Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#1601 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 November 2007 - 06:49 PM

Цитат

Неразбирам защо мислите,че може да си биете децата,а кучето не.Вчера,след като сложих на кучетата да ядат лиглата Лора/немска овч./забрави,че преди 1месец/може би само толкова помни/се опита да яде от купата на Кавказеца и беше наказана много лошо.Стана ми много мъчно,но след 15мин. си играеха без да изпитват скруполи!Имам няколко кучета и твърдя,че кучетата са точно като децата,пробват докъде могат да стигнат и ако разрешите ще ви сложат в клетката,а те на спалнята!!! 
Напълно те подкрепям  :blink: ;)

#1602 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2007 - 10:21 PM

Цитат

Неразбирам защо мислите,че може да си биете децата,а кучето не.Вчера,след като сложих на кучетата да ядат лиглата Лора/немска овч./забрави,че преди 1месец/може би само толкова помни/се опита да яде от купата на Кавказеца и беше наказана много лошо.Стана ми много мъчно,но след 15мин. си играеха без да изпитват скруполи!Имам няколко кучета и твърдя,че кучетата са точно като децата,пробват докъде могат да стигнат и ако разрешите ще ви сложат в клетката,а те на спалнята!!!   

Аз пък не разбирам защо ти мислиш,че си бием децата...ама последиците при кучето ги виждам много добре,не е само ми е жал-тормозиха го като малък-сега ако го пусна ще изяде и съседа и краставите му дечища,яде бой като се прибра в къщи,а не преди това и за малко да бъде откраднат!Не,мерси,повече експерименти няма да си правя!А между другото това с викането наистина действа и то още от малко кученце,явно се усеща,че прави нещо което не трябва или му действа като строг кучешки лай,незнам ама има ефект.

#1603 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 10:18 AM

Наистина има ефект викането защото като и викна поглежда ме виновно и си отива в клетката Знае че не е правилно това което е направила и сама си се наказва като си отиде в клетката Та като сме на тема характер Вашите кучета сърдат ли се ? Моята се сърди като не и обръщам много внимание Като се прибера от работа я пускам от клетката да тича в двора и да се поглезим но като съм капнала от работа само я пускам да тича и влизам в къщи да си върша някои работа /просто нямам сили да се боричкам с нея /После и давам да яде и пак в клетката На другия ден си няма те и на идея за какво сърдене става на дума Трябва да се правя на  :palqcho: за да почне да си играе с мен и да излезе от клетката да потича

#1604 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 05:38 PM

И Чоки се сърди-редовно се караме и се сдобряваме,но на мъжа ми прощава по-лесно,което ми е доста обидно.

#1605 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2007 - 06:45 PM

Качена снимка

#1606 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2007 - 03:10 PM

:angry: :angry: :angry: :angry:
мод

#1607 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 10:47 AM

:huh: :angry:
мод

#1608 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 11:34 AM

Цитат

a pak moita palavnica samo kato i vikna tq zapo4va da me lae  :huh:
Не ти ли писна бе момиче :huh: СПРИ С ТАЯ МАЙМУНИЦА,ПИШИ НА КИРИЛИЦА

И не ти ли омръзна да повтаряш как кучето ти те нападало,направо ми звучи адски смешно и нереалистично.... все пак е бебе баси ... :huh:
User's Signature

Качена снимка

#1609 Потребителят е офлайн   veranika Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 10:00 PM

Здравейте.Имам кавказка овчарка на 1г.8м.Женска е.Винаги е била капризна относно храненето,но от скоро време има периоди в които не яде нищо по цял ден.Опитвам се хранат да е разнообразна. И с гранули съм пробвала-почти всички видове,консерви-също най-различни,сварено месо-предимно пилешко,патешко,заешко,кости.Даже и нещо да и хареса е за ден,два и след това не иска да го яде.Незнам какво да правя.На какво може да се дължи това.Иначе е много игрива,бяга, жизнерадостна е ,не личи да е нещо болна.

