"Котаракът" Мърфи търси куче задължително със собствен апартамент
Публикувано: 04 June 2009 - 02:20 PM

Малкият е добре. Все още чака транспорт към новото си семейство. Хайде софианци, стига сте киснали по морето.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 21 June 2009 - 12:27 PM
Rasta, в Jun 1 2009, 01:24 PM, написа:

Какво стана с него?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 June 2009 - 01:03 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 21 June 2009 - 01:11 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 21 June 2009 - 01:14 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 21 June 2009 - 01:26 PM
Ако ходенето на Мърфи в София се е провалило, може да ми пишете ЛС и да го пробваме дали ще се разбира с нашето момче(куче). Близо живеем до margokk, аз съм в кв.Левски и може да опитаме примерно за няколко часа дали ще си паснат животинките. И ако се харесат, да остане при нас

Публикувано: 21 June 2009 - 02:40 PM
Оправяйте се.
И добре мислете, преди да се хвърляте да помагате. Искате ли, можете ли и правите ли го така, че да сте сигурни за бъдещето на животното, което зависи само от вас.
п.п. Може би стана по-добре - ето има оферта от Варна. Дано това са неговите хора и неговото куче.

Публикувано: 21 June 2009 - 03:07 PM
Цитат
Абе защо според теб всичко свързано с мен е мистика?А и телефона вече е изпратен и пак нямаше развитие...аз какво да направя сега...?Не съм я крила и още в началото ако margokk беше пожелала да се чуят щях да направя връзката между тях...Та леля ми имаше бяла болонка и бял котак преди 1 година.Сега си има само кученцето, защото Съни почина. Кученцето е свикнало с котки и за това предложих, а и апартамента е много много голям и Мърфи щеше да се чувства много добре там, но...

Публикувано: 21 June 2009 - 03:20 PM
Цитат
Тва също не ми е ясно. А тя като не се сеща, защо ти не й предложи, за да не остава за последния момент?
Защо ще се носи коте от Варна до София е пък съвсем отделен въпрос. Може би защото е чисто бяло и е по-така.
Айде ... как ми писна от тъпотии.

Публикувано: 21 June 2009 - 04:29 PM
Цитат
Да! Именно защото е чисто бяло!

Публикувано: 24 June 2009 - 08:23 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg