Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 04 December 2006 - 04:37 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 04 December 2006 - 04:43 PM
Цитат
Lady Fresh, абе ти май се шегуФкаш! Нюф евтин няма!!! Сигурно има и ги подаряват, ама са като твойто на снимката!
Както и да е, като не можеш да си позволиш финансовата свобода да имаш такова куче, по добре не си взимай въобще, защото с покупкта на едно куче не се свършват отговорностите спрямо него. После има грижи за козината, храна, витамини и т.н. А това струва пари. Недей да мъчиш животното!
И не на последно място, за което ще помоля всички да ме извинят:
Това място от виртуалното пространство, мамка му, не е място за обсъждане на "вижте каква помия си имам"! bash
Тук създателите на форума са ни запазили територия за породата Нюфаундленд! Нюфаундленд!!!
Публикувано: 04 December 2006 - 06:24 PM
Цитат
Тук създателите на форума са ни запазили територия за породата Нюфаундленд! Нюфаундленд!!!
НЕ си малко нещо направо прекалено неприлично ГРУБ?! n)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 December 2006 - 06:33 PM
Не мисля че Лагерфелт е искал да обиди безпородните кучета, просто каза малко по остро, че това е форума за нюфовете. r)
Публикувано: 04 December 2006 - 06:38 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 04 December 2006 - 07:01 PM
Laikata, не съм му обрязвал ушите big_duel bash просто е прекалено мокър, за да му си види и другото, а и този полуанфас не позволява. Снимката и направена след едночасова игра в парка с един лабрадор, в най-големите локви angelpik Не бях виждал скоро толкова щастливи кучета!
Публикувано: 04 December 2006 - 07:02 PM
Публикувано: 04 December 2006 - 07:20 PM

Публикувано: 04 December 2006 - 07:22 PM
Цитат
Може. Ако са ветерани от.... война r)

Публикувано: 06 December 2006 - 07:38 PM

Публикувано: 06 December 2006 - 08:00 PM
Публикувано: 08 December 2006 - 05:19 PM
качвам една снимка на бебоците от DARIUS LAND w)
Прикачени файлове
-
post_26_1164830585_1_.jpg (83.15K)
Брой сваляния: 90