Аляски маламут
Публикувано: 27 March 2010 - 01:53 PM
Наистина Елия прилича вече на голямо куче,колкото нежничка толкова и сериозна по своему.Голяма красавица е.
Елия,Мечо
-започна ли при вас да пада бебешкия пух?
Норт започна да го сваля,излиза някаква по-дълга козина,което ме учудва защото все пак идва лято
Елия,Мечо
Норт започна да го сваля,излиза някаква по-дълга козина,което ме учудва защото все пак идва лято
Публикувано: 27 March 2010 - 03:15 PM
Цитат(ATANASOVA @ Mar 27 2010, 11:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Наистина Елия прилича вече на голямо куче,колкото нежничка толкова и сериозна по своему.Голяма красавица е.
Елия,Мечо
Елия,Мечо
Е - ама все пак трябва да му остане някаква козина

Цитат(vilekula @ Mar 27 2010, 12:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не,все още не му пада козината.Само когато го решим.Елия наистина потъмнява,Мечо засега-не.
Мечо и той ще потъмнее - вижте черното около очите му

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него
Публикувано: 27 March 2010 - 03:42 PM
Благодаря ви за милите думи,Елия наистина вече започна да прилича на голямо сериозно куче,много е послушна като че ли усеща кога ще играем и кога не,преди няколко дни като я пуснахме да играе така тичаше насам натам като подивяла ,имаше една локва като се молех само да не отиде там ,но нали се сещате,само докато си го помислих и тя вече пришпорваше през нея и накрая си легна в нея и не искаше да излезе,голямо шоу ни направи,после се изкъпахме и така поне се налудя,а за козината не я е сменила изцяло но новата която пораства е по черна и дълга

Публикувано: 29 March 2010 - 10:23 AM
Цитат(dimy @ Mar 28 2010, 01:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Алекс днес в снега
dimy, къде го намерихте тоя сняг през пролетта?! Нямате ли повече снимки на красавеца Алекс

Цитат(aaliyah @ Mar 28 2010, 07:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е Алая, дъщеря на Бък и Ния, в момента е на 56 дни 
Ето малко и от нашите снимки :) още не можем да се похвалим с много раздвижени фотоси ,защото сме малки,но след месец ще имаме изцяло обновена фотосесия :)

Ето малко и от нашите снимки :) още не можем да се похвалим с много раздвижени фотоси ,защото сме малки,но след месец ще имаме изцяло обновена фотосесия :)
Добре дошли aaliyah, надявам се, че Алая ще ви слуша и радва много. Като гледам има същия поглед като баща си като беше малък

Публикувано: 29 March 2010 - 07:28 PM
Цитат(dimy @ Mar 29 2010, 01:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Има
ми на Боровец

ми на Боровец

Блазе ви! Алекс сигурно се чувства много добре. Виждам, че още е изсветлял

Цитат(aaliyah @ Mar 29 2010, 01:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да знаем,че не трябва да излиза и да общува с други кучета.Малко и е трудно само в къщи,прави доста бели
но да не забравяме,че все пак е още бебе и свиква с нас,така както ние с нея. 

Малката Алая май още от сега е кокетка, като гледам как се кипри пред огледалото

Публикувано: 30 March 2010 - 06:51 PM
Да би мирно седяло не би чудо видяло - тва се случи днес с Алекс на язовир Дущанци
. След пристигането ни 20 мин го гоних да не доближава водата от към стръмния бряг , а да ходи от към ниския. Ма малкия ме издебна и се хлъзна от 1 м право в язовира
. Като чух цопването нашия вече плуваще към брега , хванах го за предните лапи и го издарпъх почти до горе , ма нашия се накиснал и не може си изкара задника , че му тежи голям маитап 
след ледената баня го подсуших с една кърпа колкото можах , добрече деня беше топъл и сланчев та за 2 часа исъхна

след банята гледахме ,като препикано мушкато и не се доближихме на по малко от метър до водата

след ледената баня го подсуших с една кърпа колкото можах , добрече деня беше топъл и сланчев та за 2 часа исъхна

след банята гледахме ,като препикано мушкато и не се доближихме на по малко от метър до водата