Много нежелани, Сеславци или... тези, които имаха късмета да се измъкнат
Публикувано: 12 January 2010 - 04:19 PM
Цитат(PURSY @ Jan 12 2010, 03:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Неееееееееееееееее! Барти
Толкова много мисля за него и чакам инфо! Къде е момчето?В постоянен дом ли е вече?
Той е мой фаворит (е, след Бъкси, разбира се
).

Толкова много мисля за него и чакам инфо! Къде е момчето?В постоянен дом ли е вече?
Той е мой фаворит (е, след Бъкси, разбира се

не е той
става въпрос за Тери Бултериерчето
Публикувано: 24 January 2010 - 08:54 PM
Малко ми е неловко, че сама си пиша, но днес сме с хубава новина -3ма бивши сеславци сега са холандци -малката Момо, Жужка (една от 14те обречени) и трикракия Оскар.
Благодаря на приемните им стопани insult, stassi и д-р Станкова, за това, че им дадоха шанс за живот!
Отново да благодаря и на клуба на голдъните, които платиха операцията на Оскар!
Иии...чакаме снимки с лалета и дървено сабо
Благодаря на приемните им стопани insult, stassi и д-р Станкова, за това, че им дадоха шанс за живот!
Отново да благодаря и на клуба на голдъните, които платиха операцията на Оскар!
Иии...чакаме снимки с лалета и дървено сабо

Публикувано: 24 January 2010 - 09:39 PM
Цитат(Илит @ Jan 24 2010, 08:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Малко ми е неловко, че сама си пиша, но днес сме с хубава новина -3ма бивши сеславци сега са холандци -малката Момо, Жужка (една от 14те обречени) и трикракия Оскар.
ЕЕЕ, ами ти навсякъде си ни изпреварила - тема след тема претърсвам, няма къде да напиша първа!

Сега ще излезе, че си разменяме любезности и затова моля всички четящи да се напрегнат и да приемат следните думи с цялата им искреност:
Илит, тази вълшебна пръчка, с която променяш съдбите на тези малчугани ... пази я и само радост да носиш с нея, че толкова смисъл, колкото ти си създала вече, малко хора го могат... пък било и за цял живот време!
Да си жива и здрава!
Край на тежките думи!
Благодаря ви много на всички! Ей-така, че ви има в този форум!
Публикувано: 24 January 2010 - 09:49 PM
Цитат(Илит @ Jan 24 2010, 06:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Малко ми е неловко, че сама си пиша,
То това е важното, ти да пишеше, защото съобщаваш добрите новини. А ние сме клакьори, за да не се чувстваш съвсем самотна в темичката

Ох, майтапа настрана, днес е хубав ден. Цяло чудо е, че излизат кучета от Сеславци, живи, и имат шанса да заживеят в нормални и уредени страни, при нормални хора. Успех, милички, бъдете много щастливи!
Публикувано: 25 January 2010 - 03:34 PM
Браво Илит! Благодаря на всички "виновници" за щастливите новини!!!!

Публикувано: 31 January 2010 - 07:54 PM
Цитат(Илит @ Jan 24 2010, 12:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Една нова снимчица на Рада от Холандия. Много се е разхубавила 

Олеле... нашата Рада

Голяма хубавица е станала, не че сме очаквали нещо друго де

Илит, има ли други новини за нея? В приемното семейство ли е още?
П.П. Хиляди благодарности за снимката и за чудесата които не спирате да правите

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди
Махатма Ганди
Публикувано: 03 February 2010 - 03:03 PM
А това момиче помните ли го?

http://www.youtube.c.../25/5z-yWiY3lIs
Жана беше извадена от Сеславци от д-р Станкова. Набедена за агресивна, тя нямаше никакъв шанс... От края на септември е в Германия, а вече е и официално осиновена!!!!
Късмет и щастие, малко сладко професорче...

http://www.youtube.c.../25/5z-yWiY3lIs
Жана беше извадена от Сеславци от д-р Станкова. Набедена за агресивна, тя нямаше никакъв шанс... От края на септември е в Германия, а вече е и официално осиновена!!!!

Късмет и щастие, малко сладко професорче...

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 03 February 2010 - 11:55 PM
Да, Жаничка се водеше за агресивна. Д-р Станкова я метна в колата, и това беше. После й намери място в Германия, закара си я, заедно с още няколко сеславчета.
Благодаря ти, Мариета, с теб сме от една "порода", не знам дали това е добре
. А Жаничка дано е много обичана вече, толкова е сладурско и това кученце!
Благодаря ти, Мариета, с теб сме от една "порода", не знам дали това е добре

Публикувано: 06 February 2010 - 12:38 PM
За свободата на тази голяма кукла трябва да благодарим на Primul908 - благодаря ти, и момиченцето ти благодари. Хората са добри и сериозни, така изглежда, харесали са се взаимно. Още едно спасено сеславче.
Кучица е пътувала перфектно в колата. Новите стопани са я посрещнали с вкусни месца и усмивка. Да са живи и здрави и хората, и животинките там!
Кучица е пътувала перфектно в колата. Новите стопани са я посрещнали с вкусни месца и усмивка. Да са живи и здрави и хората, и животинките там!