Nikovat, според мен няма от какво да се притесняваш... кучо и той е бебок още, не му е било изобщо ясно какво е това "бебе" а комо ли след като сте били на разходка и бебока ви сигурно е бил опакован целия в дрешки с шапка шал.... :D Нека се опознаят малко, разрешете на Арон да се приближава поне от време на време до бебето, да го подуши (ама да не го олигави много, че бебо е мноого мъничък още) и ще видиш колко бързо ще свикне с него и ще се привърже. Кучетата по принцип обичат малки деца, просто Арон не се е запознал още с него :)
И моя Декстър за първи път като ме видя навлечен със сумати дрехи и с каска на главата направо подивя... едвам се успокои чак като свалих каската, сигурно щеше да ме изяде хихихи
П.П. А за снимките... може и тук разбира се, но аз съм на мнение, че ще е хубаво да се разграничат темите... нека си има една в която да си качваме снимките а тук да обсъждаме всичко свързано с животинките :)
Много ми е хубав.Днеска цял ден на снега си играхме,а ония ден тука при нас беше хубаво времето та го вързах на каишката и заедно с количката и бебе на разходка.Добре се държа само дето лаеше колите :)Всеки ден му показвам малката на прозореца понеже къщата му е точно срещу стаята на детето.Но сега забелязвам друг проблем -от време на време ръмжи на мъжа ми когато яде . При мен не го прави ,ама на него нещо му се репчи. И така още по-трудно ми става да се преборя да остане. Само това че откакто сме заедно с мъжа ми имам обещанието му, че ще гледам куче ме спасява :)