Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 09 April 2007 - 08:40 PM
От края на месеца ще имаме ново попълнение angelpik уф... айде че нямам търпение dribble dribble dribble
Дори вече и име съм им измислил, ама няма да издаваме търговски тайни сега, я angelpik А ти suhia_ribar само ми кажи, на King of Helluland Bon Voayage не му ли отива името Бончо??? angelpik angelpik angelpik
Публикувано: 09 April 2007 - 10:26 PM
Публикувано: 10 April 2007 - 07:13 AM
Цитат
Дам......само дето Нюфа е перманентно мокър,имайки впредвит работните му качествата,и като е извън водата ходи все със шапка (сещате се защо....) b) super best bravoS ,иначе са с доста прилики super best BEER bgflag

НАЦИОНАЛЕН БЪЛГАРСКИ НЮФАУНДЛЕНД КЛУБ
Публикувано: 10 April 2007 - 03:00 PM
Цитат
Тук бих поспорил b) Но има нещо вярно в това което казваш и то според мен се крие в излъчването на чистопородните екземпляри. Иначе аз не виждам никакви прилики! angelpik
Публикувано: 10 April 2007 - 08:48 PM
Цитат
Цитат
Тук бих поспорил b) Но има нещо вярно в това което казваш и то според мен се крие в излъчването на чистопородните екземпляри. Иначе аз не виждам никакви прилики! angelpik
извинявам се за off topic, но ще си позволя да покажа една снимка на Arek del Dyrium, която ако си представите кането с по дълга козина, ще видите това, което може би си въобразявам:))
Прикачени файлове
-
arek_del_dyrium.jpg (31.81K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 11 April 2007 - 10:11 AM
Цитат
Цитат
Цитат
извинявам се за off topic, но ще си позволя да покажа една снимка на Arek del Dyrium, която ако си представите кането с по дълга козина, ще видите това, което може би си въобразявам:))
Хм... с малко въображение - да b) Коркретно с тази снимка мога да се съглася! Иначе муцуната на нюфа е много по-масивна, например тази на Ciklon по-горе е направо паст. От снимката му не става ясно, колко огромен на истина е! Поствам една снимка отпреди два месеца (която май сме поствали преди), за да придобиеш малко представа какъв е! (Кучето до Ciclon е с размера на Армани)
Прикачени файлове
-
DSC00703.JPG (54.85K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 11 April 2007 - 11:49 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Хм... с малко въображение - да b) Коркретно с тази снимка мога да се съглася! Иначе муцуната на нюфа е много по-масивна, например тази на Ciklon по-горе е направо паст. От снимката му не става ясно, колко огромен на истина е! Поствам една снимка отпреди два месеца (която май сме поствали преди), за да придобиеш малко представа какъв е! (Кучето до Ciclon е с размера на Армани)
това, което искам да кажа, е че формата, стопа и положението на очите много си приличат. както и формата на главата. не говоря изобщо за размерите.
Публикувано: 11 April 2007 - 12:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
това, което искам да кажа, е че формата, стопа и положението на очите много си приличат. както и формата на главата. не говоря изобщо за размерите.
Да де, разбрах те много добре, затова и подбрах точно тази снимка, защото ако мислено сложиш уши на корсо и махнеш рунтавата козина... oo angelpik wink
Моля, цитирайте 1 до 2 съобщения и то ако не са много дълги.
Благодаря r)
Мод
Публикувано: 12 April 2007 - 11:55 PM
Прикачени файлове
-
17022007.jpg (9.51K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 14 April 2007 - 01:22 AM
Публикувано: 16 April 2007 - 02:04 PM
Цитат
Да, и ние така предполагаме, че ще се развие! А Циклон е станал убийствен! bravoS
Публикувано: 16 April 2007 - 06:58 PM
Цитат
От края на месеца ще имаме ново попълнение angelpik уф... айде че нямам търпение dribble dribble dribble
Дори вече и име съм им измислил, ама няма да издаваме търговски тайни сега, я angelpik А ти suhia_ribar само ми кажи, на King of Helluland Bon Voayage не му ли отива името Бончо??? angelpik angelpik angelpik
За съжаление новото попълнение няма да дойде сега,ще чакаме друго бебе вече се е родило и връзката е много ,много добра.най новата кръв от Америка на Скипър с женска от Кинг оф Хелуланд.

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 17 April 2007 - 04:08 PM
Прикачени файлове
-
HeiristotleCover.jpg (44.46K)
Брой сваляния: 32

www.newfoundlandkenneldariusland.com
Публикувано: 17 April 2007 - 04:14 PM
Цитат
И ние така мислим, но пусто суеверие - вече ме е страх предварително да казвам, каквото и да е b) Иначе Арисотелчо е меко казано велик - "мама" и тя.