Дакел без късмет търси дом
Публикувано: 25 June 2009 - 12:02 PM
по принцип дакела са какъвто и език и да му говориш все тази имам два и го знам мъжкия го намерих и трябва да ви кажа че близо 3 месеца ме гледаше страно като му говоря или му забранявам нещо макарче е свикнал на български език но дикция интонация различни думи дори на роден език му трябваше да свикне.....представятели си на друг език да и аз съм за заминаването на дядо дакел като се знае моя как го намерих ......в българия хората имам чувство ,че си мислят че животните са плюшени играчки нарадва,им се и айде навън......ужас
Публикувано: 25 June 2009 - 01:20 PM
Истински балкански тарикатин е той! Норт, не знам на кой трябва да се каже това, но Дебелия не трябва да живее с птици, хамстери, свинчета и т.н. Иска да ги убива.
Мойто прасе е барикадирано и непробиваемо, но може би в Швейцария е добре да са наясно с ловния му инстинкт.
Ох...още не съм го дала, а вече ми е тъжно. Дано всичко да наред с ниския трътлест дядка
Мойто прасе е барикадирано и непробиваемо, но може би в Швейцария е добре да са наясно с ловния му инстинкт.
Ох...още не съм го дала, а вече ми е тъжно. Дано всичко да наред с ниския трътлест дядка
Публикувано: 28 June 2009 - 03:35 PM
evilbaby, в Jun 28 2009, 12:48 PM, написа:
Оставих го при д-р Станкова в Пернишкия изолатор....
Норт, той нали няма да стои там до полета?! Мъничкия ми дядка...
той дори не разбра какво става...
Точно там ще стои, както видя, няма къде другаде. За няколко дни нищо няма да му стане.
Публикувано: 03 July 2009 - 04:04 PM
Хайде!!!! Свърши епопеята!!! 

Много, ама много се радвам за дядката, пожелавам му щастие, още дълги години щастлив живот, да забрави всичко лошо.
Доста време мина откак го закарахме в София, но сега май плача от радост.

nort2005, в Jul 3 2009, 04:49 PM, написа:
Сега добрите новини - сутринта бандата старчета излетя за Цюрих. Бушката ще пусне снимките от паркинга на летището, аз описвам:
1. Даки - 14-годишния дебеланко, наистина тежи, като тухла четворка е. Ще бъде настанен временно в тирхайм - www.tierheim-surber.ch
...............
1. Даки - 14-годишния дебеланко, наистина тежи, като тухла четворка е. Ще бъде настанен временно в тирхайм - www.tierheim-surber.ch
...............
Много, ама много се радвам за дядката, пожелавам му щастие, още дълги години щастлив живот, да забрави всичко лошо.
Доста време мина откак го закарахме в София, но сега май плача от радост.
Публикувано: 03 July 2009 - 04:40 PM
Мисля че днес замина за Швейцария. Ще видя дали става въпрос за същото куче и ще пиша пак, но съм почти сигурна, че е той.

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 05 July 2009 - 08:06 AM
http://www.tierheim-surber.ch/
Тук вече можем да видим Даки в Швейцария. Основно е бил прегледан - докторът казал, че всичко му е наред - здраво сърце, бял дроб, бъбреци, черен дроб - ок. Според него кучо не е на повече от 10 години.
Тук вече можем да видим Даки в Швейцария. Основно е бил прегледан - докторът казал, че всичко му е наред - здраво сърце, бял дроб, бъбреци, черен дроб - ок. Според него кучо не е на повече от 10 години.
Публикувано: 06 July 2009 - 08:00 AM
Като започна да отслабва и да става по-подвижен и аз се усъмних във възрастта му. Прекалено игрив и жизнен беше за 14 годишен. Желая му най-хубавото семейство на света, той е прекрасно куче! Норт, благодаря за всичко!
Тъй като не разбирам грам немски, моля ви, ако нещо се случва с него да пишете тук.
Все още ми е ужасно тъжно...така ми влезе под кожата тоя старец...
Тъй като не разбирам грам немски, моля ви, ако нещо се случва с него да пишете тук.
Все още ми е ужасно тъжно...така ми влезе под кожата тоя старец...

Вход

Горе
Цитиране +