Кавказка овчарка
Публикувано: 12 May 2008 - 09:11 PM
Цитат
От днес тези дами са в Граф Игнатиево.
Заура и Звезда от Даур Дон :->) :yahoo:
Заура и Звезда от Даур Дон :->) :yahoo:
да са ти зиви и здрави
все повече намирам основание да намина през вас
Публикувано: 12 May 2008 - 09:12 PM
Цитат
Сара е на 10 месеца и тия дни се разгони.татко като я води на разходка на една поляна и като там има друго мажко ку4е дали ще стане нещо кАТо е 1 разгонване? :huh:
да определено ''нещо ''ще стане
Публикувано: 16 May 2008 - 11:58 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 May 2008 - 12:04 PM
От доста време не съм качвал снимки на малкия дивак та ето няколко съвсем пресни ;)
Декстър

Декстър
Публикувано: 17 May 2008 - 12:04 PM
Преди десетина дни навършихме 5 месеца и вече тежим 36кг. и сме високи 64см. до холката :blink:

Публикувано: 17 May 2008 - 11:12 PM
Цитат
Ох,направо ще го схрускам тоя сладур!На-много ви завиждам за ушетат-ние си нямаме.Разкошен е станал,а как е с послушанието?
Мерси, мерси :) И аз съм доволен, че си го оставихме с ушички, това му е чара ;)
А за послушанието ооо "нов човек" е малкия бандит. Единствено от време на време, но доста рядко по време на ядене като отида при него само "изгрухтява" по малко и излапва манджата на 2 хапки. За ръмжане без причина и дума не може да става вече. Положението е под контрол :blink:
Нооо сега започнаха друг вид проблеми, на дребосъка явно му порасна работата и започва да се прави на мъж в парка. С кучетата с които се познава голяма игра пада ама към тези които не познава не винаги е много добронамерен B) Забелязвам, че и охранителния му инстинкт започна да се събужда. Само нещо да изшумули из двора и се стрелва на там и започва лудо лаене. Не дай си боже пък някой съсед или пък куче да се появи в някой от съседните дворове, тогава направо подивява. За сметка на това явно осъзна, че по улицата минават мноого хора та спря да лае минувачите :) От две седмици пък здравословни проблеми си имаме, яко разтройство ни гони. Направо няма оправия, през ден сме на доктор какво ли не пробвахме и не и не. :( В крайна сметка кандисах и аз да започне да пие антибиотик та сега дано има резултат. С две думи не ни е никак скучно ;D

Публикувано: 18 May 2008 - 07:18 AM
Чоки като малък все беше с разстройство,каквото и вирусче да се появяваше в парка все си го карахме.Сега пък като е мокро почва да киха,явно настива,сигурно защото не е непрекъснато навън,вечер спи в къщи.Сега основния проблем са осилите-след тия дъждове тревата е много голяма и не навсякъде косят,аз го дърпам,ама на него му е много интересно да души точно където има осили,направо изтръпвам като си спомня миналата година как се наложи да го упояваме за да му търсят осил в ушето.Чудя се ако му сложа тампончета от памук в ушите да не влизат осили дали ще му пречат и дали ще може да свикне бързо с тях.Просто не мога да измисля друг начин да го предпазя.Иначе сега е периода на ресането-вече цяла торба пух сме събрали,за съжаление нямам позната баба дето да може да преде,иначе ще стане супер пуловер!