megan67, в Apr 28 2009, 11:12 AM, написа:
Извинявай, че не мога да ти кажа имената, на докторите, но не се запозазнахме, защото се свързахме по интернет. Просто мъжа идваше в Русе за кръвни проби и ми го донесе, взех паспорта платих и се разделихме. Просто не съм изисквал нищо пък и нямам претенции , аз и не съм имал претенции за родословие и имена на кучета. Кинологията ми е била хоби от малък и съм се интересувал за породи като тази понеже съм им фен. Повярвай ми мога да разбера по белезите дали е чиста поне, поне според мен. Мога да кажа, че след като я взех гледах много кучета, на живо и по интернет и попрочетох тук там и да ти кажа изглежда ми в нормите и е с доста добра визия и структура. Нямам оплаквания, просто не съм от тези дето искат родословие до девето коляно. Кучката я видяха хора с кавказци и сами казват, че я бива и е добра. Убедил съм се, че няма една с една еднакви кавказци , все пак три вида окосмение и май пет подвида бяха от различни области, с различна структура, характеристики и физика. Това е общо взето, знам че на много хора това може да се стори странно, но да ти кажа аз съм убеден , че ми е качествено кучето, повярвай ми. На последните три снимки е майката, просто загубих телефона на докторите и само успяха да ги помоля за снимка на майката, много ме е яд за снимаката на бащата. Съжалявам ако е проблем.