въпросът е,че само за месец хранене с тези гранули кокерчето,което приютих у дома,буквално разцъфна-и козинката се оправи,и формите му-всеки,който го види отчита промяната!При кавказката не е така-няма видим ефект!Честно казано даже няма разлика от периода на храненето с домашно приготвена храна с добавките,които и давах.Определено за парите,които давам за гранули ,мога да и осигуря много качествена приготвена храна,единствено времето за пазаруване и готвене се отчитат.Чудя се да продължавам ли на гранули или да се върна на старото меню пстепенно-Мечка с голям кеф си хапваше черен дроб,пилешко месце,ориз,малко екирисажно брашно,зеленчуци и добавки-само като и замерише и идваше в кухнята.С гранулките не е така-хапва,но без осбен ентусиазъм. s)
User's Signature

#1279 Потребителят е офлайн   kaleto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2007 - 09:31 AM

Зная че всички обичаме кучетата си.Изатова ви желая всичко наи хубаво. Бъдете живи и здрави за да можете по дълго да дарявате своите любимци с много любов. Но нека хората които ги развъждат да бъдат по честни и коректни.Зада не убиват желанието у хората да отглеждат тази прекрасна порода.

#1280 Потребителят е офлайн   kaleto2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2007 - 09:48 AM

Тъи като сте по запозната с породата моля ви за мнение. Какво ще кажите за това куче.Казва се АЛЕГРАи е на 9месеца.

Прикачени файлове

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

3 потребители четат тази тема