Кавказка овчарка
Публикувано: 17 October 2006 - 11:05 PM
Разбирам те какво ти е и се моля за кученцата worthy s) и за майката.
Публикувано: 17 October 2006 - 11:11 PM
Цитат
Може ,може l) ама аз днес се пробвах да хвана Райко ....и почти успях happydence
Ето го най-едрият мъжага w)
Прикачени файлове
-
Picture_687.jpg (43.05K)
Брой сваляния: 470
Публикувано: 17 October 2006 - 11:17 PM
Прикачени файлове
-
Picture_688.jpg (36.78K)
Брой сваляния: 464
Публикувано: 17 October 2006 - 11:19 PM
Прикачени файлове
-
Picture_698.jpg (45.52K)
Брой сваляния: 448
Публикувано: 18 October 2006 - 08:47 AM
Как е твоят бандит? Яде ли вече хора b) аз чакам снимките му с нетърпение ,а сигурно и другите b)
Публикувано: 18 October 2006 - 07:02 PM
Прикачени файлове
-
Photo_0009.jpg (63.98K)
Брой сваляния: 447
Публикувано: 18 October 2006 - 07:33 PM
dimow,мъжът ми също искаше да вземем и двете паленца,които ни донесоха като избирахме,ама добре,че проявих малко здрав разум,иначе трябваше да почна да отглеждам и пилета и прасета за да ги храня,то моя сладур,ще ми изяде ушите,та какво остава за две...въпреки,че сега узрява една щура идея-да си вземем женско...ама поне фабрика за калции да имах,ако не друго!Между другото,вие кой калций ползвате-ние сме на Делис и вече почвам да работя само за калция май,ама докторката казва,че другите не били добре и аз не смея да не се съобразя с мнението й,при това бързо израстване...само тая беля ми липсва,рахит да направим!
Публикувано: 18 October 2006 - 08:11 PM
днес смених ветеринарят който ползвам от 4 години защото стария НЕ МИ ОБРЪЩАШЕ ДОСТАТЪЧНО ВНИМАНИЕ
при новия за сега сичко тръгва нормално
обясни ми човека какво и кога трябва да правя
не сме гледали толкова малко куче
БАТКО го зехме на 3 месеца след ваксини купиране на уши и сичко което сега ми идва до главата
препоръча ми (ветеринаря) калции които се казва SANAL original
според него бил много добър за тази възраст
на батко му давахме на времето делис и нямахме проблеми
п.п.колеги тормозете личните си ветеринари
разбира се ако искате да имате красиви домашни любимци
не ги жалете това все пак им е работа
Публикувано: 18 October 2006 - 08:19 PM
Цитат
е ние отглеждаме кокошки
не за храна на кученцата
А ЗАРАДИ ПЕТЕЛА
Прикачени файлове
-
SP_A0424.jpg (25.88K)
Брой сваляния: 411
Публикувано: 18 October 2006 - 08:40 PM
наща убавица си има такава гърбица на крачетата защото пестиме времето на ветеринара
Прикачени файлове
-
____________.jpg (10.08K)
Брой сваляния: 431
Публикувано: 18 October 2006 - 09:32 PM
Като ЛИЧНО мнение, за мен "Санал" от много години е пълен боклук - хубави лакомства, но за витамини, калций и прочие тези хапчета не стават. Лично при мен освен всичко друго и за лакомство не ставаха, тъй като при няколкото ми опита да давам Санал при различни случаи, кучетата повръщаха масово (не от един и същ продукт и кутия, та да каже човек, че на дадената опаковка нещо не й е било наред).
Ще добавя също и че добре храненото (да се разбира - с качествена, пълноценна гранулирана храна, подходяща за супер-едри породи) куче почти, ако не съвсем няма нужда от допълнителни препарати.
Като НЕ-ЛИЧНО мнение:
Бучката на ставата НЕ Е признак за рахит, а съвсем нормална фаза от развитието на животното. МОЖЕ да бъде и признак за рахит, ако е по-голяма от нормалното, но като цяло такава бучка ВИНАГИ ИМА при много едрите породи кучета. Рахитът по-скоро се свързва с "броеницата" на ребрата, каквато обаче също си има по природа, просто въпросната броеница става чувствително по-голяма.
