Нюфаундленд -говорилня
Публикувано: 27 November 2008 - 09:13 PM
sms = short message service = кратко текстово съобщение ;)
Публикувано: 27 November 2008 - 09:23 PM
Цитат
Бонке , тъй като си ми блокирала ЛС и не ми вдигаш телефона , го пиша тук за да го прочетеш - ВНЕСИ ВЪВ ВИВАТЕЛ СУМАТА ОТ 109,34 ЛЕВА ЗА ТЕЛЕФОНИТЕ КОЙТО ПОЛЗВАШ , НЕ СЪМ ТИ ПЪДАРИН ИЛИ ЛЮБОВНИК :'( ЗА ДА ТИ ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ.
Любомир
Любомир
:drugarche: Тъй като аз пък ви нямам и телефоните, много моля да намерите начин да ми върнете клетката с която Таричка пристигна от САЩ. Тя ми е сантиментален спомен и аз много държа на нея. :'(
Боряна Паласкова

Публикувано: 27 November 2008 - 09:27 PM
Цитат
Цитат
Бонке , тъй като си ми блокирала ЛС и не ми вдигаш телефона , го пиша тук за да го прочетеш - ВНЕСИ ВЪВ ВИВАТЕЛ СУМАТА ОТ 109,34 ЛЕВА ЗА ТЕЛЕФОНИТЕ КОЙТО ПОЛЗВАШ , НЕ СЪМ ТИ ПЪДАРИН ИЛИ ЛЮБОВНИК :'( ЗА ДА ТИ ПЛАЩАМ СМЕТКИТЕ.
Любомир
Любомир
:drugarche: Тъй като аз пък ви нямам и телефоните, много моля да намерите начин да ми върнете клетката с която Таричка пристигна от САЩ. Тя ми е сантиментален спомен и аз много държа на нея. :'(
Боряна Паласкова
В 19,30 на 27,11,2008 съм разговарял с човека от който съм я взел и сме се уточнили
Преди това Ви търсих и Вас , дъщеря Ви обеща да Ви предаде че съм се обаждал
От името на собственика на Хелиос , Ви благодаря че му услужихте с клетката за пътуването до Световното в Швеция !!! Няколко пъти се разминахме тъй като съпруга Ви замина за морето за дълго време
Поздрави и лека нощ !
ПП - Тъй като аз пък ви нямам и телефоните, :yahoo:телефония номер на ВИВАТЕл който имате е от групата на наша фирма :huh:
Публикувано: 27 November 2008 - 09:37 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Любомир
Любомир
Боряна Паласкова
В 19,30 на 27,11,2008 съм разговарял с човека от който съм я взел и сме се уточнили
Преди това Ви търсих и Вас , дъщеря Ви обеща да Ви предаде че съм се обаждал
Поздрави
Човека, от който сте я взели, е мъжа ми, а дъщерята сега ми каза че сте ме търсилили. Благодаря все пак, че сте се сетили сами - след шест месеца. :drugarche:
ПП: Вивателската карта която ми я дадахте така и не съм я включила да я използвам :huh:
Поздрави

Публикувано: 28 November 2008 - 09:25 AM
:blink:

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....
"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
Публикувано: 30 November 2008 - 01:24 PM

www.newfoundlandkenneldariusland.com