Цитат
Отлично представяне на маламутите :yahoo: :yahoo:Бриян :->),Фрей :->),Горан :->) и Арен :->).
Горан - BIS,САС"Банско";RBIS,Специалка "Северни Кучета",BOB,BOG. :yahoo: :->)
Бриян,Фрей и Арен - Най-добра развъдна група на Специалката и САС"Банско" :->) :yahoo:Поздравления,Finve :yahoo:!
http://picasaweb.goo...o/IzlozbaBansko
Горан, благодаря за снимките и честитките
Честито и на
Manik of Kurjak (Горан) за това, че достойно защити маламутската чест и в двата поредни дни завоюва най-престижните титли, и най-после МАЛАМУТ СТАНА НАЙ-КРАСИВО КУЧЕ НА ИЗЛОЖБА в България, за което аз съм изключително горда и щастлива :->)
Благодаря и за организацията на самата изложба - показа се изключително уважение към всички участници, всички си тръгнаха с награди, с медали, и въпреки че за първи път Киноложкия клуб в Банско организира изложба, си пролича старанието и любовта, с която правеха всичко. Аз съм много доволна, че участвахме.
Имаше цели 4 маламута участници в изложбата, за съжаление обаче компанията беше изцяло мъжка, нито една дама-маламут не взе участие :(
Ето и резултатите на маламутите:
Специалка за северни кучета: 8 март 2008 г.
Фрей, Бриян и Горан се състезаваха в клас "Млади" (9 - 15 месеца):
Горан - отлично 1, първенец на породата, първенец на групата, второ място в най-добро куче на изложбата
Фрей - отлично 2
Бриян - отлично 3
Арен - в жестока конкуренция сам със себе си в клас "Открит" (над 15 месеца) - получи Отлично 1
Браво момчета!
Ето и снимки:
Фрей
Бриян
Горан
Горан, Фрей и Бриян
Арен
Арен и Горан в надпревара за първенец на породата:
Арен реши да си тръгне от ринга, преди да го снимат фотографите:
Конкурс за най-добра породна група: Бриян, Фрей и Арен - 1-во място :->)
За следващата изложба САС-9 март ще напиша по-късно
;)