Най-лесно може да се установи рахитът по... изследване на кръв за съдържанието на калций и фосфор. Нещо повече: това е ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да се установи наличието на недостиг на някое от двете вещества и така то да се коригира или пък прекомерното наличие. За едрите породи кучета се препоръчва редовно да се пускат такива кръвни проби. Резултатите понякога са интересни b)

Почивайте в мир, мили ангели!
Публикувано: 18 October 2006 - 09:37 PM
За рахита преди години ,когато нямаше такива всевъзможни марки и разнообразие, аз давах клций ,фосфор с витамин С (хуманен ) и то доста .Комбинирах го с суров дроб,далак , костен мозък ,сурово месо....и де да знам още какво oleeee , но кучето ми отрасна без грам рахит и с перфестни зъби. Дори и като възрастно нямаше ниакъв зъбен камък.А сега ги тъпча със Калций плюс,Калцийделийс ...ала бала и зъбният камък започва да се трупа още преди да започнат годинката a) .Аз съм привърженик на суровото месо да се дава така на кучето , но е важно месото да е проверено и сигурно. За рахита е важно да има много разходки за заякването на мускулите.
Цитат
то няма проблеми ама ще ви изядът ушите аз вече взех да ставам bl) b)
Цитат
разбира се ако искате да имате красиви домашни любимци
не ги жалете това все пак им е работа
1super аз съм на същото мнение. И когато започнеш да изискваш повече от вета и той ти отговаря с по-голямо внимание и уважение даже.
Цитат
не за храна на кученцата
А ЗАРАДИ ПЕТЕЛА
На тоя брам да му намериш и една качествена брамка с големи гащи , дълги шпори и БЕЗ опашка . Ясно е ,че онези брюнетки с минижупа зад него са му бройки само l)
Ще се разровя и ще ви пиша една статия ,където се обясняваше в кои месеци е задължителен калция и то в големи количества. Важен е много и преди и по време на никненето на зъбите 4-6м.
Цитат
Ето малко помощ http://nejnichko.com/les/ как да намаляме снимки
Ако това не ти помогне ще ти обясня по-точно b)
Публикувано: 18 October 2006 - 09:41 PM
Цитат
Като НЕ-ЛИЧНО мнение:
Бучката на ставата НЕ Е признак за рахит, а съвсем нормална фаза от развитието на животното. МОЖЕ да бъде и признак за рахит, ако е по-голяма от нормалното, но като цяло такава бучка ВИНАГИ ИМА при много едрите породи кучета. Рахитът по-скоро се свързва с "броеницата" на ребрата, каквато обаче също си има по природа, просто въпросната броеница става чувствително по-голяма.
Най-лесно може да се установи рахитът по... изследване на кръв за съдържанието на калций и фосфор. Нещо повече: това е ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да се установи наличието на недостиг на някое от двете вещества и така то да се коригира или пък прекомерното наличие. За едрите породи кучета се препоръчва редовно да се пускат такива кръвни проби. Резултатите понякога са интересни b)
Да това е най-добрият начин за проверка дали има някъква липса. Така се спестяват мООго средства.
Публикувано: 18 October 2006 - 10:07 PM
МОЛЯ не си пестете мненията дори и на някого да не им харесват
не разбирам и за това може би много бързо се доверявам
по отношение на симптомите които споменах те наистина се появиха скоро
броеницата по ребрата просто не можах да вижуализирам
започвам за сега с този санал и дано наистина да гршите в прценката щото не ми се ще да има който и да е било проблеми с любимеца/ЛЮБИМКАТА b)
Публикувано: 18 October 2006 - 10:14 PM
Брюнетките наистина снасят яйца ,който да ти е кеф да счупиш в манджага или купата на кучето b) , а брамите снасят едни мъндзърки яйчица ouu срам за ръстта им
Уф, докато напиша и някой ме изпреварил с нещо. Брамите наистина имат дребни яйца

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +