dmst, опитай за кашлицата да даваш Хустагил. Нямам представа дали е добре за кучето ,но на децата като давам през час по лъжичка и бързо се справям с проблема на бухукането. Иначе може да видя разни бабешки рецепти за кашлица и сигурно ще имат ефект. Дано да не е нещо от дърпането да се е наранил.
За рахита преди години ,когато нямаше такива всевъзможни марки и разнообразие, аз давах клций ,фосфор с витамин С (хуманен ) и то доста .Комбинирах го с суров дроб,далак , костен мозък ,сурово месо....и де да знам още какво oleeee , но кучето ми отрасна без грам рахит и с перфестни зъби. Дори и като възрастно нямаше ниакъв зъбен камък.А сега ги тъпча със Калций плюс,Калцийделийс ...ала бала и зъбният камък започва да се трупа още преди да започнат годинката a) .Аз съм привърженик на суровото месо да се дава така на кучето , но е важно месото да е проверено и сигурно. За рахита е важно да има много разходки за заякването на мускулите.
Цитат
жена ми пита дали ще има някаква промоция ако ги земеме и трите(ще и се) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
то няма проблеми ама ще ви изядът ушите аз вече взех да ставам bl) b)
Цитат
п.п.колеги тормозете личните си ветеринари
разбира се ако искате да имате красиви домашни любимци
не ги жалете това все пак им е работа
1super аз съм на същото мнение. И когато започнеш да изискваш повече от вета и той ти отговаря с по-голямо внимание и уважение даже.
Цитат
е ние отглеждаме кокошки
не за храна на кученцата
А ЗАРАДИ ПЕТЕЛА
На тоя брам да му намериш и една качествена брамка с големи гащи , дълги шпори и БЕЗ опашка . Ясно е ,че онези брюнетки с минижупа зад него са му бройки само l)
Ще се разровя и ще ви пиша една статия ,където се обясняваше в кои месеци е задължителен калция и то в големи количества. Важен е много и преди и по време на никненето на зъбите 4-6м.
Цитат
!Ще направя снимчици,но незнам как да ги намалявам,та да не разтеглят страницата,ако може някой да ми каже как става!
Ето малко помощ
http://nejnichko.com/les/ как да намаляме снимки
Ако това не ти помогне ще ти обясня по-точно b)