Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#1741 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 December 2007 - 12:36 AM

в граб е огорменннннннннннн има6 ли други снимки plssssssssssssssssssssss :o :o :o

#1742 Потребителят е офлайн   руф Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 December 2007 - 09:07 PM

Много се радвам,че някои ще си имат малки,а други вече си имат!Да са ви живи и здрави!Преди няколко дни Руф скочи на кака си Радка(Тя е 100% улична)и ще видим какво ще излезе???Много обича да си играе с кака си Лора(НОК),направих няколко снимки.На 17.12.2007 Руф навърши 2 години.

#1743 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 December 2007 - 11:26 PM

Цитат

Много се радвам,че някои ще си имат малки,а други вече си имат!Да са ви живи и здрави!Преди няколко дни Руф скочи на кака си Радка(Тя е 100% улична)и ще видим какво ще излезе???Много обича да си играе с кака си Лора(НОК),направих няколко снимки.На 17.12.2007 Руф навърши 2 години.

Браво, голямо геройство, следващото поколение улични кучета ще имат най-вероятно кавказка кръв, което предполага да са агресивни... Готино. Е - като нахапят някого, ще ги свитнат с правата лопата  :rolleyes:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1744 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 08:08 AM

Цитат

Цитат

Браво, голямо геройство, следващото поколение улични кучета ще имат най-вероятно кавказка кръв, което предполага да са агресивни... Готино. Е - като нахапят някого, ще ги свитнат с правата лопата  :rolleyes:

прекрасно позитивно мислене
поздравления
любимо ми е сутрин когато седна пред компютъра си да чета мненията на хора
които не знаят кой и какво им е криво вечно
да ти е живо и здраво кученцето
и дълги години да ви радва
само с една снимчица ли смятате да се мине?
User's Signature

www.proside.eu
http://dimow2.hi5.com

#1745 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 08:50 AM

Цитат

Какво позитивно мислене? Мислиш, че си измислям ли? Подобни проблемни кучета наистина влизат в новините, но кучетата, а не стопаните им... Нормално ли е това според теб - да си пуснеш кавказеца на уллично куче?!

Ако не си видял - прочети - отрочета на селската питбулка, точно каквито ще са и тези.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#1746 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 09:40 AM

65 страница ви6те  ги и пак се замислете кои от нас имат кавказци невероятни ку4ета нямам думи... :rolleyes:

#1747 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 09:42 AM

МОНОМАХ ЦИКАРО - какви гърди , А? bl)  обърнете внимание саотно6ение жената и ку4ето... еихеееееееееееееееееееееееееее :->) :->) :->) :->) :->) :->)

#1748 Потребителят е офлайн   redy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 11:40 AM

Цитат

Цитат

Цитат

поздравления
любимо ми е сутрин когато седна пред компютъра си да чета мненията на хора
които не знаят кой и какво им е криво вечно
да ти е живо и здраво кученцето
и дълги години да ви радва
само с една снимчица ли смятате да се мине?

Вие наистина ли мислите, че е нормално да си пускате кучетата да заплождат улични за да видите какво ще излезе?!?!?!  :huh:

#1749 Потребителят е офлайн   руф Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 08:22 PM

Добър вечер на всички,които ще четат сега.Не очаквах толкова мнения,най-малко критика! Споко, кака му Радка е "Улична превъзходна", но я имам отдавна и не е уличница, а дворно куче на синджир и е пазач. Кученцата, които ще се родят няма да са около кофите за боклук!Между другото я гледам,за да може мъжките, за съжаление Хектор(НОК)навърши 2 години на 01,11,2007г.и на другият ден умря,затова сега само Руф "приземи самолета".Между другото на фона на толкова трагедии по улиците,корупцията,ООД-то което ни управлява и МОРАЛА ,който ни показват в Парламента и всички институции от които зависим ,не съм гузен,че Руф се освободи,а кака му Радка не е Кавказка!Какво мислите за мъжките кучета и техния полов живот?През какъв период трябва да се ........? Хайде,че жена ми почна да беснее.

#1750 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 08:24 PM

Цитат

Добър вечер на всички,които ще четат сега.Не очаквах толкова мнения,най-малко критика! Споко, кака му Радка е "Улична превъзходна", но я имам отдавна и не е уличница, а дворно куче на синджир и е пазач. Кученцата, които ще се родят няма да са около кофите за боклук!Между другото я гледам,за да може мъжките, за съжаление Хектор(НОК)навърши 2 години на 01,11,2007г.и на другият ден умря,затова сега само Руф "приземи самолета".Между другото на фона на толкова трагедии по улиците,корупцията,ООД-то което ни управлява и МОРАЛА ,който ни показват в Парламента и всички институции от които зависим ,не съм гузен,че Руф се освободи,а кака му Радка не е Кавказка!Какво мислите за мъжките кучета и техния полов живот?През какъв период трябва да се ........? Хайде,че жена ми почна да беснее.

От несвъразните ти писания опитах и май разбрах, че гледаш "уличницата", за да могат мъжките ти да "приземяват самолета"? Още едно похвално дело!
Само не рабрах къде са отивали предишните й кученца (ако е имало такива) и къде ще идат тези сега.
User's Signature

#1751 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 December 2007 - 09:48 PM

Цитат

Извинявай,от предните снимки помислих ,че е дама ,а то кучето било Чоки! Търся женска за Рудолф!

