помогнете да спасим две кученца
Публикувано: 09 July 2009 - 09:59 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 09 July 2009 - 10:05 PM
Значи Лулу е Софка(с по-черната главичка и по-малко бяло на лапите).Тя е по-едричката,по-емоционалната и супер приказлива и гушкава като се отпусне......А Славка( с белите ботушки) е станала Люси(още и личи сцепената вежда ).Браво на момичетата че не са ни посрамили,а заслугата е на д-р Станкова и на всички които за няколко дена показахте на гаврошчетата,че хората все пак са приятели,благодаря ви още веднъж за съпричастността.
Вчера едно момченце десетина годишно,за мен непознато попита за тях и каза че му липсвали...много мило ми стана.На мен все още много ми липсват,няма кой да ме посрещне сутрин ,вече не забърквам калорични смеси за закуска а двора до службата е някакси бездушно пуст....
И същевременно съм на седмото небе от щастие за кучинките.И естествено си реваа......и си мисля що за човек би пребил такива душички...може би се разминавам с изрода всеки ден на улицата на път за работа...
Вчера едно момченце десетина годишно,за мен непознато попита за тях и каза че му липсвали...много мило ми стана.На мен все още много ми липсват,няма кой да ме посрещне сутрин ,вече не забърквам калорични смеси за закуска а двора до службата е някакси бездушно пуст....
И същевременно съм на седмото небе от щастие за кучинките.И естествено си реваа......и си мисля що за човек би пребил такива душички...може би се разминавам с изрода всеки ден на улицата на път за работа...
Публикувано: 10 July 2009 - 10:31 PM
Люси си има семейство
Изпратиха ми и снимка, но тоолкова ужасна, че не мога да разбера дали имат още едно куче, или е играчка. Дано пратят и по-свестни, че тая направо ме е срам да я кача
Абе май Люси е Софка?
Изпратиха ми и снимка, но тоолкова ужасна, че не мога да разбера дали имат още едно куче, или е играчка. Дано пратят и по-свестни, че тая направо ме е срам да я кача
Абе май Люси е Софка?
Публикувано: 11 July 2009 - 12:36 PM
чери1, в Jul 10 2009, 09:41 PM, написа:
еле май няма да са дворни муцунките...има да се чудят какво става...сега се притеснявам за хигиенните им навици....
Скъпа Чери, в белите държави няма "дворни" кучета. Ако ще стоят на двора, защо са им? Куче се взима за домашен любимец, за компания в разходките, за децата - да се възпитава доброта, отговорност и състрадание. А и ние защо да ги пращаме чак там, в България има предостатъчно дворове.
Въобще няма да се чудят какво става, на хубавото се свиква веднага.
Не се притеснявай за хигиенните навици. Животните, в частност кучетата, да не са луди да правят разни работи там, където живеят? Това би станало от немай къде - ако не се извеждат редовно или при емоционален стрес.
Добре, че успяха бързо да се евакуират двете кукли, там ще са много щастливи, не ги мисли. Благодари по три пъти на ден на Илит, по два пъти на д-р Станкова и по веднъж на всички, които помогнаха със средства, и това е
Публикувано: 12 July 2009 - 09:16 AM
Ех, че кукла. Тези кучета винаги ме очудват със способността си в мига в който са вече в домашни условия и хубава среда и те самите да се променят до неузнаваемост. Какво общо има с онова кутренце на улицата....то сега блести от радост. Браво на Илит за това,че успя да намери дом и да реализира тяхното пътуване. Благодаря на всички, които дариха от средствата си за да може да се реализира това пътуване. А също така благодаря и на д-р Станкова, положила грижи и внимание за са се очовечат двете бездомничета.Чери също има заслуги за да оцелеят тези две сестрички и на нея също благодаря. Радвам се от сърце за двете спасени душички и им пожелавам дълъг и здрав живот с осиновителите си.
Публикувано: 14 July 2009 - 09:58 AM
Писах,писах...душата си излях ....и стана нещо и всичко ми се изтри
В резюме :Чак днес видях ясната снимка-определено Люси е бившата Софка
мойта любимка и най-гласовитото кученце което човек може да си представи
Копнея и Славка да намери своето семейство
и снимката и да се присъедини към тази на Софка в джобчето за важни неща в чантата ми...
На всички помогнали със средства и най-вече на Илит и доктор Станкова огромни благодарности
В резюме :Чак днес видях ясната снимка-определено Люси е бившата Софка
На всички помогнали със средства и най-вече на Илит и доктор Станкова огромни благодарности

Вход

Горе
Цитиране +