Кавказка овчарка
Публикувано: 16 January 2010 - 06:00 PM
Ако си бях взел едно кученце за мен то определено това щеше да е или Макс или Кураж. Само Макс го видях на живо... невероятен и сладък мечок е :) Него си го оставихте вие нали?
Публикувано: 16 January 2010 - 06:31 PM
Ако си бях взел едно кученце за мен то определено това щеше да е или Макс или Кураж. Само Макс го видях на живо... невероятен и сладък мечок е :) Него си го оставихте вие нали?
Да Макс си осташа за мен

МитакА от Костинброд
Публикувано: 20 January 2010 - 08:57 PM

Това майката ли е?
Дай некоя снимка да е видим.
Кутретата къв пол са?

Публикувано: 20 January 2010 - 09:30 PM

Това майката ли е?
Дай некоя снимка да е видим.
Кутретата къв пол са?

Не е майката нея съм я показал мако по нагоре в темата , това е един мой 10 годишен мъшкар .

МитакА от Костинброд
Публикувано: 21 January 2010 - 12:11 AM

И няколко от преди десетина дни :)
Публикувано: 21 January 2010 - 04:38 PM
Публикувано: 21 January 2010 - 04:51 PM
Не му ли е малко раничко за нашийник а и да стои затворен в клетка? Само не ми казвайте и, че го връзвате :/
Публикувано: 21 January 2010 - 05:19 PM
Не му ли е малко раничко за нашийник а и да стои затворен в клетка? Само не ми казвайте и, че го връзвате :/
За нашийника не знам кога му е времето,не е ли по-добре да свиква с него ??? И когато ходим на разходка да няма проблем ?? Стой в клетка защото двора на къщата която купихме от никъде не е заграден,комшиите имат 2 питбула и често ги пускат,та ме е страх от много неща-да не избяга,да не го откраднат и да не го нападнат питбулите. Като вдигнем оградата ще е пуснат. Не съм си и помисляла да го вързваме. За момента в който ни го дадоха това успяхме да направим и определено тази клетка му е временния дом :)
Публикувано: 23 January 2010 - 12:26 AM
П.П. хора дайте си мнението по този въпрос: http://forum.dog.bg/-t31422.html никой нищо не казва. Лично аз съм на мнение, че ще е по добре ако се обединят двете теми за КО или най-добре да се направи отделен раздел за породата както предложи dog.bg :)
Публикувано: 23 January 2010 - 01:50 PM
П.П. хора дайте си мнението по този въпрос: http://forum.dog.bg/-t31422.html никой нищо не казва. Лично аз съм на мнение, че ще е по добре ако се обединят двете теми за КО или най-добре да се направи отделен раздел за породата както предложи dog.bg :)
На принципа съм,че както си гледам детето,така трябва да се гледа и кучето ,все пак то е още по -голямо бебе (кучето е на 3 месеца ,а детето ми на 4).
Относно темите,отделен раздел е най-добре.
Публикувано: 04 February 2010 - 10:55 AM
За съжаление май ще се наложи да се разделя с мъника,че вчера като излизахме с бебето Арон взе да го ръмжи и лае много упорито и мъжа ми каза че ще го махаме. Дано успея да се преборя да го задържим,че ми е толкова мъчно :( От няколко дни иначе по цял ден е пуснат из двора,но не успях да му направя снимки как си играе,та той не се спря на едно място. Стискайте палци да остане при мен,че не ми се продава
Публикувано: 04 February 2010 - 07:36 PM
Nikovat, според мен няма от какво да се притесняваш... кучо и той е бебок още, не му е било изобщо ясно какво е това "бебе" а комо ли след като сте били на разходка и бебока ви сигурно е бил опакован целия в дрешки с шапка шал.... :D Нека се опознаят малко, разрешете на Арон да се приближава поне от време на време до бебето, да го подуши (ама да не го олигави много, че бебо е мноого мъничък още) и ще видиш колко бързо ще свикне с него и ще се привърже. Кучетата по принцип обичат малки деца, просто Арон не се е запознал още с него :)
И моя Декстър за първи път като ме видя навлечен със сумати дрехи и с каска на главата направо подивя... едвам се успокои чак като свалих каската, сигурно щеше да ме изяде хихихи
П.П. А за снимките... може и тук разбира се, но аз съм на мнение, че ще е хубаво да се разграничат темите... нека си има една в която да си качваме снимките а тук да обсъждаме всичко свързано с животинките :)
Публикувано: 06 February 2010 - 12:27 PM
На принципа съм,че както си гледам детето,така трябва да се гледа и кучето ,все пак то е още по -голямо бебе (кучето е на 3 месеца ,а детето ми на 4).
Относно темите,отделен раздел е най-добре.
здравеи и от мен.голям сладур е малкия,сагласен сам с теб че грижите трябва да са еднакви и за детето и за кучето и дано е така.по мое мнение добре е да свиква с каишка и дасе учи да се води. и зада нямаш един ден проблеми с кучето и детето добрее още сега да прекарват повече време заедно,зада свикне кучето с детето.повярваими нямя да сажаляваш.понеже кавказката овчарка има едно чувство за собственост и признава само хората които има около нея,тя трябва да има какво да пази,(има много случаи когато пазят котки и ги защитават) това име вродено.та ако свикне сас детето ти всв едно си му назначил бодигард доживот.несе притесняваи че е вредно за детето,ако кучето има всички ваксини и се грижиш за него те са чисти саздания.а що се отнася за питбулите на комшията ако сати дали чиста порода след една година е добре комшията да му мисли за ограда.а и дане забравя не му позволяваи своеволия докато е малко след това е трудно даго отучиш от малко трябва да знае кои командва иначе положението е зле.засега чао акои имаш вапроси питаи този форум е затова,намен много ми помогна
Публикувано: 07 February 2010 - 06:23 PM
За съжаление май ще се наложи да се разделя с мъника,че вчера като излизахме с бебето Арон взе да го ръмжи и лае много упорито и мъжа ми каза че ще го махаме. Дано успея да се преборя да го задържим,че ми е толкова мъчно :( От няколко дни иначе по цял ден е пуснат из двора,но не успях да му направя снимки как си играе,та той не се спря на едно място. Стискайте палци да остане при мен,че не ми се продава
nikovat няма от какво да се притесняваш след като се поопознаят ще видиш кучето ще обикне детето повече от колкото теб