Като не намери ДАМА на Рудолф и дворната ще свърши работа.  :rolleyes:
Ура! Рудолф вече е мъж, пък малките ,които ще се пръкнат - да не ни пука :huh:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1752 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 10:31 PM

руф- колега да си посипеш главатас пепел ВЕДНАГА
не споделяй много те моля повече такива неща за
самолета и уличната  че както виждаш тук всички са пуритани и не
си представят как може да роди улично куче и как може после някой си да
вземе непородисто куче и всъщност как ли ще го гледат в парка като отиде
с непородистото си кученце
по логиката ви колеги излиза че след като гледам две кучета съответно мъжко и женско то ако нямат родословия че са кавказци не мога да имам поколение от тях и ако някога отимам такова ЧЕ ги ТЕПАМ с правата лопата
ама моля ви се :(

МИЛИ ХОРА КОЛЕДА ЧУКА НА  ВРАТАТА
МИСЛЕТЕ И ЖИВЕЙТЕ ПОЗИТИВНО
РАДВАЙТЕ СЕ НА ЛЮБИМЦИТЕ СИ
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ

успех
User's Signature

www.proside.eu

#1753 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 11:06 PM

митко2 очевидно не схващате за какво иде реч, сарказмът е крайно неуместен! Хайде погледнете в Без Дом и се опитай да се замислиш защо Бушката има много работа там.
И не само по пътя на логиката безпородните не е нужно да се множат, но едва ли ще има полза да те убеждавам защо, така като те чета. Преди да си ме обявил за маниак на тема "нямат родословие" - да ти кажа че гледам и безпородно вкъщи и знам в какво състояние пристигна и как такива кучета биват занемарявани, изхвърляни, убивани ЗАЩОТО някой някога е решил да си "пуска самолета" на някоя "уличница". Само да подскажа, че не става дума за фанатизъм на тема родословия и породи, става дума за животни, които се раждат с предначертана съдба, както показва опита. Не ми казвай как "смесените" малки ще бъдат подарени на този и онзи приятел.  Точно миналата Коледа имахме 2 двумесечни, изтръгнати от обезумял идиот с открити счупвания от побоя.  Е, едното не преживя случката.
Та да мислим позитивно викаш и да се радваме на почупените невинни плодове на "уличниците" и прелитащите самолети...

Ама ако ще водим тая дискусия нека изнесем темата извън породния форум ми се иска.
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#1754 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 11:37 PM

няма нито една грешна дума от това което казваш
и за мен поне извода е че....................проблема е в хората
бездомни, безпородни и отявлени помиари е имало и винаги ще има
но
реално смятам че ако едно животинче ще е безпородно
то поне половината му "породистост" му дава малка преднина
и пак
всичко е проблем на хората
кой кога и къде си " пуска" кутрака и какво се появява в последствие
прави сте вършите много работа и това се вижда
но
не съм съгласен с тона който постоянно се ползва и се опитвам да
го показвам максимално сдържано и без никакви задни мисли
мисля че си има време и начин да се подскаже на човек че греши
а също така да му се покаже да прави нещата
но
защо да обясниш на някого къде греши
защо да се опиташ да разбереш какво иска
като
е много по просто и бързо да го наречеш..............и после да му се разсърдиш
( може да му наложиш бан за по на бързо)
та така. ;)
по  отношение на пожеланията
те са напълно искренни
успех
User's Signature

www.proside.eu

#1755 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 11:50 PM

Прав си за тона, но повечето хора никога няма да те чуят ако седнеш да им обясняваш.
А по задоволството, което лъха от постовете на стопанина на Руф и начина, по който предлага кучето си за разплод на всеки срещнат (в предишните му постове) става ясно, че няма да чуе. Има си фикс идея, че кучето трябва да прави секс (не просто да заположда - а ей, тъй, да се освобождава), дори пита колко често.
Остава надеждата, някой друг да прочете и разбере.
User's Signature

#1756 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 11:59 PM

ммм-да
за съжаление сте прави
точно заради това тук сериозните хора драстично намаляват
успех
User's Signature

www.proside.eu

#1757 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 12:04 AM

А бе , хора какво спорите за щяло и не щяло..Един кучето му ударило 100%-ва улична , погледни си кучето и ми кажи колко процента улично е то..Друг какво щяло да излезе от двете кучета ,какво може да излезне по различно от тях като кучета, физика и характер..А трети, да гледам на 65 страница , какво да гледам ? Мотивирай се и го постигни същото , но прав си да помислим какви кучета имаме и според породата Кавказец, какви кучета имат около 95% от пишещите тук.

#1758 Потребителят е офлайн   -ORIGIN- Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 01:47 AM

това имах в предвид и аз 4е онова ку4е е прекрасно и пове4ето ку4ета нямат прилика с истинския кавказец!!! :'( :'( :'(

#1759 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 10:25 AM

трудно е поне за мен да се дават "диагнози" този е и този не е кавказец
но всеки има право на мнение дори и да не харесва на околните
по повод на кучето дето е много хубаво
от кучетата на страницата има само едно което ми харесва но за да избегна
полемики няма ви кажа кое ;D
весели празници и прекрасно настроение
и не забравяйте да наградите и кучове ( дори да не са кавказци)
User's Signature

www.proside.eu

#1760 Потребителят е офлайн   plfgh Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 08:22 PM

Снимката е от днес..

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 86