Да наистина ще им е ужасно трудно. Аз също съм претърпяла раздяла с куче. Неискаш да се прибираш в къщи, представяш си как е до теб, а всъщност осъзнаваш, че вече го няма! Че няма да го видиш нигога повече. Незнаеш как е там на ония свят дали е добре или не и само се надяваш там да е щастлив!
Да стискаме палци за Бенджо :(
Публикувано: 28 May 2009 - 10:04 AM
Благодаря на всички за съпричасността!
Няма да влизам известно време-прекалено тежко и болезноне е.Нямам просто сили да се справя със спомените.
Ужасно много ми липсва.Виждам го навсякъде,усещам го и чувам стъпките му навсякъде около мен.Не мога да приема,че вече го няма.Много е тихо,много е пусто,а болкта и празнотата не намаляват.Чакам сутрин в леглото за поредната доза целувки за добро утро,но вече ги няма.
П.С.Извинявам се на Брани,че не вдигам телефона.Когато съм готова ще се обадя,но просто я свързвам с хубавото приключение което имахме.Още веднъж благодаря и съжалявам.
Няма да влизам известно време-прекалено тежко и болезноне е.Нямам просто сили да се справя със спомените.
Ужасно много ми липсва.Виждам го навсякъде,усещам го и чувам стъпките му навсякъде около мен.Не мога да приема,че вече го няма.Много е тихо,много е пусто,а болкта и празнотата не намаляват.Чакам сутрин в леглото за поредната доза целувки за добро утро,но вече ги няма.
П.С.Извинявам се на Брани,че не вдигам телефона.Когато съм готова ще се обадя,но просто я свързвам с хубавото приключение което имахме.Още веднъж благодаря и съжалявам.
Публикувано: 29 May 2009 - 05:57 PM
Сви ми се сърцето, когато прочетох за вашата трагедия. Искаше ми се да има с какво да ви помогна. Със сърцето си сме с вас, аз и семейството ми. Толкова съжалявам!