Аляски маламут
Публикувано: 20 November 2007 - 08:58 AM
Публикувано: 20 November 2007 - 10:50 AM
Да не забравяме,че момчето тепърва има да расте още и да се развива :yahoo:

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 20 November 2007 - 12:15 PM
Цитат
Да не забравяме,че момчето тепърва има да расте още и да се развива :yahoo:
Bonboni,благодарение на вас имаме това прекрасно куче! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 20 November 2007 - 12:19 PM
Цитат
Благодаря!И ние много ви харесахме.Винаги сме казвали,че най-хубавото на изложбите са новите запознанства и приятелства.Още веднъж благодаря за хубавите и думи и за приятелското отношение! :yahoo: :yahoo:

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 20 November 2007 - 01:02 PM
Публикувано: 20 November 2007 - 02:59 PM
Цитат
Благодаря,North face!Изключително ми е приятно,че ни поздравяваш.За нас е много важно мнението на хора като теб,с професионален поглед върху поведението на нашите любимци в ринга.
Благодаря! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Публикувано: 21 November 2007 - 11:22 PM
Цитат
За съжаление ,поне аз знам само за един развъдник в България,на потребител Finve.Имаше кучило преди 5 - 6 месеца.Двама представители от кучилото бяха на изложбата в София на 18.11.Ако някой има и друга информация нека ни пише тук.Чух индиректно,че е заплодена женска в България,чиито собственици не са развъдчици,но не знам дали е вярна информацията. :-Ако е вярно ще бъде много хубаво,защото маламутското семейство ще се увеличи.....но нека оставим те сами да пишат ще има ли бебчета :P или не.

Публикувано: 21 November 2007 - 11:23 PM
Но пък като цяло останах очарована от красотата на тези кучета,просто много се впечатлих от един огрооменн маламут,чиито стопанин беше едно младо момче :blink: ;) даже успях и да му направя няколко не много сполучливи снимки ;D
за мен това беше най-красивия маламут на изложбата,същинско вълче :wub: :wub: поздрави на собствениците,страхотен куч си имат ;)

Публикувано: 21 November 2007 - 11:30 PM
Публикувано: 21 November 2007 - 11:34 PM
Цитат
Много внимавайте!Не бързайте,ще разпитам каква е тази агенция и ще ви пиша.Идват кучета с фалшиви родословия :(Дайте ми малко време.

Публикувано: 21 November 2007 - 11:43 PM

Публикувано: 21 November 2007 - 11:46 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 21 November 2007 - 11:51 PM
Цитат
И аз така мисля,но не съм разбрала явно,че женската е от Lavinjа Alpi.Всъщност сега като си спомням разговора май някой спомена маламутката Киара,но нека не избързваме и да оставим собствениците сами да ни осветлят :blink: по въпроса.

Публикувано: 21 November 2007 - 11:56 PM
Цитат
Да,казаха,че Съни е с много известни родители.Толкова съжалявам,че не взех координати....... :huh:
А другият маламут с мъжа,да не би да беше с Горан в ринга,защото ако става въпрос за същия.. не е от най-добрите представители на породата. :(

Публикувано: 22 November 2007 - 12:14 AM
Публикувано: 22 November 2007 - 12:24 AM
Цитат
Не винаги красивоизглеждащите са най-качествените. Маламут със сини очи няма,сигурно сте видели хъски.А мечоците чау-чау са страхотни! :yahoo: :yahoo: :yahoo:Да ги нагушкате и намачкате от нас! :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Публикувано: 22 November 2007 - 12:48 AM
Цитат
Чао чао не е северно куче ,а примитив.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.