Цитат
ПРИЯТЕЛ КУ4ЕТО МИ НЯМА 6 МЕСЕЦА А ЖЕНСКОТО Е НА 5 О6ТЕ ЗАБКИ НЯМА АКО СА НА 2 ГОДИНИ РАЗБИРАМ ВЧЕРА ВЕ4ЕРТА НАПРИМЕР В ПЛД НА ГЛАВНАТА ЕДНО ХАСКИ БЕ6Е ДАЖЕ БЕЗ ПОВОД... А АЗ САМ ОТ ПЪРВОМАИ МАЛАК ГРАД И МИ СЕ ПРАВЯТ НА ТЕЖКИ ЗА ЕДНИ НЯМА ЗАКОНИ ЗА ДРУГИ НЕ...ТОВА МИ Е МИСАЛТА А И ТЕ СА МАЛКО И НЕ ЗАКА4АТ О6ТЕ..
Момиче съм между другото ;)Знам,че кучето не е опасно,но това го знаем само ние,дето денонощно се грижим за животинките,никой друг не може да го разбере или поне са малцина.На мен започнаха да ми правят проблеми когато Чоки започна да излиза на двора за да постои на въздух-след третата ваксина,гадняри има всякакви,опитаха се дори да го отровят,неуспешно слава богу!Затова те съветвам най-добронамерено да вземеш мерки от рано,освен това като по-малко кучето по-лесно ще привикне с намордника,а и ще избегнеш доста главоболия,сега вече с този закон не се знае кой за какво може да го ползва,току виж се опитали и да ти го вземат.Пази го добре,гледай винаги да си изряден,да си имаш всичко,чип,паспорт,платена такса,намордник,до най-дребната подробност,освен това гледай чужди хора да нямат достъп до кучето-моя си опитаха да го тровят посред бял ден една събота,когато всички си бяхме в къщи.Не е шега работа,гадняри много и начини да навредят също много!Иначе ви желая здраве и много дълги щастливи дни заедно,нагушкай мечока и пускай снимчици!