Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#2821 Потребителят е офлайн   ponev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 12 February 2009 - 12:08 PM

Ето няколко скорошни  :blink: много добри направо стават и за картички ;D
http://prikachi.com/...rs/ponev/5p.jpg
http://prikachi.com/...rs/ponev/6k.jpg
http://prikachi.com/...rs/ponev/7L.jpg
http://prikachi.com/...rs/ponev/8D.jpg
http://prikachi.com/...rs/ponev/9k.jpg
http://prikachi.com/...s/ponev/10K.jpg
Няма как , мойто си е най хубаво  :yahoo:

#2822 Потребителят е офлайн   Krisity Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 February 2009 - 05:58 PM

Цитат

Ето няколко скорошни  :blink: много добри направо стават и за картички ;D
http://prikachi.com/...rs/ponev/5p.jpg
http://prikachi.com/...rs/ponev/6k.jpg
http://prikachi.com/...rs/ponev/7L.jpg
http://prikachi.com/...rs/ponev/8D.jpg
http://prikachi.com/...rs/ponev/9k.jpg
http://prikachi.com/...s/ponev/10K.jpg
Няма как , мойто си е най хубаво  :yahoo:
наистина,много е красиво.Всяко куче има своя собствена красота!

#2823 Потребителят е офлайн   ponev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 06:36 PM

:blink: Благодаря наистина всяко си е с чара и с номерата  ;D

#2824 Потребителят е офлайн   ponev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 07:41 PM

виж на третата каква взаимна любов и какво разбирателство издава погледа и  ;D ;D
този път станаха добри снимки - как така седя мирна не знам но моментите са хванати  :blink:

#2825 Потребителят е офлайн   Krisity Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 08:40 PM

;D ;D ;D ;D ;D хаха Все едно играете на мълчанка

#2826 Потребителят е офлайн   ponev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 08:43 PM

;D ;D ;D ;D качи някоя друга ваша снимка :blink:

#2827 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 09:17 AM

Цитат

;D ;D ;D ;D качи някоя друга ваша снимка :blink:

колега ,
ама вие верно грешите много ако мислите да минете само с тези две снимки от подписа :-
User's Signature

www.proside.eu
http://dimow2.hi5.com

#2828 Потребителят е офлайн   hristiandespodov Икона

Публикувано: 13 February 2009 - 05:53 PM

moeto ku4e e kavkazka karaka4anka i e mnogo krasivo to e na 11 meseca i e mnogo nepokorno nau4il sam go na komanda sedni  :sedni!: no ne e dostata4no iskam kato mu kaja da doide pri mene da idva a to bqga vob6te mnogo sa otvoreni tezi porodi ina4e sam mnogo 6tastliv 4e q imam ako mojete kajete na4in za u4ene na komandi  :mazohist:

#2829 Потребителят е офлайн   ponev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 06:06 PM

kavkazka karaka4anka = на московская стражевая разрови се ез форумите за да научиш повече за нрава характера и т.н., като цяло мога само да ти кажа да внимаваш с него защото допуска само 1 член на семейството до себе си, като подчинение ,а и до колкото съм чел не се препоръчват за гледане в затворени пространства или при наличието на малки деца, просто са малко непредсказуеми и изключително агресивни, а и май все още не са признати като порода
Ако имаш снимки качи да го видим :blink:

#2830 Потребителят е офлайн   silviq859 Икона

Публикувано: 13 February 2009 - 10:16 PM

az imam kavkazec na 1g e i e mnogo bqsno jivotno no e dobar pazach 84kg e sega mu tarsim jenska. mnogo ne me slu6a no sam chela che sa trudni na dresirovka no se spravqme nqkaksi s nego

#2831 Потребителят е офлайн   ponev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 10:23 PM

Качи някоя снимка да мусе порадваме и ние кажи нещо за родителите от къде сте го взели и т.н :blink:

#2832 Потребителят е офлайн   megan67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 10:34 PM

Цитат

kavkazka karaka4anka = на московская стражевая разрови се ез форумите за да научиш повече за нрава характера и т.н., като цяло мога само да ти кажа да внимаваш с него защото допуска само 1 член на семейството до себе си, като подчинение ,а и до колкото съм чел не се препоръчват за гледане в затворени пространства или при наличието на малки деца, просто са малко непредсказуеми и изключително агресивни, а и май все още не са признати като порода

Малка грешка :blink:кавказка + сан бернар= сторожевая

#2833 Потребителят е офлайн   megan67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 10:39 PM

И  още нещо-породата е призната,но само на територията на бившата СССР.
За характера-зависи-някои са по-добродушни като бернара,други са по-диви като кавказеца,но общото е,че хапят ;D
В руската армия ги използват по границата вместо немските овчарки,защото са много по-издържливи...

