Кавказка овчарка
Публикувано: 01 January 2010 - 12:06 PM
ДОЙДЕ...НОВАТА 2010 ГОДИНА!!! НЕКА ДА НИ Е ЧЕСТИТА!!!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили;
за ползотворни дела;
за топлота и доброта дарявани и получавани;
за дни на радост, усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти!
Нека не броим дните и много да са ни парите!
Нека зло под камък спи и по вода да ни върви!
Разтоварете сърцата си от всичко останало, освен от прошката и добротата.
Обичайте и бъдете обичани!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили;
за ползотворни дела;
за топлота и доброта дарявани и получавани;
за дни на радост, усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти!
Нека не броим дните и много да са ни парите!
Нека зло под камък спи и по вода да ни върви!
Разтоварете сърцата си от всичко останало, освен от прошката и добротата.
Обичайте и бъдете обичани!
Прикачени снимки
Публикувано: 15 January 2010 - 09:27 PM
За съжаление имам само няколко снимки, и то повечето са с много лошо качество :( Бебока ни беше на гости само за десетина минутки та нямаше кога да направим една хубава фотосесия :)
Еми вече един месец почти сме на Преднивет, отделно си пием и Реставит. Като си ги пием редовно не куца... ще видим след като ги спрем след около десетина дни какво ще е положението. За съжаление Преднивета само подтиска и като го спрем няма да се учудя ако пак се разкуца. Но ще видим от тук нататък как ще продължи лечението, доктора ще каже.
Да си призная честно по принцип нямам много-много вяра на ветеринарите та направих миналата седмица едно бързо хомеопатично лечение. Все си мисля, че ако се е оправил то ще се дължи на него :) Нооо времето ще си покаже :)
Еми вече един месец почти сме на Преднивет, отделно си пием и Реставит. Като си ги пием редовно не куца... ще видим след като ги спрем след около десетина дни какво ще е положението. За съжаление Преднивета само подтиска и като го спрем няма да се учудя ако пак се разкуца. Но ще видим от тук нататък как ще продължи лечението, доктора ще каже.
Да си призная честно по принцип нямам много-много вяра на ветеринарите та направих миналата седмица едно бързо хомеопатично лечение. Все си мисля, че ако се е оправил то ще се дължи на него :) Нооо времето ще си покаже :)
Публикувано: 16 January 2010 - 06:00 PM
ехеее супер, супер :)
Ако си бях взел едно кученце за мен то определено това щеше да е или Макс или Кураж. Само Макс го видях на живо... невероятен и сладък мечок е :) Него си го оставихте вие нали?
Ако си бях взел едно кученце за мен то определено това щеше да е или Макс или Кураж. Само Макс го видях на живо... невероятен и сладък мечок е :) Него си го оставихте вие нали?
Публикувано: 16 January 2010 - 06:31 PM
Цитат(yasoo @ Jan 16 2010, 05:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ехеее супер, супер :)
Да Макс си осташа за мен

МитакА от Костинброд
Публикувано: 20 January 2010 - 08:57 PM
Цитат(fissher_man @ Jan 20 2010, 05:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Oще малко снимки от днес
.
Това майката ли е?
Дай некоя снимка да е видим.
Кутретата къв пол са?
Публикувано: 20 January 2010 - 09:30 PM
Цитат(bovser-beri @ Jan 20 2010, 07:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(fissher_man @ Jan 20 2010, 05:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Oще малко снимки от днес
.
Това майката ли е?
Дай некоя снимка да е видим.
Кутретата къв пол са?
Не е майката нея съм я показал мако по нагоре в темата , това е един мой 10 годишен мъшкар .

МитакА от Костинброд
Публикувано: 21 January 2010 - 12:11 AM
Цитат(fissher_man @ Jan 20 2010, 06:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Oще малко снимки от днес
.
И няколко от преди десетина дни :)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +