Кавказка овчарка
Публикувано: 04 July 2008 - 02:19 PM
Снимката в колата е просто уникална, но все си мисля, че в някое ванче ще му е по-удобно ;D
Искам да ви попитам за колко време горе-долу става родословието. Веста е на 5 месеца, има си някаква татуировка на коремчето, но родословието й още не било готово /или старите собственици още не са го взели -не помня/. Просто не искам да им досаждам на хората като им звъня през ден да ги питам за родословието.
Може въпросът ми да прозвучи глупаво, но ... гледала съм доста кучета, но за първи път си взимам стопанин с родословие :blink:
Искам да ви попитам за колко време горе-долу става родословието. Веста е на 5 месеца, има си някаква татуировка на коремчето, но родословието й още не било готово /или старите собственици още не са го взели -не помня/. Просто не искам да им досаждам на хората като им звъня през ден да ги питам за родословието.
Може въпросът ми да прозвучи глупаво, но ... гледала съм доста кучета, но за първи път си взимам стопанин с родословие :blink:
Публикувано: 04 July 2008 - 02:48 PM
Касеопея,не искам да обиждам никой,но това не е кавказка овчарка и не знам как е допуснато да има родословие.Искам да ви подаря едно чистопородно малко куче,ако желаете ми се обадете на тел.0898838518.Още веднъж се извинявам ако съм обидил някой.
Публикувано: 05 July 2008 - 03:05 PM
Цитат
Един въпрос колко трябва да тежи Сара щом е на 1 година :huh: :o
Много си зависи от големината на родителите и. Относително е.
По принцип Кавказката овчарка в зряла възраст достига до към 60-65кг (разбира се има и изключения).
От тук насетне си води изводи сама
Публикувано: 05 July 2008 - 03:39 PM
Я вземи я премери, не може да е 25кг :o
Моя дребосък днес прави 7 месеца и е 39кг. а сестра му е около 30-32кг.
Моя дребосък днес прави 7 месеца и е 39кг. а сестра му е около 30-32кг.
Публикувано: 05 July 2008 - 04:02 PM
Днес Декстър навърши 7 месеца, ето и няколко пресни снимчици
Вече сме почти 39кг. и високи 69см. B)

Вече сме почти 39кг. и високи 69см. B)
Публикувано: 05 July 2008 - 04:16 PM
Здравейте!Поздравления за Karagez-страхотни кучета!Поздравления и за всички,които се грижат и имат кавказки овчарки!Аз като пълен новобранец в това отношение имам въпрос:в тези жеги моята Лиса взе да яде по-малко и отслабна,затова искам да питам-има ли място за притеснение и с какво и колко пъти трябва да я храним в горещините?
Публикувано: 07 July 2008 - 02:05 PM
Олеле :o
Страшен е! :wub:
Страшен е! :wub:
Публикувано: 07 July 2008 - 06:24 PM
На 1 ноември 2008г.в гр.Пловдив ще се проведе СПЕЦИАЛКА на руските отечествени породи.
Поканват се всички стопани на родословни кавказки овчарки да участват.
За участие е поканен специализиран съдия от Владивосток-полковник Олег Янчев.
Записване за участие-до 15 октомври 2008г.в киноложко дружество-Пловдив.
За подробна информация се обръщайте към Андон Тодоров-Пловдив.
Поканват се всички стопани на родословни кавказки овчарки да участват.
За участие е поканен специализиран съдия от Владивосток-полковник Олег Янчев.
Записване за участие-до 15 октомври 2008г.в киноложко дружество-Пловдив.
За подробна информация се обръщайте към Андон Тодоров-Пловдив.
Публикувано: 08 July 2008 - 09:51 AM
Цитат
Касеопея,не искам да обиждам никой,но това не е кавказка овчарка и не знам как е допуснато да има родословие.Искам да ви подаря едно чистопородно малко куче,ако желаете ми се обадете на тел.0898838518.Още веднъж се извинявам ако съм обидил някой.
Не сте ме обидил. Честно казано от кавказки не разбирам - смятам, че са невероятно красиви кучета и това беше една от причините, поради които се спрях на породата. А и малката вече ми влезна яко под кожата, та това с породисто, непородисто мина далеч далеч на заден план ;)
Предложението за кученце е много мило, но - няма да имам физическата възможност да отглеждам 3 кучета /2 от които трябва и да се възпитават/. А не искам да си "претупвам" животните и да ги лишавам от необходимото им внимание :blink: