Dog.bg Форуми : Аляски маламут

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (178 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Аляски маламут

#2241 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 November 2010 - 04:11 PM

Показване на мнениетоves, в 24 November 2010 - 03:11 PM, написа:

Показване на мнениетоVanya Karzhilova, в 24 November 2010 - 02:45 PM, написа:

Между впрочем, на каква възраст се разгонват маламутите?

Рая в момента е разгонена, а е на 6 месеца. Майка и също се е разгонила на 6 месеца за първи път. Доктора ми каза, че кучетата като цяло се разгонват за първи път 5-6 месец, но не винаги. Може първото разгонване да е около 9-ти месец. Освен това ми каза, че първото разгонване може да остане незабелязано за нас :)

значи да очаквам скоро време опашка от ухажорки около колибката на нашия красавец :ab_041:

#2242 Потребителят е офлайн   ves Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 04:13 PM

Показване на мнениетоVanya Karzhilova, в 24 November 2010 - 03:16 PM, написа:

Показване на мнениетоves, в 24 November 2010 - 03:11 PM, написа:

Показване на мнениетоVanya Karzhilova, в 24 November 2010 - 02:45 PM, написа:

Между впрочем, на каква възраст се разгонват маламутите?

Рая в момента е разгонена, а е на 6 месеца. Майка и също се е разгонила на 6 месеца за първи път. Доктора ми каза, че кучетата като цяло се разгонват за първи път 5-6 месец, но не винаги. Може първото разгонване да е около 9-ти месец. Освен това ми каза, че първото разгонване може да остане незабелязано за нас :)

значи да очаквам скоро време опашка от ухажорки около колибката на нашия красавец :ab_041:

По-скоро се приготви да го издирваш по чуждите колибки :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2243 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 04:25 PM

[/quote]

По-скоро се приготви да го издирваш по чуждите колибки :ab_041:
[/quote]

Само да не се юрне да търси красавици извън наше село... :ab_041:

#2244 Потребителят е офлайн   aaliyah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 04:30 PM

Ами Алая е на 9 месеца.И аз очаквах да се разгони някъде 5-6 месец,но ето че чак сега :smile: ,колкото до гащичките :ab_041: много е сладка и е доста по-лесно с тях.Нямаме никакви следи по апартамента.
User's Signature

Качена снимка

#2245 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 04:33 PM

Показване на мнениетоaaliyah, в 24 November 2010 - 03:35 PM, написа:

Ами Алая е на 9 месеца.И аз очаквах да се разгони някъде 5-6 месец,но ето че чак сега :smile: ,колкото до гащичките :ab_041: много е сладка и е доста по-лесно с тях.Нямаме никакви следи по апартамента.

защо не качиш снимки?

#2246 Потребителят е офлайн   ves Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 05:19 PM

Показване на мнениетоaaliyah, в 24 November 2010 - 03:35 PM, написа:

Ако може да ми покажеш какво представляват или да ми пуснеш линк къде ги продават ще съм много благодарня :)

Нещо такова ли са:
http://zoomagazin.eu...id=2150&start=0
User's Signature

Качена снимка

#2247 Потребителят е офлайн   aaliyah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 05:21 PM

Сега ще намеря някоя снимка ,на която да се виждат,защото Алая все пак е дама и се срамуваше доста докато я снимахме с тези гащи :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2248 Потребителят е офлайн   aaliyah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 05:28 PM

Ето това са гащичките,надявам се да се виждат.Снимката с тях е направена точно,когато разбрахме че се е разгонила и на нея Алая е доста стресната,но другата снимка вече е след няколко дни и си е пак същата глезла :md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2249 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 06:09 PM

Показване на мнениетоaaliyah, в 24 November 2010 - 04:33 PM, написа:

Ето това са гащичките,надявам се да се виждат.Снимката с тях е направена точно,когато разбрахме че се е разгонила и на нея Алая е доста стресната,но другата снимка вече е след няколко дни и си е пак същата глезла :md_064:

aaliyah, страхотни снимки. и какви фешън гащички :ab_041: .

#2250 Потребителят е офлайн   dimy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 November 2010 - 06:45 PM

и как е не искали да ги сваля
:ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2251 Потребителят е офлайн   aaliyah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2010 - 07:12 PM

Не иска да ги сваля :ab_041: тичка си с тях,когато се сети че има нещо на дупето почва да се върти и да се души :ab_041: голяма е шматка :dog: ама като всеки маламут де
User's Signature

Качена снимка

#2252 Потребителят е офлайн   vilekula Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2010 - 01:34 AM

Ваня,мислиш да вземеш Арес на хижа ли?И ние ще ходим,но сме на ски,и май е по-добре да не водим Мечо
с нас.Ще трябва или цял ден да е вързан на чуждо място,или някой да не кара.Пък и дори да го разхождам само,пак няма как да го пусна да си бяга.Скиорите ще се изпотрепят,ако видят да се носи срещу тях това огромно куче!Ще е в с родителите ми,но отсега ми е мъчно и съвестно.

#2253 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2010 - 09:14 AM

Показване на мнениетоvilekula, в 25 November 2010 - 12:39 AM, написа:

Ваня,мислиш да вземеш Арес на хижа ли?И ние ще ходим,но сме на ски,и май е по-добре да не водим Мечо
с нас.Ще трябва или цял ден да е вързан на чуждо място,или някой да не кара.Пък и дори да го разхождам само,пак няма как да го пусна да си бяга.Скиорите ще се изпотрепят,ако видят да се носи срещу тях това огромно куче!Ще е в с родителите ми,но отсега ми е мъчно и съвестно.

Добро утро, маламутковци. :md_064:

vilekula, за сега такива са плановете, но леко се страхувам, от това, че Арес може да се запознае лично с братовчедите си - Вълците. Пък и предполагам, че там ще има кучета, които едва ли ще го приемат. Ух, много ми се иска да дойде с нас. Не знам още. Не знам дали ще има къде да спи. Ще трябва да звънна на хижарите.

#2254 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кучето ми, планинатаааа, ски, фотография, филми.......

Публикувано: 25 November 2010 - 10:20 AM

Показване на мнениетоVanya Karzhilova, в 25 November 2010 - 08:19 AM, написа:

vilekula, за сега такива са плановете, но леко се страхувам, от това, че Арес може да се запознае лично с братовчедите си - Вълците. Пък и предполагам, че там ще има кучета, които едва ли ще го приемат. Ух, много ми се иска да дойде с нас. Не знам още. Не знам дали ще има къде да спи. Ще трябва да звънна на хижарите.

Здравейте и извинявайте че се намесвам в раговора ви.. На коя хижа ще ходите? Ще споделя , че ние като хдоим по хижите почти винаги има други кучета и се обаждам предварително да питам имат ли и дали пускат домашни вътре. Така поне и хижарите са предупредени че ще има хора с кучета и връзват техните, които не винаги са мнг гостроприемни с чужди животни. Има хижи на които не ни пуснаха с кучето, тъй че добре мислиш да звъннеш. Пиши после на коя хижа сте били, за да знаем, ако е добре да я посетим :)
User's Signature

Качена снимка

#2255 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2010 - 10:29 AM

Показване на мнениетоisi_ar4i, в 25 November 2010 - 09:25 AM, написа:

Показване на мнениетоVanya Karzhilova, в 25 November 2010 - 08:19 AM, написа:

Здравейте и извинявайте че се намесвам в раговора ви.. На коя хижа ще ходите? Ще споделя , че ние като хдоим по хижите почти винаги има други кучета и се обаждам предварително да питам имат ли и дали пускат домашни вътре. Така поне и хижарите са предупредени че ще има хора с кучета и връзват техните, които не винаги са мнг гостроприемни с чужди животни. Има хижи на които не ни пуснаха с кучето, тъй че добре мислиш да звъннеш. Пиши после на коя хижа сте били, за да знаем, ако е добре да я посетим :)

isi_archi, здравей! Ами ще ходим на Кокалско. В близост до Етрополе е . Има си ски писта и е мн красиво. Задължително ще пиша след това, дори се надявам и снимки да успея да направя.

#2256 Потребителят е офлайн   Vanya Karzhilova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2010 - 09:23 AM

Здравейте всички. Ние днес имаме празник - Арес става на половин годинка. Мисля след работа да му организирам една тържествена разходка из златишките улици.

isi_archi, обаждах се до хижата Кокалско. Казаха ми, че нямат кучета и че спокойно мога да взема моето. Имали колибка за него. Мисля, че Арес ще се радва една тумба народ да му се радва и да го глези, и най-важното да го храни.

Усмихнат ден от нас!

#2257 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2010 - 07:49 PM

страхотно :) Бъди сигурна, че ще е атракцията на хижата :)
User's Signature

Качена снимка

#2258 Потребителят е офлайн   isi_ar4i Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2010 - 05:13 PM

Здравейте, маламутковци :)
Искам да ви питам ,нормално ли е зимата, кучето като се скубе, да е с по-малко козина от лятото. Тя сигурно ще поникне още, вече от седмица не се скубе от средата на тялото към дупето, но все още не пониква повече козина. И изглежда супер хърбав :(. А при главата сега започна да се скубе. Главата и шията са големи, а назад е само кости. Сега му даваме витамини, ама кога ще започне да расте тая козина. Нали няма да остане така?
User's Signature

Качена снимка

#2259 Потребителят е офлайн   dog_lover87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Физика, послушание и обучение на куче,борба срещу насилието над животните и всичко свързано с котки,кучета и птици.

Публикувано: 05 December 2010 - 05:30 PM

Показване на мнениетоisi_ar4i, в 05 December 2010 - 04:18 PM, написа:

Здравейте, маламутковци :)
Искам да ви питам ,нормално ли е зимата, кучето като се скубе, да е с по-малко козина от лятото. Тя сигурно ще поникне още, вече от седмица не се скубе от средата на тялото към дупето, но все още не пониква повече козина. И изглежда супер хърбав :(. А при главата сега започна да се скубе. Главата и шията са големи, а назад е само кости. Сега му даваме витамини, ама кога ще започне да расте тая козина. Нали няма да остане така?

Консултира ли се с вет?

#2260 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2010 - 08:43 PM

Принципно не е нормално, но се случва доста често напоследък. Индис и Финве в момента също се скубят много, повече отколкото през лятото. Нямам идея защо се случва тази аномалия. Не е от времето и температурите само - защото при нас минусови температури от доста време. Хубаво е да му даваш добавки, за да ускориш процеса на растеж на новата козина. Аз давам по лъжица зехтин в храната всеки ден.
User's Signature

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него

• (178 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема