Хъскиподобно куче (двама синеочковци)
Публикувано: 03 July 2009 - 08:36 AM
За чипа ще се погрижа днес, най- късно утре (за паричките, де). От lgdani стана ясно, че наблизо има вет. кабинет и слагането не е проблем. Скоро ще бъде в пълна летежна готовност!

Публикувано: 03 July 2009 - 04:09 PM
Ако тук има някой, който трябва да благодари - то това съм аз
. Момичето, с което говорих праща кучета за Швеция и каза, че там нещата са много строги, но удостоверенията ги носеше и аз ги видях с очите си. Илит, ако искаш питай за това хората, които се занимават с транспорта, за да не стане грешка в последния момент, а бебето не го ли водиш навън, аз моята дъщеря от съвсем бебе я водя навсякъде, защото нямаме баби и дядовци и тя си е в комплект с нас и на кръчми, и на гости и въобще навсякъде
. Благодаря на Hela, за желанието да помогне и на всички останали, които са съпричастни към съдбата на кучето. Anuk, наздраве
и нека да върви така на всички животинки от форума!

Публикувано: 03 July 2009 - 04:21 PM
За Швеция искат и изследвания за антитела за бяс и разни сертификати... Съвсем друга бира е там.
Ние ще минем само с паспорт (проверено:) ).
Хъси вече си има пари за път, по-богата е от мене гадинката
А бебето е на 9 месеца вече, водя го навсякъде. То пък на колко кастрации и кучеприбираници е присъствало милото...
Ние ще минем само с паспорт (проверено:) ).
Хъси вече си има пари за път, по-богата е от мене гадинката

А бебето е на 9 месеца вече, водя го навсякъде. То пък на колко кастрации и кучеприбираници е присъствало милото...
Публикувано: 04 July 2009 - 12:41 PM
Днес се запознахме най-после с Хъси. Камък ми падна от сърцето -мил, любвеобвилен, гушкав... Докато се въртяхме на улицата, където се поразходихме, установихме, че е чудесен и с деца, други кучета и котки. Момчето е готово да направи някое семейство щастливо, с такъв като него у дома

Публикувано: 07 July 2009 - 06:21 AM
Снощи водих кучето на вет, защото беше възпалил мястото на кастрацията и от събота сме на промивки и антибиотик, но вече всичко е наред
И като така или иначе бяхме при вета сложихме и чипа - паричките за него ги даде - Hela, за което искам да й благодаря отново и така Хъската е напълно готов за път

Публикувано: 07 July 2009 - 07:31 AM
Ваксината е сложена на 18.06 т.е.около 9.07 ще изтекат 21 дни. Да не би да се налага да тръгне по-рано?
Публикувано: 01 August 2009 - 12:01 AM
Прекрасен тип. Бяхме малко заедно, но ме очарова. Мил, спокоен, послушен, любвеобилен - страхотен е!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com