#1610 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2007 - 10:06 PM

Щом си пробвала всичко и нищо не яде,значи нещо не е много добре.Но ти каа че го яде за ден-два,имам приятели които кучетата са им направо злояди и нищо не искат,и те така ядът го но не по много и даже изобщо.Заведи я на лекар,на външен вид и може да и няма нищо,но това не значи,че е добре. ;)Ако ветас каве че е добре кучето,и го прави това от каприз,я остави да яде нещо,и докато не си го изяде не и давай нищо друго.А ти щом заешко,пилешко... ;Dтя вече си знае,че ще и даваш каквото на нея и харесва.

#1611 Потребителят е офлайн   emilsan1 Икона

Публикувано: 12 November 2007 - 06:09 PM

И моята Кияра се сърди като я извикам идва но ме гледа някак сърдито.И вчера избяга от нас.успяла е да си скаса синджира и исчезнала.обиколих целия квартал виках като луда,всв ми се причуваха кучета ама не.така виках от кадето мина а я няма.и накрая си казвам да се прибера че мойе да е в нас и гледам как се задава отдолу по улицата изплашена и на врата и виси един сезал.направо седнах на земята и й говорих мило а тя скимти сякаш се оплаква.за храненето е готова да яде всичко по всяко време,но веднаж патувах и ме нямаше 2 дни и изобщо не е докосвала храната.само стояла и гледала кам улицата и като чула колата се даржала като луда.и хем децата ми са я хранили дето за тях умира,винаги сам казвала че тях ги обича а мен ме уважава защото аз я водя на лекар аз се карам....е много е приятно да се прибереш и да видиш такава радост.голямо таркаляне беше.дадох и да яде и тя изяде всичко дайе не и стигна.

#1612 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 01:22 PM

Някои да знае нещо или да е чул за специализирана изложба за кавказки овчарки ?

#1613 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2007 - 09:00 PM

Ето я и Панда.

Прикачени файлове

#1614 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 05:09 PM

Цитат

Знам че ще има такава но не знам кога ако разбереш нещо пиши ;) Аз не съм решила дали ще я водя моята но гаранция ще съм в публиката :blink:

#1615 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 05:10 PM

Цитат

Ето я и Панда.
Тази красавица какви награди има ?

#1616 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 05:16 PM

Вище какво писмо получих от marin4eto11 
здравей да те питам защо не мога да влизам в дог бг  пише че не мога да различа кирилица от латиница какво да правия
Писмото беше на латиница
Какво да и отговоря мод

#1617 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2007 - 09:08 PM

Цитат

Цитат

Знам че ще има такава но не знам кога ако разбереш нещо пиши ;) Аз не съм решила дали ще я водя моята но гаранция ще съм в публиката :blink:

Вчера разбрах че е отменена изложбата за тази година .А иначе и аз само щях да гледам защото вече има един охапан съдия от Панда които въпреки това ни даде отлична оценка ,но не ни даде ЦАЦИБ-а(пак като не ни дисквалифицира)...

#1618 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2007 - 12:58 PM

stkrisi какво става с Боли,роси ли вече ...ще имаме ли кученца казвай,че вече всички тръпнем да видим бебоците  :P :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1619 Потребителят е офлайн   stkrisi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2007 - 01:06 PM

Цитат

stkrisi какво става с Боли,роси ли вече ...ще имаме ли кученца казвай,че вече всички тръпнем да видим бебоците  :P :wub:
Ох ми какво да ви кажа ако е бремена трябва да роди около коледа Още не мога да разбера дали е бремена :( но ще опитваме докато не роди :blink:

#1620 Потребителят е офлайн   veranika Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 November 2007 - 10:27 PM

Здравйте.Искам да попитам дали някой знае от къде може да се купи кавказка овчарка,с родословие.Имам женска,сега искам да си взема и мъжка.Но не незнам все още от къде точно да я взема.Сара е взета от Варна от зоомагазин,но сега искам да е  може би от някй развъдник.От къде е по-добре да се вземат според вас?

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни