Кавказка овчарка
Публикувано: 20 December 2007 - 09:07 PM
Публикувано: 20 December 2007 - 11:26 PM
Цитат
Браво, голямо геройство, следващото поколение улични кучета ще имат най-вероятно кавказка кръв, което предполага да са агресивни... Готино. Е - като нахапят някого, ще ги свитнат с правата лопата :rolleyes:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 December 2007 - 08:08 AM
Цитат
Цитат
Браво, голямо геройство, следващото поколение улични кучета ще имат най-вероятно кавказка кръв, което предполага да са агресивни... Готино. Е - като нахапят някого, ще ги свитнат с правата лопата :rolleyes:
прекрасно позитивно мислене
поздравления
любимо ми е сутрин когато седна пред компютъра си да чета мненията на хора
които не знаят кой и какво им е криво вечно
да ти е живо и здраво кученцето
и дълги години да ви радва
само с една снимчица ли смятате да се мине?
Публикувано: 21 December 2007 - 08:50 AM
Цитат
Какво позитивно мислене? Мислиш, че си измислям ли? Подобни проблемни кучета наистина влизат в новините, но кучетата, а не стопаните им... Нормално ли е това според теб - да си пуснеш кавказеца на уллично куче?!
Ако не си видял - прочети - отрочета на селската питбулка, точно каквито ще са и тези.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 21 December 2007 - 11:40 AM
Цитат
Цитат
Цитат
прекрасно позитивно мислене
поздравления
любимо ми е сутрин когато седна пред компютъра си да чета мненията на хора
които не знаят кой и какво им е криво вечно
да ти е живо и здраво кученцето
и дълги години да ви радва
само с една снимчица ли смятате да се мине?
Вие наистина ли мислите, че е нормално да си пускате кучетата да заплождат улични за да видите какво ще излезе?!?!?! :huh:
Публикувано: 21 December 2007 - 08:22 PM
Публикувано: 21 December 2007 - 08:24 PM
Цитат
От несвъразните ти писания опитах и май разбрах, че гледаш "уличницата", за да могат мъжките ти да "приземяват самолета"? Още едно похвално дело!
Само не рабрах къде са отивали предишните й кученца (ако е имало такива) и къде ще идат тези сега.

Публикувано: 21 December 2007 - 09:48 PM
Цитат
Като не намери ДАМА на Рудолф и дворната ще свърши работа. :rolleyes:
Ура! Рудолф вече е мъж, пък малките ,които ще се пръкнат - да не ни пука :huh:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 21 December 2007 - 10:31 PM
не споделяй много те моля повече такива неща за
самолета и уличната че както виждаш тук всички са пуритани и не
си представят как може да роди улично куче и как може после някой си да
вземе непородисто куче и всъщност как ли ще го гледат в парка като отиде
с непородистото си кученце
по логиката ви колеги излиза че след като гледам две кучета съответно мъжко и женско то ако нямат родословия че са кавказци не мога да имам поколение от тях и ако някога отимам такова ЧЕ ги ТЕПАМ с правата лопата
ама моля ви се :(
МИЛИ ХОРА КОЛЕДА ЧУКА НА ВРАТАТА
МИСЛЕТЕ И ЖИВЕЙТЕ ПОЗИТИВНО
РАДВАЙТЕ СЕ НА ЛЮБИМЦИТЕ СИ
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ
успех
Публикувано: 21 December 2007 - 11:06 PM
И не само по пътя на логиката безпородните не е нужно да се множат, но едва ли ще има полза да те убеждавам защо, така като те чета. Преди да си ме обявил за маниак на тема "нямат родословие" - да ти кажа че гледам и безпородно вкъщи и знам в какво състояние пристигна и как такива кучета биват занемарявани, изхвърляни, убивани ЗАЩОТО някой някога е решил да си "пуска самолета" на някоя "уличница". Само да подскажа, че не става дума за фанатизъм на тема родословия и породи, става дума за животни, които се раждат с предначертана съдба, както показва опита. Не ми казвай как "смесените" малки ще бъдат подарени на този и онзи приятел. Точно миналата Коледа имахме 2 двумесечни, изтръгнати от обезумял идиот с открити счупвания от побоя. Е, едното не преживя случката.
Та да мислим позитивно викаш и да се радваме на почупените невинни плодове на "уличниците" и прелитащите самолети...
Ама ако ще водим тая дискусия нека изнесем темата извън породния форум ми се иска.
Публикувано: 21 December 2007 - 11:37 PM
и за мен поне извода е че....................проблема е в хората
бездомни, безпородни и отявлени помиари е имало и винаги ще има
но
реално смятам че ако едно животинче ще е безпородно
то поне половината му "породистост" му дава малка преднина
и пак
всичко е проблем на хората
кой кога и къде си " пуска" кутрака и какво се появява в последствие
прави сте вършите много работа и това се вижда
но
не съм съгласен с тона който постоянно се ползва и се опитвам да
го показвам максимално сдържано и без никакви задни мисли
мисля че си има време и начин да се подскаже на човек че греши
а също така да му се покаже да прави нещата
но
защо да обясниш на някого къде греши
защо да се опиташ да разбереш какво иска
като
е много по просто и бързо да го наречеш..............и после да му се разсърдиш
( може да му наложиш бан за по на бързо)
та така. ;)
по отношение на пожеланията
те са напълно искренни
успех
Публикувано: 21 December 2007 - 11:50 PM
А по задоволството, което лъха от постовете на стопанина на Руф и начина, по който предлага кучето си за разплод на всеки срещнат (в предишните му постове) става ясно, че няма да чуе. Има си фикс идея, че кучето трябва да прави секс (не просто да заположда - а ей, тъй, да се освобождава), дори пита колко често.
Остава надеждата, някой друг да прочете и разбере.

Публикувано: 21 December 2007 - 11:59 PM
за съжаление сте прави
точно заради това тук сериозните хора драстично намаляват
успех
Публикувано: 22 December 2007 - 12:04 AM
Публикувано: 22 December 2007 - 10:25 AM
но всеки има право на мнение дори и да не харесва на околните
по повод на кучето дето е много хубаво
от кучетата на страницата има само едно което ми харесва но за да избегна
полемики няма ви кажа кое ;D
весели празници и прекрасно настроение
и не забравяйте да наградите и кучове ( дори да не са кавказци)