Кавказка овчарка
Публикувано: 12 February 2008 - 07:22 PM
Публикувано: 13 February 2008 - 12:20 PM
Публикувано: 13 February 2008 - 07:00 PM
Цитат
Момиче съм между другото ;)Знам,че кучето не е опасно,но това го знаем само ние,дето денонощно се грижим за животинките,никой друг не може да го разбере или поне са малцина.На мен започнаха да ми правят проблеми когато Чоки започна да излиза на двора за да постои на въздух-след третата ваксина,гадняри има всякакви,опитаха се дори да го отровят,неуспешно слава богу!Затова те съветвам най-добронамерено да вземеш мерки от рано,освен това като по-малко кучето по-лесно ще привикне с намордника,а и ще избегнеш доста главоболия,сега вече с този закон не се знае кой за какво може да го ползва,току виж се опитали и да ти го вземат.Пази го добре,гледай винаги да си изряден,да си имаш всичко,чип,паспорт,платена такса,намордник,до най-дребната подробност,освен това гледай чужди хора да нямат достъп до кучето-моя си опитаха да го тровят посред бял ден една събота,когато всички си бяхме в къщи.Не е шега работа,гадняри много и начини да навредят също много!Иначе ви желая здраве и много дълги щастливи дни заедно,нагушкай мечока и пускай снимчици!
Публикувано: 13 February 2008 - 08:55 PM
Цитат
Е това не мога да го усмисля :o Пуснала си си кучето да си се разхожда в собствения ти двор и някой ти прави проблем. Ахаххххх как става таз работа? Какви са тез твойте съседи? Моя палавник още след 3-4 седмици (само да мине и третата ваксина) отива на двора и то денонощно, както и мисля, че верига също няма да види. Смятам да го държа непрекъснато пуснат да си щурее из двора. Пък и нали пазач трябва да става ;) Остава някой да ми направи проблем че е пуснат в двора :rolleyes: Луда работа :huh:
Публикувано: 14 February 2008 - 03:09 PM
Публикувано: 14 February 2008 - 05:40 PM
http://www.drstefano...products_id=964
като се регулира добре нито стяга нито убива,а и ние го носим само по улиците,в парка го махам,за да може да си души спокойно.
Публикувано: 16 February 2008 - 06:31 PM

Публикувано: 16 February 2008 - 10:19 PM
много добре изглежда
защо е с нашииник
Публикувано: 16 February 2008 - 10:48 PM
Цитат
много добре изглежда
защо е с нашииник
Еми от време на време през деня му го слагам за по час-два нашииника колкото да свикне с него
Преди няколко дни за сефте като му го сложих и се беше депресирал нещо, грам не беше на кеф
и за това реших за да привикне по лесно към него да му го слагам всеки ден за по малко :)
Публикувано: 17 February 2008 - 10:02 AM
аз на " малкото " от начало му бях сложил нашииник аза постоянно
ама много им се спластява козината и после няма разресване
и сега и слагам нашииник само когато ще се воби на повод
Публикувано: 17 February 2008 - 08:13 PM
Публикувано: 17 February 2008 - 08:19 PM
Публикувано: 19 February 2008 - 04:10 AM
Цитат
Аууу голям сладур е :wub: Да Ви е жив и здрав!
П.П. Имам и една молбичка :) ако нямате нищо против бихте ли казали точната му възраст,
колко е висок и какво му е точно теглото, че ми е любопитно моя дребосък как се развива,
да направя едно сравнение само.
благодаря предварително!
Публикувано: 19 February 2008 - 08:03 AM
да ви е живо и здраво
Цитат
Цитат
Аууу голям сладур е :wub: Да Ви е жив и здрав!
П.П. Имам и една молбичка :) ако нямате нищо против бихте ли казали точната му възраст,
колко е висок и какво му е точно теглото, че ми е любопитно моя дребосък как се развива,
да направя едно сравнение само.
благодаря предварително!
да добавя и аз нещичко
моля ако имате възможност да го снимате другия път от неговата височина ( от по ниско)