#2834 Потребителят е офлайн   megan67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 February 2009 - 10:41 PM

Цитат

az imam kavkazec na 1g e i e mnogo bqsno jivotno no e dobar pazach 84kg e sega mu tarsim jenska. mnogo ne me slu6a no sam chela che sa trudni na dresirovka no se spravqme nqkaksi s nego

Защо бързате да му търсите женса? Той е още малък и има доста да расте.
:blink:

#2835 Потребителят е офлайн   yasoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 February 2009 - 02:25 AM

Цитат

az imam kavkazec na 1g e i e mnogo bqsno jivotno no e dobar pazach 84kg e.....

Това и с очите си да го видя няма да го повярвам  :o
84кг. на 1 годинка.... да бе да :-

#2836 Потребителят е офлайн   ponev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 08:28 AM

Цитат

Цитат

Така е приемам забелешката  :blink: ,но като цяло не съм съгласен със смесването на породите (Какво се цели не мога да си обясня ако сте наясно просветлете ме)

#2837 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 02:57 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Така е приемам забелешката  :blink: ,но като цяло не съм съгласен със смесването на породите (Какво се цели не мога да си обясня ако сте наясно просветлете ме)
Специално при московска стражевая се цели да вземат злобата от кавказката овчарка и големината и склонността към дресура и възпитание от Санбернара,но също има и няколко други породи включени в селекцията и.В България накои хора сами си правят московска стражевая  като смесят кавказец и санбернар но това куче няма нищо общо с характера на истинската московска стражевая и наистина някои от тях са доста агресивни или доста кротки,мои познат има развъдник и гледа истински московска стражевая,кавказки и санбернари  всичките му кучета които се използват за разплод имат родословия,мешал ги е как ли не(санбернар+кавказец,санбернар+московска,кавказец+московска ) но не се постига никакъв резултат с характера спрямо оригинала,това е една изкуствено създадена порода която аз лично одобрявам доста,но ако те интересува повече има отделна тема за московска стражевая.

#2838 Потребителят е офлайн   ponev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 05:57 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Специално при московска стражевая се цели да вземат злобата от кавказката овчарка и големината и склонността към дресура и възпитание от Санбернара,но също има и няколко други породи включени в селекцията и.В България накои хора сами си правят московска стражевая  като смесят кавказец и санбернар но това куче няма нищо общо с характера на истинската московска стражевая и наистина някои от тях са доста агресивни или доста кротки,мои познат има развъдник и гледа истински московска стражевая,кавказки и санбернари  всичките му кучета които се използват за разплод имат родословия,мешал ги е как ли не(санбернар+кавказец,санбернар+московска,кавказец+московска ) но не се постига никакъв резултат с характера спрямо оригинала,това е една изкуствено създадена порода която аз лично одобрявам доста,но ако те интересува повече има отделна тема за московска стражевая.

Темата за московска стражевая съм я чел и не ми се оспорва мнението на руснаците защо са я създали и за какво им е послужила(то ако беше много полезна и качествена порода всеки щеше да има такава, а не да се говори за нея сякаш е най злобното и грамадно митично животно на планетата ;D ) ,а сега като виждам ,че си наясно със някой неща ще ми обясниш ли защо е направена кръстоска между КК и КО кой е инициатора и със каква цел е направено?

#2839 Потребителят е офлайн   radostin21 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 06:43 PM

Някои голям разбирач вижда куче с подобна форма на неговото КК ,но доста по едро и опа  ще произведем едри кученца които ще се продават защото са едри,хората ги мешат заради големината,всеки си мисли че колкото по голямо толкова по добре и така след 4,5 поколения ще имаме 80 см. каракачанки(то и сега вече ги има тук таме),

#2840 Потребителят е офлайн   ponev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2009 - 06:55 PM

Цитат

Някои голям разбирач вижда куче с подобна форма на неговото КК ,но доста по едро и опа  ще произведем едри кученца които ще се продават защото са едри,хората ги мешат заради големината,всеки си мисли че колкото по голямо толкова по добре и така след 4,5 поколения ще имаме 80 см. каракачанки(то и сега вече ги има тук таме),

Напълно съм съгласен, но тези" Голями разбирачи" не мисля че помагат на която и да е от породите освен със затриването им :huh:

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни