Аляски маламут
Публикувано: 18 January 2006 - 12:26 PM
Аз също го познавам и имам негови снимки. Ние със собственика му сме в непрекъсната връзка.
Това на горната снимка са неговите отрочета w) w) w)
r)

Finwe-Land - Alaskan Malamutes[br][br]
Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 23 January 2006 - 09:48 AM
Очаквам с нетърпение да разказваш и снимки, нали w) w) w)
А ето още снимки от наследниците на Бруно:
Прикачени файлове
-
Bruno_s_Mals.JPG (47.78K)
Брой сваляния: 401

Величието и моралният напредък на една нация могат да се оценят по отношението й към животните" Махатма Ганди
Публикувано: 23 January 2006 - 09:49 AM
Прикачени файлове
-
Bruno_s_Mals___2.JPG (78.37K)
Брой сваляния: 390

Публикувано: 01 February 2006 - 11:08 AM
Прикачени файлове
-
Malamuti_Bruno_2.JPG (30.25K)
Брой сваляния: 349

Публикувано: 01 February 2006 - 11:27 AM
Колкото до моя маламут - той от самото си раждане живее само навън и се чувства много добре. Не чувства никакъв студ. Даже сега при минусовите температури беше пощурял - такова щастие не съм виждала у други кучета при нечовешки студ, а той играе, весел, бяга, а когато си ляга в къщичката от лапите му излиза пара
Мисля, че такива кучета са щастливи, когато спят под звездите w)

Публикувано: 01 February 2006 - 11:42 AM
Цитат
Кевин по същия начин ... не зная дали от друго, но когато беше най студено, докато тропах навън навлечен с екипа за ски, това куче излъчваше ... някакво щастие. Е, може и да си въобразявам, но беше толкова жизнерадостен и някакси по кучешки весел b)
Имам около нас стадион. Понеже нещо в последно време хич ни няма с връщането, го разхождам на стадиона. Заграден е и е голям, тренировъчното игрище на Левски. Черпя пазача и го пускам там, просто съм по спокоен ... не се спира. Обичам да го гледам как дивее. Тича, скача ... Когато дойде с замръзналата муцуна, очите му са други.
Публикувано: 01 February 2006 - 11:54 AM
А ти дог не си въобразяваш, при всички северняци според мен е така - щастливи са когато е студено. Това им е природата. Някъде бях чела че започват да чувстват студа при -50 или -70 градуса чак.
А не зная как е при вас - но ние много трудно понасяме жегите. Дори и сега /в тези дни/ когато се постопли малко - Фин търси само сянката, не иска да стои на слънце - явно му е горещо.
b) b) b)
Блазе им на животинките, а ние /хората/ умирахме тези дни от студ - само покрай печките стоим
Прикачени файлове
-
Finve_in_the_snow.JPG (21.76K)
Брой сваляния: 391

Публикувано: 04 April 2006 - 08:20 AM
Участваха само три аляски маламута:
ФИНВЕ - мъжки, клас междинен, собств. Катя Иванова /БГ/ - първа изложба
ФРЕЯ - женска, клас междинен, собств. Емил Марков /БГ/ - първа изложба
НАНУК СПИРИТ ОКУС ПОКУС /КИАРА/ - женска, клас открит, собств. Ирена Любенова - Лавиния Алпи Кенел
Ето и няколко от резултатите, моля ако имате още резултати или аз съм сгрешила да ги публикувате тук:
Финве: ВОВ, Отл, САС, САІВ, Най-красиво куче дебютант, 3-то място в групата
НАНУК СПИРИТ ОКУС ПОКУС /Киара/ - Отл, САС, САСІВ
Фрея: Отл, САС, Р-САСІВ
Обръщам се към нашата хендлерка Деси - Деси, мила, много много ти благодаря за това, че представи Фин толкова добре и толкова много усилия положи за нас и за всички други кучета, които представи на ринга.
Ето една снимка. Повече вижте ето тук
Прикачени файлове
-
CACIB_Plovdiv_2006_Finve_3.JPG (129.54K)
Брой сваляния: 345

Публикувано: 04 April 2006 - 08:24 AM
Прикачени файлове
-
100B2573.JPG (146.01K)
Брой сваляния: 356

Публикувано: 04 April 2006 - 08:25 AM
Прикачени файлове
-
100B2570.JPG (130.36K)
Брой сваляния: 345

Публикувано: 04 April 2006 - 11:21 AM
Мисля, че наистина като за начало е достойно.
Вие растете ли, слушате ли?
Прикачени файлове
-
CACIB_Plovdiv_2006_Finve_11.JPG (120.84K)
Брой сваляния: 325

Публикувано: 04 April 2006 - 12:00 PM
За САСІВ-а в София се двуомим - много е далече, започнахме много да се скубим, но пак ще си помислим дали да дойдем.
Целувки на Зарп и го намачкай от мое име
w) w)

Публикувано: 02 May 2006 - 10:55 AM
Нашият брат ФИНГОН, брат на ФИНВЕ и ФРЕЯ, който живее в Хърватия - стана шампион на Босна и Херцеговина на САСІВ-а в Бръчко, събота! Имаме - отлична оценка, ВОВ, 2 първо място в раздел млади и Р.САСІВ
Ура за ФИНГОН victoryVVV victoryVVV victoryVVV
Прикачени файлове
-
brcko2__2_.jpg (188.45K)
Брой сваляния: 320

Публикувано: 08 May 2006 - 09:11 AM
Като се поосвободиш ще пуснеш ли и други снимки, ако имаш на Финве на САС-а в Стара Загора?
Благодаря за снимката, която си пуснал тук
Аз този път не можах да направя хубави снимки
Прикачени файлове
-
100B3282.JPG (28.88K)
Брой сваляния: 319