Аляски маламут
Публикувано: 22 December 2010 - 09:58 AM
milenskiii, в 21 December 2010 - 08:09 PM, написа:
Като идваш към Варна пиши да ги запознаем :) Рая за момента познава само семейството си като представители на тази порода.
Това се отнася до всички

Публикувано: 22 December 2010 - 12:53 PM
milenskiii, в 21 December 2010 - 07:24 PM, написа:
Не мога да разбера защо все още се смята, че раждането може да реши всички здравословни проблеми на една женска. Или ако е помогнало на едно куче, че означава за всички е така. За мен мнението на ветеринарен специалист и то не на един, а поне двама различни би било най-важното.
milenskiii, в 21 December 2010 - 07:37 PM, написа:
Бащата на Чито - Лорд, е брат на майката на моя Финве и съм го виждала веднъж на една изложба - красив и едър черно-бял маламут, внесен е от Сърбия. Значи и с вас сме "роднини"

Публикувано: 22 December 2010 - 03:13 PM
Finwe, в 22 December 2010 - 11:58 AM, написа:
Не мога да разбера защо все още се смята, че раждането може да реши всички здравословни проблеми на една женска. Или ако е помогнало на едно куче, че означава за всички е така. За мен мнението на ветеринарен специалист и то не на един, а поне двама различни би било най-важното.
Бащата на Чито - Лорд, е брат на майката на моя Финве и съм го виждала веднъж на една изложба - красив и едър черно-бял маламут, внесен е от Сърбия. Значи и с вас сме "роднини"

А само като допълнение, това означава че Чито е първи братовчед на Арес, със собственик Ваня Кържилова!
Доста роднини се събрахме във форума!
Поздрави на всички!!!
Публикувано: 22 December 2010 - 05:03 PM
peicho, в 22 December 2010 - 02:18 PM, написа:
Finwe, в 22 December 2010 - 11:58 AM, написа:

А само като допълнение, това означава че Чито е първи братовчед на Арес, със собственик Ваня Кържилова!
Доста роднини се събрахме във форума!
Поздрави на всички!!!
Това е страхотно! Всички сме едно голямо семейство.

Публикувано: 23 December 2010 - 02:01 AM

Публикувано: 23 December 2010 - 10:06 AM
Поздрави от нашата банда :)
Публикувано: 23 December 2010 - 11:26 AM
Публикувано: 23 December 2010 - 12:12 PM
milenskiii, в 23 December 2010 - 10:31 AM, написа:
Не съм съвсем сигурен, че ще има ефект?! Може би, но когато Вие присъствате ?!
При нас положението е същото. Когато сме на повод и котката е далеч, само се спираме, поглеждаме я и продължаваме. Мисля, че разбира, че е на повод и няма смисъл да опъва повода и да я гони! Но познай какво става като сме пуснати...
Единственото нещо което мога да кажа и което ме "втрещи" беше ,че дори и пусната, като беше бременна отиде до едно малко коте, което видях в последствие, помириса го, побутна го с носа и се върна??? Онемях !!!
Аз я видях когато вече беше до котето и реших да не реагирам, за да не се сепне тя и да не му направи нещо!
Публикувано: 23 December 2010 - 12:28 PM
Пак повтарям, мое мнение.
Публикувано: 23 December 2010 - 05:27 PM
Публикувано: 23 December 2010 - 05:28 PM
Публикувано: 23 December 2010 - 08:48 PM
Вече го раходихме в квартала и дори се запозна с 3 мацки. Едната е хъски, ама нещо тя не го хареса ( тя е гаджето му от лятото :) )
Хубавото е, че в Плн няма мнг бездомни кучета и мнг широки улици без коли паркирани по тях. А най-якото е, че има заградено място, където да тича и разбира се вече го пробвахме с хъскито.
Аз досега не съм го доближавала с женски кучета, пък тая вечер с цели 3...... Ама с къскито малко си скачаха. Дори едното скачане беше, че му дадох на него гранулка и после и на нея.... предствате си. МНг ясно , че кучето няма да го хареса :(. ПОсле го събрахме с източно европейска овчарка и голкънка. С голдънката най- се харесаха :).
Относно котките Арчи също като е на повод ги наблюдава , но ако е пуснат... Преди време имаше случка с 3 котки. Две успели да се покатерят на дърветата, а 3-тата не. Настръхнала и започнала да ръкомаха и издава някакви звуци. Та вълчо май бил загубил желание или се уплашил....

Е ако има някой в района, нека пише :)

Публикувано: 24 December 2010 - 02:02 AM
А относно котките- ами не ги обича. Миналата година имахме котенце в двора, което много хареса Марк , защото е пухкав и големичък. Но Марк нямаше същите топли намерения към него. Седях до него повече от час и не му позволявах да нарани котето. Той свикна с идеята, че не е нужно да го яде и дори го ближеше, за да го изчисти. Бяха много сладки и той постоянно прегръшаше котенцето. Личеше си, че му беше интересно. Но аз нямах повече време да седя до него и за това се прибрах. Излезнах след няколко часа и котето все още беше живо и аз се успокоих, че всичко е наред. Но на сутринта Марк го беше убил. Явно колкото и да се опитваме да променим характера им, дивото е по силно от всичко.

Публикувано: 26 December 2010 - 10:29 PM