Надявам се следващите да са пак в домашна обстановка
Дакел без късмет търси дом
Публикувано: 10 July 2009 - 02:43 PM
Даки вече е осиновен от семейство, което е фен на породата. Харесали са го още преди да пристигне, от снимките. Взели са го в понеделник.
Публикувано: 10 July 2009 - 04:32 PM
Супер много съм щастлива за Даки вече си има негово семейство
Заслужава да е щастливо милото и е попаднал на точното място явно,че хич не му беше приятно да има други кучета около него,а за котки да не говорим.
Искрено възхищение на всички които помогнахте това да стане възможно
Заслужава да е щастливо милото и е попаднал на точното място явно,че хич не му беше приятно да има други кучета около него,а за котки да не говорим.
Искрено възхищение на всички които помогнахте това да стане възможно
Публикувано: 18 July 2009 - 09:05 PM
Даки е щастлив и обичан в новия си дом, стопаните са много доволни, че са избрали точно него. Водят го на чести и дълги разходки, защото докторът им препоръчал да смъкнат 2кг.
Но първият ден е бил кошмарен. Разкъсал е къде какво е докопал - чаршафи, одеала, пердета, дрехи, възглавници. Пълен погром. На следващия ден - край, вече щастлив и доволен.
Г-жа Шафнер обеща да се свърже със стопаните за снимки, но аз бих препоръчала който иска, да се свърже сам, чрез тирхайма. Така ще е по-сигурно.
Но първият ден е бил кошмарен. Разкъсал е къде какво е докопал - чаршафи, одеала, пердета, дрехи, възглавници. Пълен погром. На следващия ден - край, вече щастлив и доволен.
Г-жа Шафнер обеща да се свърже със стопаните за снимки, но аз бих препоръчала който иска, да се свърже сам, чрез тирхайма. Така ще е по-сигурно.
Публикувано: 18 July 2009 - 10:15 PM
Май е истина за дакелите, че са големи чешити. А и сигурно му е било писнало да го лашкат насам-натам. И се е ядосал от поредното преместване.
Публикувано: 20 July 2009 - 07:46 AM
Безкрайно много се радвам, че и той и семейството му са щастливи! Благодаря на всички, които дадоха тази възможност на Дебелия!

Вход

Горе
Цитиране +